Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2012. June 29. - 22:46
Posted 2012. June 29. - 20:56
én 50-nel is alig merek azon a részem menni mert pont ott a legszarabb ahol a legnagyobb sebességet lehetett elérni. De aki bátor az bátor
Fiatalság bolondság
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Posted 2012. June 29. - 15:33
Hát nem tudom,Agostyán fele(szar ott is)lecsapatok 70+-al is saját sávban,viszont ezt nem igazán lehet megtenni Tarján felé,mindeggy is,szar és kész(Szilárdnak).
én 50-nel is alig merek azon a részem menni mert pont ott a legszarabb ahol a legnagyobb sebességet lehetett elérni. De aki bátor az bátor
Posted 2012. June 27. - 20:35
Posted 2012. June 27. - 08:37
Felfelé meg tök mindegy milyen, úgy is ott a legmeredekebb.
Én azt mondom MTB-ni kell az erdõben, útizni pedig ott van a Felvidék
Posted 2012. June 26. - 23:07
Csákvár felé tavaly csinálták meg azért fazsa:)Tarjánnak lefele leginkább a szembeforgalmat választom,ez azért elég árulkodó az útról.Mondhat bárki bármit,ott szar az út ahogy van és kész.
Fehérvár és csákvár felé fazsa az út,legalább olyannak kellene lennie errefelé is.
menj le Agostyán felé és arról mondj véleményt
forgalommal szemben meg ne bicózzál, egyszer jön szembe egy vadállat motoros
Posted 2012. June 26. - 20:53
Tarjánnak lefele leginkább a szembeforgalmat választom,ez azért elég árulkodó az útról.Mondhat bárki bármit,ott szar az út ahogy van és kész.
ezen azért jót kuncogtam
Posted 2012. June 26. - 19:59
Fehérvár és csákvár felé fazsa az út,legalább olyannak kellene lennie errefelé is.
Posted 2012. June 26. - 16:13
Jani tökéletesen igazad van. De sajnos Magyarországon élünk.Hol találsz tökéletes utat ahol engednek -esetleg lezárva-bicóversenyt rendezni ?(Hungaroring)
Ja tényleg az idõfutam OB helyszíne. De az rövid.Még ?
Májusban szokott lenni az Északi-középhegységben egy hosszabb idõfutam teljesen új úton, aztán a Pécs Kupa fordulóin is elég jó szokott lenni az út és a szervezés, Fonyódon is elég jó volt az út és Tihany Kupán is csak egy-két kátyú van. De elég sok verseny van ahol még nem jártam.
A sebesség mindent megold.
Posted 2012. June 26. - 15:09
Ja tényleg az idõfutam OB helyszíne. De az rövid.Még ?
Posted 2012. June 26. - 13:23
Pedig ezek kifejezetten rossz utak. Esztergomhoz nem érdemes hasonlítani, mert a Kínok Kínja pályája több mint 50%-ban megegyezik a Turul Kupáéval. Egy országúti versenyhez hozzátartozik, hogy normális úton rendezzék meg. A rossz úttal a szervezõ csak a versenyzõk testi épségét veszélyezteti. És még egyszer felhívom a verseny szóra a figyelmedet, itt a gyõzelemért harcolnak egyesek, simán kizárjuk a másikat a kátyús szakaszra azért, hogy helyzeti elõnyünk legyen.Rossz út mindenhol van.De nem mondanám, hogy ezek az utak kifejezetten rosszak lennének. Az Esztergom körüli versenyeknél sem különb az út. De szerintem semmivel sem jobb és semmivel sem rosszabb mint bárhol az országban.Bakonyban is mentem az amatõr futamokon.2 éve volt, hogy egy bicós összetörte a carbon kerekét és nagy patáliát csapott miatta.Ez pont ezen a lejtõn volt. De bárhol másutt is megeshetett volna. Egyébként meg tessék betartani a kresz szabályokat és nem lesz baj (jó-jó ez a vicc volt). De ilyen lejtõn tényleg ne akarjon senki sem normális módban bolyozni.
Kivéve azt a részt -amit írtam pár hozzászólással elõbb -az tényleg nagyon szar.
