Hát igen te mostanába teljesen aszfeltbolond lettél:)
Pont most olvastam vissza a topick legelejére ott még montis voltál
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. August 24. - 11:25
Posted 2006. August 24. - 11:24
meg a rücskös gumit nem használom annyit, mint a slicket, így jó a ragasztott verziója is...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. August 24. - 11:22
Posted 2006. August 24. - 11:09
de ma nincs idõm bemenni a dekatlanba, inkább megfoltozgatom, a végeredmény u.a, csak lesz rajta egy pirs szegély karika vagy ellipszis...
Posted 2006. August 24. - 11:05
Állandoan csak ez a foltozgatás.
Egyébként a Dechatlon-ban lehet kapni jó olcson autoszelepes 1,75-2,1-es gumit 600valahány forint 2db.
Egyébként a Dechatlon-ban lehet kapni jó olcson autoszelepes 1,75-2,1-es gumit 600valahány forint 2db.
Posted 2006. August 24. - 10:52
cseréltem gumit, igaz elõször szarul raktam fel (miért is menne elsõre?? ), így ellõttem a pótbelsõmet, szal kell vennem valami ragacsot és meg kell csinálnom, de hosszú az Törökbálintig => ha már ennyit szenvedtem, akkor én ott leszek!
Posted 2006. August 24. - 09:08
Pálinkás jóreggelt mindenkinek.
Ma van a tájbringázás napja:D
Tegnap voltam Jánoshegyen egy nagyot tekerni hát nem semmi, hogy a 20-i vihar milyen szintü pusztitást vitt végbe mindenhol ki vannak mosva a vizelvezetök, tele vanak ágakka, levelekkel, néhol bedölt fákkal az ösvények és ehez hozzátartozik egy kellemes szag is, a vizes föld, meg az elbomló levelek révén.
Ma van a tájbringázás napja:D
Tegnap voltam Jánoshegyen egy nagyot tekerni hát nem semmi, hogy a 20-i vihar milyen szintü pusztitást vitt végbe mindenhol ki vannak mosva a vizelvezetök, tele vanak ágakka, levelekkel, néhol bedölt fákkal az ösvények és ehez hozzátartozik egy kellemes szag is, a vizes föld, meg az elbomló levelek révén.
Posted 2006. August 23. - 21:12
Azért ha van téma akkor pörög 2 napig, majd 1 hét szünet és újabb 2 nap pörgés....
Posted 2006. August 23. - 20:40
naná hogy fogok írni! biztos vagyok benne, hogy nem fogok egész nap a gép elõtt ülni mint most, de azért kint is van net
amúgy a Londoniak here topic nem igazán pörög (még)
amúgy a Londoniak here topic nem igazán pörög (még)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. August 23. - 16:03
Akkor Anett,majd a Londoniak here topikban találunk majdan meg tégedet?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. August 23. - 12:59
Az utolsó mondjuk elég elfogadható indoknak tünik.
Azért remélem kintröl is néha irni fogsz nekünk is
Azért remélem kintröl is néha irni fogsz nekünk is
Posted 2006. August 23. - 12:49
akkor mindegy, nem nyitjuk az ajtót....
Posted 2006. August 23. - 12:45
Hát pl azért lógok egy csomót neten, mert dumálok azokkal akikhez megyek, akikkel megyek, és akiktõl elbúcsuzom.
Délelõtt bankba járok, ahol mostanában szeret lerohadni a rendszer a tumultus miatt ezért semmit nem lehet egy nap alatt elintézni, délután vissza kell menni....Nemzetközi tajkártyát intézek, és a TB-nél nincs minden nap ügyfél fogadás.
3 magán dokihoz el kell mennem, hogy kivizsgáljanak mielõtt elmegyek
Annyi mindent el kell intézni amire nem is gondoltok...és általában nem úgy van hogy ottermek és mindenki leborul elõttem hogy mit tehetnek értem
Holnap pl bõrgyógyászatra kell mennem.
Délután meg szeretnék még a barátommal lenni...vele se fogok sûrün találkozni
Délelõtt bankba járok, ahol mostanában szeret lerohadni a rendszer a tumultus miatt ezért semmit nem lehet egy nap alatt elintézni, délután vissza kell menni....Nemzetközi tajkártyát intézek, és a TB-nél nincs minden nap ügyfél fogadás.
3 magán dokihoz el kell mennem, hogy kivizsgáljanak mielõtt elmegyek
Annyi mindent el kell intézni amire nem is gondoltok...és általában nem úgy van hogy ottermek és mindenki leborul elõttem hogy mit tehetnek értem
Holnap pl bõrgyógyászatra kell mennem.
Délután meg szeretnék még a barátommal lenni...vele se fogok sûrün találkozni
Posted 2006. August 23. - 12:42
Jön Mx is, jól beszerveztem msnen....
Posted 2006. August 23. - 12:41
SZárligeten majd nytjuk az ajtót!
Nyitjuk? Többen jöttök, vagy csak magadról beszélsz királyi többesben?
Posted 2006. August 23. - 12:30
igaza van Hotmaatnak, meg most is gép elõtt ülsz, közben fórumozgatsz és nem intézkedsz....én nem megyek...sok dolgot el kell még intéznem...mindjárt itt van szept 6!
nnah csak 496 ftot kell beruháznod, 15:05ös vonattal megyünk, SZárligeten majd nytjuk az ajtót!
Posted 2006. August 23. - 12:26
én nem megyek...sok dolgot el kell még intéznem...mindjárt itt van szept 6!
Ne má hogy pont holnap este fogsz intézkedni!?:chin:
Pont azért kéne eljönnöd, mert ki tudja, hogy legközelebb mikor fogunk közösen tekerni.
De mondjuk ugyis te tudod.
Posted 2006. August 23. - 12:07
én nem megyek...sok dolgot el kell még intéznem...mindjárt itt van szept 6!
Posted 2006. August 23. - 10:30
Jó akkor elõnevezek a rövidtávra...
JÖn még valaki?? Anett, Mx?
JÖn még valaki?? Anett, Mx?
Posted 2006. August 23. - 10:29
Akinek irtam azt mondta, hogy kezdésnek inkább rövidtáv. Egyébként a 8km az nem hiszem, hogy 8 km, mert ide oda kell rohangálni benne. Lámpát szerintem hozz ha másért nemis akkor zért, hogy hazafele legyen, egyépként szerintem még világos ban fogjuk befejezni