hazudnak.......
na jó legalábbis szentendrén nem esik, csak be van borulva......úgyhogy azért énis visszafordultam pap réten, nem gurultam le visegrádig....
Én az úszó EB-t néztem és ott esik rendesen
...és nem az ismétlést, hanem LIVE
hazudnak.......
na jó legalábbis szentendrén nem esik, csak be van borulva......úgyhogy azért énis visszafordultam pap réten, nem gurultam le visegrádig....
hazudnak.......Hotmaat! Láttam a tévében, hogy szakad az esõ Pesten, ne tagadd!
Szégyelld magad, mibe bele nem rángattad volna a Szilárdot meg Engem!
Mi jót csinálsz Kisbéren Mx?Itt Kisbéren is csöpögött az esõ. De azért belefért egy 40-es egy kis ijedtséggel:)
Na nem kell a púder!"A kerékpáros örül, ha esik az esõ, mert ha nem örülne akkor is esne."
Ezt nem értem...93 km a teljesítménytúra, de az amatõr outi verseny meg 110 km? Nem fordítva kéne lenni, és a versenynek rövidebbnek?Most nézem, h. vasárnap országúti teljesítménytúra lesz, 93 km, ha elõbb megtudom, akkor tuti lemegyek, áhh majd jövõre, pedig naon fincsi körnek látszik....
Jövõre asszem kipróbálom, legfeljebb utcsó leszek, veszteni valóm nem lenne
Vagy csini vagy és azért köszöntek
ha az úgy lenne, bármint bicós-bicós...hát, ha nem is bicóval voltam, hanem civilben kullogtam haza edzrõl, hát biztos megérezte:D
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
tudtommal a Balu csak 31 éves !! ráadásul most vasárnap volt a szülinapja
én amugy 29 vagyok ... szóval üzenem schnel-nek hogy ne apuzzon engem mert irgumburgum lesz ... és különben is vannak nálam idõsebbek is itten
Lehet próbálkozni Kiscsillag!Vissza ne gyere...kitárgyalunk a hátad mögött