Akkor szerintem az edzéstervem.hu lesz.
Te már regisztráltál?
Én nem edzek terv szerint, utálom a kötött dolgokat. Egyik csaj ismerõsömnek kell.
Akkor szerintem az edzéstervem.hu lesz.
Te már regisztráltál?
Talán az edzés topikban megtalálható címre gondolsz Vidra?
Gratula a piknikezõknek és Janinak a jó szereplésért.
Jani én úgy olvastam az AKESZ oldalán,hogy megeggyezik a tavalyival,én éegalábbis azon készülök.
A sebesség mindent megold.
Jani én úgy olvastam az AKESZ oldalán,hogy megeggyezik a tavalyival,én éegalábbis azon készülök.
Másik topikba írtam:Néztem az eredménylistát de nem értem az eredményedet.
Nyomtam neki, nem is tudott velem mit csinálni a balatoni kocka csapat, sikerült összehozni a gyõztes szökést is, de sajnos a hátsó belsõm nem akart továbbmenni az 5. kör végén és elengedte magát a "hegesztésnél".
Kincsesbányán voltam, nem az OB-n, vagyis ez is OB volt, de senior és írtak ki fiatalabbaknak is pénzdíjas versenyt. Az OB nagyon kemény dió lett volna, elég kicsi az esélye, hogy be tudtam volna fejezni.Megnyugtatásul mondom, hogy nem a Tarján -Gorba tetõ a legszarabb rész ott. Gorba tetõ -Agostyán közötti szakasz. Ott van egy kimondottan pocsék rész. Pont ahol a leggyorsabban lehetett valamikor lefelé menni.
és mit mûveltél az OB-n ?
Megnyugtatásul mondom, hogy nem a Tarján -Gorba tetõ a legszarabb rész ott. Gorba tetõ -Agostyán közötti szakasz. Ott van egy kimondottan pocsék rész. Pont ahol a leggyorsabban lehetett valamikor lefelé menni.Turul Kupa pályájáról van információtok? Marad a tavalyi pálya? Gondolom az út a Gorbára azóta sem készült el.
Én ma is csak túráztam de valami minimálisat a versenyböl is láttam. A Mátyás Kút utáni hosszú emelkedö végén hagyott el az 50km-es távon vezetö. Nagyon szimpatikus volt,
hogy még köszönt is. Az meglepett, hogy mennyire le volt mindenki szakadva, mert mást nem láttam. Az hiszem az lehetett Imi, aki a galériádban a 241-es fotón van.
Miért már van pálya?
A gerecse maraton pálya bejárása mikor lesz ha lesz?