A Bakonyban hol jártál versenyen? Mert ott mostanában nem rendeznek semmit.
Posted 2012. June 26. - 12:48
Rossz út mindenhol van.De nem mondanám, hogy ezek az utak kifejezetten rosszak lennének. Az Esztergom körüli versenyeknél sem különb az út. De szerintem semmivel sem jobb és semmivel sem rosszabb mint bárhol az országban.Bakonyban is mentem az amatõr futamokon.2 éve volt, hogy egy bicós összetörte a carbon kerekét és nagy patáliát csapott miatta.Ez pont ezen a lejtõn volt. De bárhol másutt is megeshetett volna. Egyébként meg tessék betartani a kresz szabályokat és nem lesz baj (jó-jó ez a vicc volt). De ilyen lejtõn tényleg ne akarjon senki sem normális módban bolyozni.Azért ez egy mezõnyverseny, a bolyban az elsõk kivételével mindenki vakon megy le. Így is kifejezetten rossz úton megyünk és a mezõny több mint fele még biciklizni sem tud. Már több embernek ment el a kedve a mezõnyversenyzéstõl a Turul Kupák után.
Kivéve azt a részt -amit írtam pár hozzászólással elõbb -az tényleg nagyon szar.
Posted 2012. June 26. - 11:14
Posted 2012. June 26. - 09:23
Posted 2012. June 26. - 09:13
Nem volt ott út ? Ez új nekem.Én az unokaöcsémmel Tata felöl mentem fel a Gorbatetõre, hogy ott nézzem meg az elhaladókat. Még felfelé tekertünk mikor kaptam sms-t hogy nem jön arra a verseny.Úgy hogy leszáguldoztunk Tarjánba. Semmi olyat nem vettem észre , hogy nem volt út alattam . Olyan volt mint mindig. Se rosszabb, se jobb. Én elég gyakran közlekedem arra felé de én a mai napig azt hittem, hogy a 36 fokos hõség miatt lett rövidítve.Bár igaz , hogy Tardos felé nem voltam. Ott lett volna az út probléma ? Gorbatetõn mikor jobbra le.Ott megy egy kis hurkot mire visszatalál arra az útra amin feljön Tarján felöl.Emlékszem rá, de nem a meleg miatt rövidítették a távot, hanem azért, mert nem volt út.
Posted 2012. June 25. - 23:12
Posted 2012. June 25. - 22:19
Posted 2012. June 25. - 22:08
Tavaly akkor volt baromi meleg , ha emlékeztek rá. Amiatt Rónai Feriék rövidítették a távot. Kimaradt a Tarján-Gorbatetõ-Tarján hurok.Na az lehetett a 100 km. Ezek szerint idén is a rövidített táv lesz. Hülyén nézne ki ha nehezebb lenne a pálya mint az OB. A tarjáni amatõr idõfutam így is sokkal veri az idõfutam OB-t. Még a mérés is jobb itt mint az OB-n.Szererncsére itt nem baltázzák el ezt Törzsök úr cimborái. Megint nagyon meleget jósolnak.
Az a kis hurok igen megrostálta a mezõnyt mindig.
Emlékszem rá, de nem a meleg miatt rövidítették a távot, hanem azért, mert nem volt út.
Posted 2012. June 25. - 21:34
Én is at néztem, de távként még mindig 100km szerepel, pedig ez nincs 85km.
Tavaly akkor volt baromi meleg , ha emlékeztek rá. Amiatt Rónai Feriék rövidítették a távot. Kimaradt a Tarján-Gorbatetõ-Tarján hurok.Na az lehetett a 100 km. Ezek szerint idén is a rövidített táv lesz. Hülyén nézne ki ha nehezebb lenne a pálya mint az OB. A tarjáni amatõr idõfutam így is sokkal veri az idõfutam OB-t. Még a mérés is jobb itt mint az OB-n.Szererncsére itt nem baltázzák el ezt Törzsök úr cimborái. Megint nagyon meleget jósolnak.
Az a kis hurok igen megrostálta a mezõnyt mindig.
Posted 2012. June 25. - 20:55
Én is at néztem, de távként még mindig 100km szerepel, pedig ez nincs 85km.