nem megyek!Mi van ha szétszakad a combom?
Nem de tényleg.fáj minden mozdulat most.de majd jövõhét hétvégéjétõl újra megyek.majd kiderül,hogyan gyógyul a seb.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. August 03. - 22:15
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. August 03. - 22:08
Oda vissza legyen 100 km, max 110, SchnellTomi akár Te is jöhetsz??? legalább most talán lenyomnálak
Nnah lépek aludni, további jó eszmecserét!
Nnah lépek aludni, további jó eszmecserét!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. August 03. - 22:06
mármint összesen 100km vagy csak az odaút lehet annyi?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. August 03. - 22:03
Nekem a szombatom foglalt, ha vasárnapra jó vagyok valakinél egy tekreésre, az írja fel ide, írjon privátot, vagy írjon sms-t ha nem tudja a számom kérje el bátran
a táv 1kmtõl 100ig bármennyi lehet!
a táv 1kmtõl 100ig bármennyi lehet!
Posted 2006. August 03. - 21:57
Hehe,ez jó volt! 1 pontod van már!
Én hétvégére alvást tervezek.
Nah mentem én is,Megyek Finjám elé az állomásra.
Jó éjt!
Én hétvégére alvást tervezek.
Nah mentem én is,Megyek Finjám elé az állomásra.
Jó éjt!
Posted 2006. August 03. - 21:41
sziasztok!
Hétvégére terveztek valamit? vasárnapra szép idõt mondanak...Jó tudom, ez olyan turista jellegû kérdés volt, vagy olyan mint a "szép szakma ez ugye?" Ettõl függetlenül érdeklõdök:)
Hétvégére terveztek valamit? vasárnapra szép idõt mondanak...Jó tudom, ez olyan turista jellegû kérdés volt, vagy olyan mint a "szép szakma ez ugye?" Ettõl függetlenül érdeklõdök:)
Posted 2006. August 03. - 21:14
majd hétvégére kisüt a nap!
Úgy legyen!
Posted 2006. August 03. - 21:14
ha nem, akkor egész nap írnod kell a fórumra
Posted 2006. August 03. - 21:11
Posted 2006. August 03. - 20:08
Én hiszek abban, h. nem potyára mentek balcsira, a szilváson meg mindegy lesz, mert Te szeretsz sárban tekerni
Gyõrbe nem kell eljönni velem, mert leíméleztem és csak a 2es buszra kell felülnöm meg nem is megyek, mert a síkabát xxl-ben csak Pesten van...
szal jövõhéten megyek Pestre
Gyõrbe nem kell eljönni velem, mert leíméleztem és csak a 2es buszra kell felülnöm meg nem is megyek, mert a síkabát xxl-ben csak Pesten van...
szal jövõhéten megyek Pestre
Posted 2006. August 03. - 20:04
Ez általában így szokott lenni. Én is remélem hogy lesz még jó idõ, bár ahogy kinézek az ablakon nem úgy néz ki.Meg ha elindulunk, akkor tuti leszakad az ég valahol Esztergom és Visegrád környékén, de lesz még jó idõ (remélem )
Posted 2006. August 03. - 19:37
Meg ha elindulunk, akkor tuti leszakad az ég valahol Esztergom és Visegrád környékén, de lesz még jó idõ (remélem )
Posted 2006. August 03. - 19:36
Most sem ázott be. De Kisbéren esett egy kevés esõ. Szerintem jól tettétek hogy nem mentetek, hiába nem esett, de eléggé fújt a szél.Mx! ne parázz a vonat nem ázik be, vagyis a múlt héten még nem ázott
Posted 2006. August 03. - 18:14
Õ egy problémás vevõ, és valahogy olyan érzés támadt bennem, h. még fogsz vele találkozni, fõleg amior azt ecsetelte, h. kinek milyen drága bicajt akar vanni és éreklõdött, h. tud-e kártyával fizetni!
A Laci nem mondta, h. legközelebb a haverjaid ne nagyon menjenek hozzád a boltba?? vagy nem olyn, aki ilyenekért szól?
A Laci nem mondta, h. legközelebb a haverjaid ne nagyon menjenek hozzád a boltba?? vagy nem olyn, aki ilyenekért szól?
Posted 2006. August 03. - 17:54
Azt mondta. " Ez egy nagyon szép szakma!"
Hát kibaszottul szép szakma,hogy a barinõmhöz nem tudok este hozzányúlni,mert olyan retkes a kezem hogy belehjalna valami fertõzésbe.
Tényleg szép szakma!Életemben egyszer nem szereltem lemosott biciklit.
Emlékszel Szilárd hogy arról habrakatyolt hogy nem komázza a dobozos kerékpárokat.Mi dobozos kerékpárokat árulunk.
Ez egy nagy eres pénisz.
Na beszélgessünk másról,mert nagyon nem komázom a hapsit.
Hát kibaszottul szép szakma,hogy a barinõmhöz nem tudok este hozzányúlni,mert olyan retkes a kezem hogy belehjalna valami fertõzésbe.
Tényleg szép szakma!Életemben egyszer nem szereltem lemosott biciklit.
Emlékszel Szilárd hogy arról habrakatyolt hogy nem komázza a dobozos kerékpárokat.Mi dobozos kerékpárokat árulunk.
Ez egy nagy eres pénisz.
Na beszélgessünk másról,mert nagyon nem komázom a hapsit.
Posted 2006. August 03. - 17:43
jah miután eljöttem??
az az emebr télleg naon gáz volt, de legalább inspirál, h. jó munkát végezz, mert akkor nem jön vissza reklamálni, és akkor nem látod
az az emebr télleg naon gáz volt, de legalább inspirál, h. jó munkát végezz, mert akkor nem jön vissza reklamálni, és akkor nem látod
Posted 2006. August 03. - 17:40
De az a hapsi,bazz...totál elkészített.20percig csak ültem a boltban és néztem ki a fejembõl.
Posted 2006. August 03. - 15:22
Voltam Tamásnál centrírozni, igaz a tojást nem tudtam kiszedni, de a 8as kisebb lett
Mx! ne parázz a vonat nem ázik be, vagyis a múlt héten még nem ázott
Az esõvel úgy vagyok, h. az alpin.hu oldalon láttam vízállólélegzõ kabátkát 5 ropiért, abba beleruházok és kész, szal 24H-son felõlem eshet is akár
Mx! ne parázz a vonat nem ázik be, vagyis a múlt héten még nem ázott
Az esõvel úgy vagyok, h. az alpin.hu oldalon láttam vízállólélegzõ kabátkát 5 ropiért, abba beleruházok és kész, szal 24H-son felõlem eshet is akár
Posted 2006. August 03. - 15:00
Hát nemtom itt nem esik csepergett kicsit, de max 5 percig attól meg nem lenne bajunk
Posted 2006. August 03. - 14:51
Szerinted? Bringázok mimást csinálnék.Mi jót csinálsz Kisbéren Mx?
...amúgy én kedd óta kicsit jobban ijedõs vagyok
Én is ijedõsebb vagyok azóta. Két csepp esõ miatt képes voltam visszafordulni. Aztán nem esett. De most esik. És még innen haza kéne jutni. Szerencsére vonattal.