Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Lenne pár apró kérdésem, hátha valaki tud valamelyikre valamit :)

Elõszöris van nekem egy lényegében 2napot használt, de mégis lestrapált Lookin zselés nyergem. Amivel az történt hogy a király kis króm tartópálcát és a "nyereg-testet" összekapcsoló kis "mûanyag-darabka" eltörött :(
Nagyjából úgy néz ki hogy az egyik végét rá kell dugni a pálcára, és utána hozá lehet csavarral rögzíteni az üléshez...
Remélem érthetõ hogy mirõl is beszélek :-S
Szóval nem tudjátok azzal mit lehetne kezdeni?

Másik dolog ami érdekelne hogy ti inkább versenybicóztok, cc-ztek vagy valami más?

Továbbá Tatabányán már jártam kb. egy éve. Találkoztam ott pár emberkével. És közülük nincs itt senki??? Akkor egy kis kék-fekete umf dirt-kick-em volt, marzo z1 fr III-mal és fehér 24"es doublewideokkal. Ha valaki rámismer az kérem szóljon :)
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Szilárd ez még méretre is megfelelõ lenne neked. Hát még a gumik. Szerintem ideális.:) Ezt neked találták ki.

My szerinted miért ez linkeltem be?? :D
bár nem tetszik benne h . csak hátul van tárcsa, vagy elöl hául legyen, vagy sehol, bár ez csak optika...
jah használt bicót nem vennék ismeretlentõl, mivel nem nagyon értek hozzá, így valszeg bebuknám a mûveletet...
Pmarót=Pilismarót...
tovább kell menni a 11esen Visegrád felé, de ha Visegrádig eljutsz és nem látsz Pilismarót táblát, akkor az gáz! :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

Csá. Esztergomból nem ismerek bringás arcot, de én Pmaróti vagyok(15km) :D

Hy!
ez a Pmarót valami Pilismarót lenne igaz? :)
És merre található Esztergomtól?
A vonat nem arra megy véletlenül pest felé?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

pedig nyugodtan elhiheted, hogy meridáéknál is 3 évre visszamenõleg csak a színûk más a vázakanak.....uccsó fejlesztésük a hidroforming tecnológia volt, kb 3-4 ével ezelõtt....bár használatban nem veszed észre a különbséget egy hagyományossal szemben....

ööö
1. a tavalyi vázat kézzel hegesztették, az ideit ropotok.
2. az ideinek le van köszörülve a hegesztés varrata ezért sokkal szebb
3. menettulajdonság: az ideinek sokkal vaskosabb a középrésze még szemmel is jól látható a különbség, sokkal merevebb a váz és ezt sprintelésnél nagyon észre lehet venni.
pl ha 2 Anett versenyezne a tavalyi meg idei modellen, akkor a tavalyi csúnyán lemaradna mint a borravaló :P

Ez az én tapasztalatom.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Szilárd asszem ez 2003-as modell. Nekem nem kéne akárhogy néz ki, nem bízom a régi Meridákban.

Emlékszem amikor most tavasszal lecseréltem az outimon a vázat...elméletileg csak a színe meg a mérete volt más...de amikor ráültem...nos ezek a gyártók évrõl évre rengeteget javulnak technológiában. Pl a mostani bicóm tükrében én fel nem ülnék a tavalyi bicómra ;) ...hát még egy 3 évvel ezelõttire :D

pedig nyugodtan elhiheted, hogy meridáéknál is 3 évre visszamenõleg csak a színûk más a vázakanak.....uccsó fejlesztésük a hidroforming tecnológia volt, kb 3-4 ével ezelõtt....bár használatban nem veszed észre a különbséget egy hagyományossal szemben....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Szilárd ez még méretre is megfelelõ lenne neked. Hát még a gumik. Szerintem ideális.:) Ezt neked találták ki.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Szilárd asszem ez 2003-as modell. Nekem nem kéne akárhogy néz ki, nem bízom a régi Meridákban.

Emlékszem amikor most tavasszal lecseréltem az outimon a vázat...elméletileg csak a színe meg a mérete volt más...de amikor ráültem...nos ezek a gyártók évrõl évre rengeteget javulnak technológiában. Pl a mostani bicóm tükrében én fel nem ülnék a tavalyi bicómra ;) ...hát még egy 3 évvel ezelõttire :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
http://apro.bikemag....ct=23064&cat=12
Anett!
Ott fent va na link, ami egy olyan meridát rejt, aminek a festése olyan, mint amit próbáltam elmagyarzni több, de inkább kevesebb sikerrel msnen... :D
ha egyszer nagy leszek, akkor olyan festésû bicóm lesz :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én is!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Benne vagyok!
Vasárnap mikor?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
sziasztok! csak jelezném, hogy még élek:) vasárnap egy kis tekerés Bajna környékén?
Légy mindig alázatos és becsüld a nyarat!
Forzza Basso!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Na ki jött ma be a boltba?
NEM!Nem Lance Armstrong,hanem ANETT!!!! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Aki nem jön 24 H-sra, az ebbõl marad ki :D
http://195.56.44.123/~zak/24h.wmv
remélem idén is ilyen lesz (poros és nem saras :D)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
talán itt sem esik, de volt olyan pillanat is, amikor ömlött az égbõl az esõ...
bár azért itt be van borulva rendesen még, szal tuti lesz még valami....

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Itt nem volt olyan nagy esõ és már nem is esik. De azért tényleg jobb volt igy, hogy szép idõ volt.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Mekkora mákosok vagyunk, h. a mai esõ nem tegnap jött :D
mókás lett volna a fél méteres gazban meg szakadó esõben "tekerni", majd a 8as ponttóla meredek hegyen ledéházni a sárban a 9es ponthoz.... :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Kritérium verseny amatõröknek is...TdH helyett, a szipatikusabb Vuelta Kft. rendezésében:

http://www.bringas.h...470c78d6f2766fb

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Sunset nekem még pár hónapja olyant mondott, h. kerékpáros boltokban vannak kimondottan ilyen részletes térképel, bár én nem láttam sehol ilyent, de egy próbát megér... :)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Kérdezd meg Kisvirágot ... tudtommal õ komolyabban benne van a témában :)
Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

ne tedd Tamás, az EDIT egy szép név :D
moderátor lettem iwiwen bibibíííííííííííííííííííííííííí én tudok törölni, Ti meg neeeeeeem :D, vagyis még én sem tudok törölni, de majd rájövök... :)

És ez neked mért jó?
Nem tom szerintem azért nem lehet jó modinak lenni, mert akkor az némi felelöség is, hogy mindig olvasd a topikokat.

Más:
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet ilyen baromi részletes térképet szerezni, mint amit tájbringához/tájfutáshoz adnak?
Esetleg letölteni?