Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Virág,virág fórumozz tovább velünk.Ne sértõdj már be.Bizti félreértette.
Láttad volna Hotm.-ot a láncszakadásainál! :D

HÉÉÉÉÉÉÉÉ ácsi én nem akartam bántani senkit se lehet, hogy félreérthetö volt amit irtam, de nem ugy szántam. Ez a forum hátránya, hogy nem tudsz hangsujozni.

Szerintem mi is megyünk CM-re Pénteken, ugyhogy meg kéne beszélni, hogy mikor-hol talizzunk. Szerintem megint a kelenföldi pályaudvaron kéne.

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
hello!mi megyünk györbe maratonozni 3 man .ez lesz az utolsó nekünk is--elég is.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
RG ;)
én megyek CM-re!
Választhatsz hogy Velem biciklizel fel.Bián csatlakozik Sunset és úgy tovább.
VAGY felszállsz egy vonatra ami a Déli pályaudvart célozza meg és akkor kimegyek eléd ha odaérsz a vonattal.
VÁLASSZ!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Rájdgörl azért mert valaki nem megy ki veled CM-re, azért, sztem nem érdemems összeveszni, különben meg legközelebb Gyõrben vagy Pesten lesz ilyen móka és oda sokan sajnos félnek felmenni még vonattal is....
nekem is van sok ilyen nyámnyila ismerõsöm, akik nem mernek eljönni velem egy Gorba körre, holott erejük lenne hozzá, többek között ezért nem tekerek velük, ne mvagyunk egy szinten, de attól még tartom velük a kapcsolatot....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

remélem helyreállítja a lelki békémet:mad:

Úgy legyen Rájdergõõrl!ÚGY LEGYEN!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
1st:grat mindenkinek, akinek lehetõsége nyílt versenyezni!és jó helyezést elérni:)
ez nekem nem adatott meg...ez rendesen megalapozta a hangulatom...:mad: nem akarom idebõgni minden bajom, de már 3 napja robbanásponton vagyok.itt nem velem van a baj.hülyékkel vagyok körülvéve..a legjobb barátaim szarnak a fejemre.konkrétan a felvonulásra,(meg az ambícióimra) ami sztem tök jó dolog, és tök hiába minden erõfeszítésem.meggyõzhetetlenek.de elvileg szeret bicózni.na hát itt fog barátságunk végetérni.ekkora semélyes kudarcot nem tudnék elviselni.az tuti felakasztanám magam.ha evilágon nincs boldogságom.most nehogy engem nézzetek hülyének,de ha én az lennék akkor körülöttem mindenki normális, és valahol rossz helyen járok...na jó befejeztem

holnap elvileg sulival megyünk 40et tekerni, remélem helyreállítja a lelki békémet:mad:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ott a pont SchnellTamásnál, számítunk rád jövõre is! :)
Virág! Hotmaat fáradt és rossz napja van, mert sokáig kell suliban lennie, és a forumon nem lehet éreztetni a hangnemet, ne hagyj itt minket, nem gondolta komolyan, biztos vagyok benne, ismerem már annyira... :)
Mx köszi a képet, pont hátteret akartam váltani :P
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Virág,virág fórumozz tovább velünk.Ne sértõdj már be.Bizti félreértette.
Láttad volna Hotm.-ot a láncszakadásainál! :D
De várjatok csak!
A csapatunk legnagyobb tehetsége:
Posted Image

Remek voltál Edit!: :clap:

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
van eredmény ...

Abszolút:
55 32 Alattomos izomláz 84 24:03:04

Kategória:
9 32 Alattomos izomláz 84 24:03:04

forrás: http://www.championc...TB24hAbsKat.htm
Mert tekerni jó!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
http://pinterweb.fre...s/P1010136.html
Szilárd koncentrál:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hétvégén nincs kedve valakinek jönni Gyõrújbarátba jönni Pannon maratonozni? Persze csak ha jó idõ lesz.
Szerintem idén kb ez lesz az utolsó én azért szeretnék menni.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Baromi jó volt 8 lettünk, de mondjuk sokkal jobb helyezést is elérhettünk volna, csak este elkezdett esni, minek következtében járhatatlan lett a pálya és elaludtunk, ami annyira jól sikerült, hogy 5-röl visszacsusztunk vagy 11. helyre. De baromi jó volt csak az esõ nem kellet volna meg nekem a láncszakadásom, mert azzal is sok idõ ment.

Kisvirág

Kisvirág

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás

Lehet én értettem félre.
Számomra az ügyeskedés valami negativ dolgot jelent, pl:csalást.
Aztán lehet csak azt akartad megkérdezni, hogy ügyik voltunk e, vagy valami.

ááááá.
bocs, biztos elfelejtettem fogalmazni a nagy fekvésben. a lényeg, hogy ment a verseny, jól éreztétek-e magatokat, stb?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Lehet én értettem félre.
Számomra az ügyeskedés valami negativ dolgot jelent, pl:csalást.
Aztán lehet csak azt akartad megkérdezni, hogy ügyik voltunk e, vagy valami.

Kisvirág

Kisvirág

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
mivel nem voltam ott, nekem tán minden infó új, de akkor vegyük úgy, hogy nem is kérdeztem.lekopok, így ok? pá

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Csak én nem értem ezt a kérdést?
Én például annyira ügyeskedtem, hogy volt 2 láncszakadásom:D és futhattam a bringával 3 km-t

Kisvirág

Kisvirág

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Aztán ügyeskedtetek-e a versenyen?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Látom tegnap mindenki beájult az ágyba.:) Az a furcsa hogy én meg ma kezdem érezni azt hogy fáj a hátam a lábam, szóval mindenem. De hotmaat igazad van. Jövõre a dobogó a cél!!!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
tar.hu ra nemtudok feltölteni képeket ftp-rõl mert kiírja nekem hogy disk full :mad: ... webrõl meg kissé macerás lenne feltölteni a 2xx fájlt ...
Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na én is magamhoztértem.
Tegnap 15.30 körül kerültünk ágyba majd 20 körül felkeltünk beszélgettünk szüleimmel akik este jöttek haza vidékrõl, majd 21 tõl aludtunk reggelig.
Ma nem megyek melozni viszont cserébe 20.00-ig suliban vagyok:(
Képeket nem tom mikor fogom felrakni, majd szólok.