Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Ki tudja hogy merre van tatabánya szélén kukoricaföld? :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Én nem megyek. De nézz körül helyettem is.:)
Hotmaat a Cateye lámpádnak mennyire jó a fényereje?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mint kiderült, nem átalakítható a sima agy (anyákkal) gyorszárassá, mert a gyorszáras agyak a kazettás rendszerekhez vannak kitalálva, így maradt minden a régiben és hurcolom a 15ös kulcsot :)
Holnap valaki felbicózik velem a dekatlonba, vagy egyedül kell mennem? Mx, Anett, esetleg más elszánt társ?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Ja Ano te meg fel lettél jegyezve

igen énis most vettem észre ...

Ja maúgy mstmár innen jelentkezem Veszprémbõl ... fél órája kötötték be a netet :)

Amint kicsit a helyére kerül minden, egybõl megyek és felfedezem a környéket (Bakony és társai :) ) és edzek egy kicsit a 24H-ra!!

na jók legyetek, majd még jelentkezem ... megyek pakolászni :)
Mert tekerni jó!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
És így már drágábban?:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
hát az úgy volt, h. SchnellTamással találkoztam regel 8kor, h. csinálnekem gyorszárat hátra, de nem jött össze, rossz tengelyt lopott, így megyek vissza hozzá a boltba és megcsinálja rendesen :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Hú tényleg...nem hiszem el hogy elírta :P Ez ilyen nõi betegség lehet....

Stibi...balról a Duna lesz :D

Mi a helyzet Szilárd, megint kidobott az ágy? :)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Az Edit a kiegészítés, csak az menõb, ha azt írod, h. Edit :D amúgy a megboldogult Kelly's Klub topikból lestem el...
8ra megyek :)
Anett ha mész a 11esen Egom felõl akkor a hegy jobbról lesz neked nem, és balról a Duna, amúgy az nem olyan nagyon szar, sõt még a közepén lejt is 1 picit! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Szilárd,ki az az Edit?Folyton emlegeted! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Stibi! Van egy út, szerintem amit mindenki ismer, fel a várba, és ha azon tovább mész, eljutsz a nyári bob pályához és ha még tovább mész eljutsz egy kempingbe és ha még azon is túlmész újra eljutsz a 11-es útra. Szóval az a másik, ami tulajdonképpen ugyanaz. Csak az egy kicsibb ratyibb ezért érdemes azon felmenni és a másikon lemenni.
Hogy találold meg az utat? mész a 11-es úton, elmész a Mol kút mellett elérsz egy kis téglából épített boltívhez...mész, bal kézre hegyoldal és utána lesz egy út felfele a kempingbe. Nem lehet eltéveszteni :)

Amúgy a mit hozzak kintrõl: bögre,persely,csörgõsipka...ki mit szeretne...piát nem hozok mert nehéz.
Terveim szerint novemberben hazanézek egy 7végére, de nem hiszem hogy az alatt a rövid idõ alatt bicózni fogok :(

Ifibiker köszi, kell is a szerencse :)

Ifibiker

Ifibiker

vendég

• fórumtag
  • 58 posts

ja egyenlõre úgy néz ki lesz munkám, csak ki kell utaznom pofavizitre. Egy bicó kereskedésnél lenne a téma.

sok sikert hozzá :)

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Mikor jössz vissza Londonból? Mert ha december 6.-án jössz haza akkor lehetnél a Mikulás, és hozhatnál nekem is egy-két dolgot.

Szilárd! Hol van az a két út, ami felmegy a visegrádi várba? Én csak egyrõl tudok.:(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Anett látom msneden a költõi kérdést, h. mit hozz Londonból....
háát õ ide írjam, h. mi kellene, vagy priviben? :D
de ha 2 hét múlva mész, akkor én nem leszek itthon, basszus, egy búcsútekerést Komárnoba léccci, naaaaaaaaaaaa!
((más is jöhet :D))

Edit: ma megkaptam életem elsõ pénztárcáját, és úgy tartom benne a pénzem (még most), mint Hotmaat, naon precíz vok :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Nem kell oltani, mert asszonykám beugrik helyeted, ha kell.
A 9 még nem is olyan sok van ahova 20.
Voltunk ma város megnézni a 20-i felhajtást Editel meg öccsével átmentünk egy szuros bokron majd fél orán belül 4db defektet kaptunk 3-an. Kicsit ideges voltam amikor othontól 30km-re nem volt nálam több belsõ, mert csak 2-öt vittem:) de szerencsére egyikk haverom kimentett a kisbuszával azt hazaszállított minket.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Na de na akkor most te nem leszel 24 oráson?
Ja Ano te meg fel lettél jegyezve:)

Mangoot most oltom priviben, hogy helyettesítsen!
Sorry! tényleg ne haragudjatok...de nincs veszve semmi...elintézem hogy valaki legyen helyettem!

Már megvettem a repcsijegyet...bassssszus! Jellemzõ: privatizálták a repteret egybõl duplája lett a reptéri illeték!!! A jó édes.....! Emlékszem 2 éve 3 ezer ft volt Párizsba a reptéri illeték, most Londonba 9 ezer! De szép is a kapitalizmus! :mad:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na de na akkor most te nem leszel 24 oráson?
Ja Ano te meg fel lettél jegyezve:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Anett Te még otthon vagy????? nem úgy volt, h. 22 perccel ezelõtt jössz hozzám a sza... vagyis a zselédért? :D

Akkor holnap délután kitekerek vele, vagy bedobom a szüleid posatádájába, attól függ mennyire leszek lusta :D
nnah de már ne gyere, mert megyek repcsisót nézni a Dunához :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Mit csinálsz majd a boltban? Eladó leszel vagy pénzügyi dolgok?

Engem nem érdekel. Elméletileg irodán dolgoznék...de ha pincérnõ leszek az se zavar:D most komolyan.

Amúgy én is gondoltam rá, ha felvesznek bringa kereskedébe (nem bolt, kereskedés) jó közel leszek a tûzhöz, ha értitek mire gondolok ;):D

upsz Szilárd már elmúlt 1, sorry... most kezünk kajálni...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
hozzál nekem nagykeráron jó cuccokat, a piszkos anyagiakat majd elintézzük :D
Üdv Mx itthon!!!!!!!!!!!!!!!!!!
még 9 napig ittho vagyok, addig el kell jönnöd Visegrádra, és persze Hotmaat is jön! :)
Hotmaat tbányán találtam conti belsõt a slickhez 480as darabáron, ha gondolod meghitelezem neked és megvehetem, ha már nagyon nem találsz sehol sem! :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

ja egyenlõre úgy néz ki lesz munkám, csak ki kell utaznom pofavizitre. Egy bicó kereskedésnél lenne a téma. Aztán ha nem jön össze csak találok vmi mást.

Még dumálok Mangooval...ha nem ér rá akkor valószínüleg Kisvirág lesz a helyettesem...de õ meg hétfõn vizsgázik.

Mit csinálsz majd a boltban? Eladó leszel vagy pénzügyi dolgok?