Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. szeptember 23. - 18:01

Írta 2006. szeptember 23. - 17:59

Ok. Privi ment a telszámommal, mert szerintem az nincs meg neked.Ja ja megyünk.
Hogy mikor az x, mert 10.30-kor rajt letekerjük, meg utánna ugye fel is kell érni Tb-re, de majd telefonálok, amikor indulunk Gyõrbõl.
Írta 2006. szeptember 23. - 17:56

Ja ja megyünk.
Hogy mikor az x, mert 10.30-kor rajt letekerjük, meg utánna ugye fel is kell érni Tb-re, de majd telefonálok, amikor indulunk Gyõrbõl.
Írta 2006. szeptember 23. - 14:13

Hotmaat holnap benéztek a képekkel hozzám?
Ha igen, akkor már tudjátok, hogy kb mikor?
Ha igen, akkor már tudjátok, hogy kb mikor?
Írta 2006. szeptember 23. - 11:45

Spórolj nagyon nagyon, aztán ha lesz összeröffenés akkor lesz, ha nem akkor meg lesz egy csomó pénzed.a válasz egyszerû, ha lesz összeröffenés akkor nagyon nagyon spórolok, ha nem lesz, akkor csak kicsit spórolok...

Írta 2006. szeptember 22. - 22:26

a válasz egyszerû, ha lesz összeröffenés akkor nagyon nagyon spórolok, ha nem lesz, akkor csak kicsit spórolok...

"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2006. szeptember 22. - 22:12

Nem értelek Szilárd!Mivan?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. szeptember 22. - 21:49

akkor hogyan spóroljak a pénzemmel, lesz pizzázás meg videonézés????

Írta 2006. szeptember 22. - 21:25

Sajnálom Bloke ami történt.És azt is hogy saját károdon tanultad meg!
Most már elhiszed hogy 4-5e Ft is lehet életbiztosítás.
Jó persze elõ tudok szedni sisakos futárgázolást.Bár az egy 7-8 tonnás teherautó alatt végezte.VIGYÁZZ MAGADRA BLOKE!Várunk további hsz-elésre a topikba.
Most már elhiszed hogy 4-5e Ft is lehet életbiztosítás.
Jó persze elõ tudok szedni sisakos futárgázolást.Bár az egy 7-8 tonnás teherautó alatt végezte.VIGYÁZZ MAGADRA BLOKE!Várunk további hsz-elésre a topikba.

"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. szeptember 22. - 20:57

schnellthomas:
bocs, hogy megint nem reagáltam, az üzenetedre; aznap, amikor találkoztunk(09.11.), akkorát estem, hogy mentõ vitt tbányára korházba, egy hétig bent voltam; az orrcsontomból kitört egy darab, a fogaim kissé beljebb vannak, mint eddig, a fixi nem tudom milyen állapotban van, mert egy arrajáró vitte haza és még azóta nem tudtam elmenni érte. Soha többet nem ülök sisak nélkül bringára!
bocs, hogy megint nem reagáltam, az üzenetedre; aznap, amikor találkoztunk(09.11.), akkorát estem, hogy mentõ vitt tbányára korházba, egy hétig bent voltam; az orrcsontomból kitört egy darab, a fogaim kissé beljebb vannak, mint eddig, a fixi nem tudom milyen állapotban van, mert egy arrajáró vitte haza és még azóta nem tudtam elmenni érte. Soha többet nem ülök sisak nélkül bringára!
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2006. szeptember 22. - 20:10

Írta 2006. szeptember 22. - 20:05

Aludj már!!!!

Írta 2006. szeptember 22. - 19:51

Most miért kell cikizni?:cry: Azért mert érdeklõdtem?Neked nem kéne már aludnod kiscsillag?
:D
Írta 2006. szeptember 22. - 19:44

Neked nem kéne már aludnod kiscsillag?Támogatom. Mikor és hol?
Schnell neked nem Pesten kéne lenned?

Írta 2006. szeptember 22. - 19:41

Támogatom. Mikor és hol?Nem tudom, hogy áll a videó Anoéknál de mit szólnátok hozzá, hogy ha készen van akkor összejönnénk csapatszinten és jól megnéznénk?
Schnell neked nem Pesten kéne lenned?
Írta 2006. szeptember 22. - 19:07

fú hát tényleg olyan AUTÓMENTES volt ez a nap... ...
reggel gyalog mentem suliba, azt jól elkéstem, de naívan úgy gondoltam mivel ez a nap autómentes, biztos elnézik nekem. nadehát a tanárok ott álltak az ajtóban, gõzük sem volt az egészrõl, még azt se tudták, hányadika van.na ja.tanárok.ez baromi cink.hogy ekkora primitívek legyenek!!én meg ugyan nem mondtam nekik.mélységes megvetéssel átnyújtottam az ellenörzõm...
aztán ma voltam életem 1. fociedzésén:D
dann kitekertem Tatára sétabicózni, de amennyi és amekkora tahó autós volt, örülök, h élek.komoly úgy éreztem, mintha õk az autómentes napot totál ellenük irányuló támadásnak vennék.és örülnek ha látnak egy bicóst, akit jól el lehet gázolni, vagy üvöltözni vele, h ne vigyorogjál, mindjárt kiszálok, aztán... ...
reggel gyalog mentem suliba, azt jól elkéstem, de naívan úgy gondoltam mivel ez a nap autómentes, biztos elnézik nekem. nadehát a tanárok ott álltak az ajtóban, gõzük sem volt az egészrõl, még azt se tudták, hányadika van.na ja.tanárok.ez baromi cink.hogy ekkora primitívek legyenek!!én meg ugyan nem mondtam nekik.mélységes megvetéssel átnyújtottam az ellenörzõm...
aztán ma voltam életem 1. fociedzésén:D
dann kitekertem Tatára sétabicózni, de amennyi és amekkora tahó autós volt, örülök, h élek.komoly úgy éreztem, mintha õk az autómentes napot totál ellenük irányuló támadásnak vennék.és örülnek ha látnak egy bicóst, akit jól el lehet gázolni, vagy üvöltözni vele, h ne vigyorogjál, mindjárt kiszálok, aztán... ...
Írta 2006. szeptember 22. - 19:00

Lefújva!Más progi jött közbe.
Írta 2006. szeptember 22. - 18:17

Kapható valaki egy tekerésre ma este?
Írta 2006. szeptember 22. - 15:40

Írta 2006. szeptember 22. - 15:08

a hétköznapok nekem kiesnek