Ne má. most komolyan mért jó az, hogy zörögnek azok az izék?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. September 12. - 08:04

Posted 2006. September 12. - 08:00

Akkor egyezz bele most!Én mért nem emlékszem arra amikor beleegyeztem?

Posted 2006. September 12. - 07:36

Posted 2006. September 11. - 22:22

Nah akkor eddig Edit,Mx és Hotmaat(
) egyezett bele hogy valamilyen színû küllõgyöngyöt tesz föl/fel a kerekei közül valamelyikre.(értem ez alatt hogy elsõ vagy hátsó és esetleg mindkettõre) 
Ano?NAAAA!Légyszi,légyszi,légyszííí!
Legyen mindenkinek a kerekén!A katicás csengõt nem muszáj!

Ano?NAAAA!Légyszi,légyszi,légyszííí!
Legyen mindenkinek a kerekén!A katicás csengõt nem muszáj!

"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. September 11. - 21:54

nnah megvolt ez a kis szösszenet....
jó volt....
visszakarok menni.....
bevállalom a fél éjszakát...
nekem nagyon tetszett a fejlámpám fénye, mellette lesz még valami barkács kormánylámpa, naggyon szupi lesz....
jó volt....
visszakarok menni.....
bevállalom a fél éjszakát...

nekem nagyon tetszett a fejlámpám fénye, mellette lesz még valami barkács kormánylámpa, naggyon szupi lesz....

"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Posted 2006. September 11. - 19:36

Sima Myo-t. Nincs benne a 3 led de a halogen része ugyanaz.Mx:
Milyen lámpát vettél a végén?
Posted 2006. September 11. - 14:23

itt nem autópálya minõségû útra kell gondolni, nagyon is van mire figyelni.... 
nnah de lépek tanulni meg valami fényforrást venni a lámpámba, mert azt persze nem adtak hozzá....

nnah de lépek tanulni meg valami fényforrást venni a lámpámba, mert azt persze nem adtak hozzá....

Posted 2006. September 11. - 14:07

Én azt javasolnám, hogy mindenképpen terepen menjetek, mert teljesen más, mint aszfalton(mármint sötétben). Ugye terepen még a gödrökre is figyelned kell, és nem csk messzire az utra.
Mx:
Mx:
Posted 2006. September 11. - 14:02

De azt is írta, h. a kövi 3 hétben esélyes még, h. lesz ilyen... 
MX! Ma sztem fél 8kor is találkozhatunk, mert mire felérünk a Turulra, addigra besötétedik, és arra gondoltam, h. nem cserélek gumikat, hanem a Veszteles úton megyünk 2 kört (( a betonos részén)) és utána el a madárig meg le...
ha valami jobbat tudsz, akkor itt is írhatsz..

MX! Ma sztem fél 8kor is találkozhatunk, mert mire felérünk a Turulra, addigra besötétedik, és arra gondoltam, h. nem cserélek gumikat, hanem a Veszteles úton megyünk 2 kört (( a betonos részén)) és utána el a madárig meg le...
ha valami jobbat tudsz, akkor itt is írhatsz..

Posted 2006. September 11. - 10:06

Posted 2006. September 11. - 07:36

Tamás hétvégén 24 orás verseny lesz---nem oda jöttök?
De oda megyünk!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. September 10. - 22:14

Elso szamu szabaly: nem szabad atszamolni semmit forintra.Nem egy olcsó bolt.
http://www.evanscycl...jsp?style=60838
Ez a váz nálunk 130e Ft. De azért irigyellek, hogy ilyen helyen fogsz dolgozni.

Havonta kb 500 fontot tudok sporolni ha csak kajara meg albira koltok, ami azt jelenti, hogy 4 honap utan tudok venni egy Specialized Tramacot

Kerdem en, otthon mennyit kell melozni hogy ilyen gepem legyen??? 10 evet?

Sunset koszi de itt minden sarkon talalok magyart az albiban ahol lakom 10 magyar van...nem is hallok angolokat, csak ha botba megyek :-)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. September 10. - 21:10

Tamás azért írtam így, mert ez menõ, és helyesen nem tudtam fejbõl..... 
másik hétvégén lesz CM, ha jól lestem a Cm topikban....
és tuti nem lesz Tbányán, áprilisban sem volt, most miért lenne, egy éve meg hát, mindenki más idõben ment..
A streetesek négykor mi az oszttársaimmal 6kor az eredeti felvonulás meg 2kor volt, ami tele volt kisdiákkal, akik a tesi 5ért mentek, ha jól tom...

másik hétvégén lesz CM, ha jól lestem a Cm topikban....
és tuti nem lesz Tbányán, áprilisban sem volt, most miért lenne, egy éve meg hát, mindenki más idõben ment..
A streetesek négykor mi az oszttársaimmal 6kor az eredeti felvonulás meg 2kor volt, ami tele volt kisdiákkal, akik a tesi 5ért mentek, ha jól tom...

Posted 2006. September 10. - 21:03

Posted 2006. September 10. - 20:50

Posted 2006. September 10. - 20:22

Leszek mostanában,mert sajna egyedül hagytak 3 hétre
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. September 10. - 20:21

Mág njem tudom mikor megyek fel.Tuti hogy bicaj!

Posted 2006. September 10. - 20:20

Sziasziaszia Sunset!!!!

Posted 2006. September 10. - 20:19

Grolsch
Ott van kint az egyik volt osztálytársam is dolgozni még 1 hónapig. pincérkedik valami jó helyen. ha goindolod akkor megszerzem tõle a címét és összefuthattok magyarul dumálni abba a távoli messzeségben.
Schnell
Ha jöttök fel szombaton CM-re akkor mivel jössz? Mert ha vonattal akkor átmegyek biára az állomásra,de ha bringával akkor megvárlak a körforgalomnál a Rynart elõtt és együtt mehetnénk be amennyiben hazaérek Linzbõl idõre. 9 körül szándékozunk elindulni és kb 3-4 óra az út ha nem jönn közbe semmi.
Ott van kint az egyik volt osztálytársam is dolgozni még 1 hónapig. pincérkedik valami jó helyen. ha goindolod akkor megszerzem tõle a címét és összefuthattok magyarul dumálni abba a távoli messzeségben.
Schnell
Ha jöttök fel szombaton CM-re akkor mivel jössz? Mert ha vonattal akkor átmegyek biára az állomásra,de ha bringával akkor megvárlak a körforgalomnál a Rynart elõtt és együtt mehetnénk be amennyiben hazaérek Linzbõl idõre. 9 körül szándékozunk elindulni és kb 3-4 óra az út ha nem jönn közbe semmi.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
Posted 2006. September 10. - 15:54

én megyek az tutifix!Esõben is!VONULNI KELL!!!Minden bringás érdeke!