Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
nem megyek!Mi van ha szétszakad a combom? :D
Nem de tényleg.fáj minden mozdulat most.de majd jövõhét hétvégéjétõl újra megyek.majd kiderül,hogyan gyógyul a seb.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Oda vissza legyen 100 km, max 110, SchnellTomi akár Te is jöhetsz??? legalább most talán lenyomnálak :D
Nnah lépek aludni, további jó eszmecserét! :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
mármint összesen 100km vagy csak az odaút lehet annyi? ;)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Nekem a szombatom foglalt, ha vasárnapra jó vagyok valakinél egy tekreésre, az írja fel ide, írjon privátot, vagy írjon sms-t ha nem tudja a számom kérje el bátran :)
a táv 1kmtõl 100ig bármennyi lehet!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hehe,ez jó volt! 1 pontod van már! :)
Én hétvégére alvást tervezek. :D
Nah mentem én is,Megyek Finjám elé az állomásra.
Jó éjt!

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
sziasztok!
Hétvégére terveztek valamit? vasárnapra szép idõt mondanak...Jó tudom, ez olyan turista jellegû kérdés volt, vagy olyan mint a "szép szakma ez ugye?" Ettõl függetlenül érdeklõdök:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

majd hétvégére kisüt a nap! :)

Úgy legyen! ;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ha nem, akkor egész nap írnod kell a fórumra :D

Kisvirág

Kisvirág

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
majd hétvégére kisüt a nap! :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Én hiszek abban, h. nem potyára mentek balcsira, a szilváson meg mindegy lesz, mert Te szeretsz sárban tekerni :D
Gyõrbe nem kell eljönni velem, mert leíméleztem és csak a 2es buszra kell felülnöm :) meg nem is megyek, mert a síkabát xxl-ben csak Pesten van...
szal jövõhéten megyek Pestre :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Meg ha elindulunk, akkor tuti leszakad az ég valahol Esztergom és Visegrád környékén, de lesz még jó idõ (remélem :))

Ez általában így szokott lenni. Én is remélem hogy lesz még jó idõ, bár ahogy kinézek az ablakon nem úgy néz ki.:(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Meg ha elindulunk, akkor tuti leszakad az ég valahol Esztergom és Visegrád környékén, de lesz még jó idõ (remélem :))

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Mx! ne parázz a vonat nem ázik be, vagyis a múlt héten még nem ázott :D

Most sem ázott be. De Kisbéren esett egy kevés esõ. Szerintem jól tettétek hogy nem mentetek, hiába nem esett, de eléggé fújt a szél.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Õ egy problémás vevõ, és valahogy olyan érzés támadt bennem, h. még fogsz vele találkozni, fõleg amior azt ecsetelte, h. kinek milyen drága bicajt akar vanni és éreklõdött, h. tud-e kártyával fizetni!
A Laci nem mondta, h. legközelebb a haverjaid ne nagyon menjenek hozzád a boltba?? vagy nem olyn, aki ilyenekért szól?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Azt mondta. " Ez egy nagyon szép szakma!"
Hát kibaszottul szép szakma,hogy a barinõmhöz nem tudok este hozzányúlni,mert olyan retkes a kezem hogy belehjalna valami fertõzésbe.
Tényleg szép szakma!Életemben egyszer nem szereltem lemosott biciklit.
Emlékszel Szilárd hogy arról habrakatyolt hogy nem komázza a dobozos kerékpárokat.Mi dobozos kerékpárokat árulunk. ;)
Ez egy nagy eres pénisz. :D
Na beszélgessünk másról,mert nagyon nem komázom a hapsit.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
jah miután eljöttem??
az az emebr télleg naon gáz volt, de legalább inspirál, h. jó munkát végezz, mert akkor nem jön vissza reklamálni, és akkor nem látod :D :D :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
De az a hapsi,bazz...totál elkészített.20percig csak ültem a boltban és néztem ki a fejembõl.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Voltam Tamásnál centrírozni, igaz a tojást nem tudtam kiszedni, de a 8as kisebb lett :D
Mx! ne parázz a vonat nem ázik be, vagyis a múlt héten még nem ázott :D
Az esõvel úgy vagyok, h. az alpin.hu oldalon láttam vízállólélegzõ kabátkát 5 ropiért, abba beleruházok és kész, szal 24H-son felõlem eshet is akár :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Hát nemtom itt nem esik csepergett kicsit, de max 5 percig attól meg nem lenne bajunk

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Mi jót csinálsz Kisbéren Mx?
...amúgy én kedd óta kicsit jobban ijedõs vagyok :)

Szerinted? Bringázok mimást csinálnék.:)
Én is ijedõsebb vagyok azóta. Két csepp esõ miatt képes voltam visszafordulni. Aztán nem esett. De most esik. És még innen haza kéne jutni. Szerencsére vonattal.:)