Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

ezt azért nem mondom, mert nem szeretnék nektek rosszat, meg etikettben is olvastam, h "nem akaszkodunk a fórumosokra" valami ilyesmi

BAZZ...Most komolyan mondod?Vagy viccöl vagy tényleg nem hiszed el hogy nem vagyunk profik?Nagyon nem értelek még mindig!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Miért nem mpndod hogy "menjünk el gyerekek közösen egy gorba körre!" ?

ezt azért nem mondom, mert nem szeretnék nektek rosszat, meg etikettben is olvastam, h "nem akaszkodunk a fórumosokra" valami ilyesmi

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

ha senki nem tudja normálisan leírni, akkor megmutatom ha szeretnéd, bár szerdától esõt mondanak...

hát hajrá!valaki mentse meg Szilárdot egy ilyen...hogy is jellemezhetném...ömmm..érdekes.?.bicó túrától:D
mer' számonkérem:D
nekem tudni kell azt az utat!most ilyen oda-visszákat megyek, v a 6/16-os útvonalán, ami néha mondjuk elég rövidke, de legaláb autómentes!ami tök jó

Lea avagy Edit, grat életed elsõ maratonjához!:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

ááááá már megint hiányzok?:D
höhö
meg akartam kérdezni, ha Gorba körre szánnám el magam, vagyis már el is szántam, aztán aszittem tudom merre kell menni, de rájöttem, mégse.legalábbis asszem. szóval ha valaki leírná számomra érthetõen, pontosan az útvonalat, megköszönném:D

Miért nem mpndod hogy "menjünk el gyerekek közösen egy gorba körre!" ?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
megtanultam a velszi bárdokat meg néhány brutál nehéz spanyol szót...
utána kimentem Tatára majd megnéztem a madaramat... nem volt rossz a nap vége...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Túl vagyok életem elsõ maratonján és naggyon naggyon tetszett!!
Igaz voltak olyan részek ahol majd' meghaltam de összességében jó volt.Kár, hogy kihagytátok!Jövõre tuti nem ússzátok meg!!:):)
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."
(Albert Einstein)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
és száraz versenyek is lesznek?? :P

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na letekertük a Pannon maratont Gyõrújbarátban és jó volt. Baromi jó kilátás volt a Pannonhalmi apátsábra.
Nagy érlmény volt kár hogy az utolsó maraton volt az idén:(
De sebaj jövõre is lesznek versenyek:):)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
így fejbõl nem tudom leírni, de csukott szemmel végig megyek rajta...
ha senki nem tudja normálisan leírni, akkor megmutatom ha szeretnéd, bár szerdától esõt mondanak...

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
aha.Tatán, ahol ki van táblázva, bekanyarodok, végig az utcán, és szemben ott egy szántóföld.:confused:

áh én még idén nem nagyon tanultam, de eddíg csak 5ösöm van:Dés amúgy kitûnõ leszek.hö.végül is mér ne.tava_ 3,6 voltam.de nincs visszataszítóbb, mint egy stréber

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nos Gorba kör egészen egyszerû.... :)
Tatabánya-Tarján, a falu közepén el kell menni Tata felé (ki van táblázva) és azon az úton kell menni 16 kilómétert.... majd amikor felérsz a dombtetõre és elkezd lejteni az út, akkor 5,5 km lejtmenet, ami bukó nélkül sztem elég félelmetes... Tata-Agostyánon átmész, kis hullámvasút és már be is érsz Tatára, ahol átmész a vasúti átjárón (mindig piros, amikor arra megyek), és ha azon az úton végig mész, nem kell semmerre kanyarodni, akkor az egyes útra érsz ki, ott meg egyértelmû, h. jobbra majd le a tópartra inni :D
JAh 16 km a Tarján Tatabánya, tehát abból csak 10,5 km ami necces... :)
Sok sikert hozzá!
amúgy nem rohadtam itt a gép elõtt, hanem tanultam....

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
bõvebben:

muszá_ elmondanom, milyen frankó volt ez a hetem:1 edzésen voltam(fut)a többi 5 helyett inkább bicóztam, fociztam...és közben arra gondoltam, h mekkora egy állat az, aki heti 6*1,5órát körbe-körbe rohangál egy 400m-es pályán, amikor olyan sok szép dolog/sport van a világon.talán abbahagyom a téli alapozás elõtt...ugyanannyit(v többet)edzenék, csak más módon...
meggondolandó
meg hogy most többet voltam tekerni, most már egyedül!:(:), kizárólag aszfalton, nem ártana pár aszfaltbarát gumi...
na most már én is húzok el iTthonról, mert látom nincs még 1 hülye aki ilyen fantasztik idöben rothad a szgép elõtt

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
ááááá már megint hiányzok?:D
höhö
meg akartam kérdezni, ha Gorba körre szánnám el magam, vagyis már el is szántam, aztán aszittem tudom merre kell menni, de rájöttem, mégse.legalábbis asszem. szóval ha valaki leírná számomra érthetõen, pontosan az útvonalat, megköszönném:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Márk??? Rájdgörl?? merre vagytok??

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Köszi

Schnell nem tudnád eljuttatni vaélahogy a chipet MX-hez, mert akkor holnap egy szuszra le tudnánk az egészet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Merre van szintrrajz?
Meg merre van az a kellys lap ahol fent vannak Ano képei?

szintrajz a pannonmaraton.hu-n asszem 2 napja tették ki

Ano képei :
http://kellysklub.ai...leryId=50371494
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Merre van szintrrajz?
Meg merre van az a kellys lap ahol fent vannak Ano képei?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Edit, meg Balu rövid.
Sunt nem tom.
Én meg még gondolkozok rajta, hogy rövid(31) vagy közéz(58) legyen.

Ahogy nézegettem a szintrajzokat a közép se lehet annyira vészes, lehet hogy érdemes lenne megpróbálnod.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Edit, meg Balu rövid.
Sunt nem tom.
Én meg még gondolkozok rajta, hogy rövid(31) vagy közéz(58) legyen.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Milyen távon indultok holnap?