Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. October 06. - 19:51

Nem is arrol volt szó, hogy harag lenne:)
Mért lenne azért mert nem ugyanazt akarjuk nem kell utálni egymást:)
INkább nézd meg a fogorvost:D
Mért lenne azért mert nem ugyanazt akarjuk nem kell utálni egymást:)
INkább nézd meg a fogorvost:D
Posted 2006. October 06. - 19:49

Én ezt megértem,és egy szóval nem mondtam hogy akkor ne menjetek egyáltalán sehová.Menjetek,csak én nem erre vágyom.De azért ha Budai hegybe mész nyugodtan hívj,mert nincs harag részemrõl.
Bazz,most vacsoráztam!
Bazz,most vacsoráztam!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. October 06. - 19:49

Ezt meg kell néznetek kötelezõ darab. Szétröhögtem rajta magamat.
Posted 2006. October 06. - 19:44

Nem kötelezõ jönni te tudod.
Mondjuk nem tom te melodnál hogy van, de én meg Edit bizti nem tudunk 1 hétnél tovább eljönni. Meg ugye a két hét az egyébként is 10 nap lenne ami az éves szabatságunknak a fele. Azért annyit nem akarok rá áldozni, mert máshova is akarunk menni télen nyáron.
Mondjuk nem tom te melodnál hogy van, de én meg Edit bizti nem tudunk 1 hétnél tovább eljönni. Meg ugye a két hét az egyébként is 10 nap lenne ami az éves szabatságunknak a fele. Azért annyit nem akarok rá áldozni, mert máshova is akarunk menni télen nyáron.
Posted 2006. October 06. - 19:39

Sokáig akarok menni felfelé,magasra és még magasabbra!Fel a fellegekbe!
A vonattal akkor sem békéltem meg!
A vonattal akkor sem békéltem meg!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. October 06. - 19:28

Kedves Tomi amit belinkeltél az a Grossglocknel strasse(lehet rosszuirtam nem birok német) és baromira nem arra van amerre mi megyünk. De ha neked hegy kell, hát minden nap felkergetünk egy hegyre miután letáboroztunk. Egyébként meg te tudod. Azért jobb Ausztria mint Mo. mert szinte végig bringaut van és baromi kulturáltak az autósok nem az a lelöklek az utról tipus mint ithon.
Ja meg ha megnézed a képet amit MX beszurt akkor láthatod, hogy azért arrafele is kell mászni:)
Ja meg ha megnézed a képet amit MX beszurt akkor láthatod, hogy azért arrafele is kell mászni:)
Posted 2006. October 06. - 18:55

Köszönöm hogy igazat adsz nekem!

Posted 2006. October 06. - 18:49

Posted 2006. October 06. - 18:43

NEM,mert nem fogok vonatozni!Nem látom értelmét.600km-es kört hazánkban is lehet szervezni.Sõt ha meg már annyival egyszerûbb itt a helyzet hogy beszéled a nyelvet akkor akár körbe kéne tekerni magyarországot.Ha én biciklivel megyek Ausztriába akkor hegyet másznék.A Dunát látom itthon is.Viszont a megyében nem tudok hasonló szép tájról :Erre a nemre magyarázatot követelek!
http://www.pressefac...penstrasse3.jpg
Posted 2006. October 06. - 18:36

Posted 2006. October 06. - 18:07

Posted 2006. October 06. - 16:33

Eddig:
Lea
MX
Hotmaat
Szilárd
Schnell - nem
Lea
MX
Hotmaat
Szilárd
Schnell - nem
Posted 2006. October 06. - 16:15

Én Mx-el egyetértek
Na akkor kit érdekel az 1 hetes verzió?
Eddig:
Lea
MX
Én
Szilárd
Schnell?
Na akkor kit érdekel az 1 hetes verzió?
Eddig:
Lea
MX
Én
Szilárd
Schnell?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Posted 2006. October 06. - 12:12

Az nem az a cucc amivel a kandallot is begyujtjuk, meg a grilpartin a fát?
Nem a szénre gondolok. Ilyen kicsi fehér petroleummal átitatott cucc nem?
Én egy gázos fözön gondolkozom, nincs is olyan vészes áron és az hosszu turázásoknál is kitünöen használható.
Azaz. Egyébként mi is gondolkodtunk ilyen gázos fõzõn, de már nem nagyon tudtuk volna hova elrakni. Ráadásul, hogy egyet leszámítva minden kempingben volt konyha, így utólag nem is baj, hogy nem vittünk.
Posted 2006. October 06. - 12:06

Posted 2006. October 06. - 12:06

És még egy jótanács:
Ha sokan jöttök össze, akkor érdemes elõtte felhívni a MÁV/GYSEV-et, hogy biztosan van-e kerékpárvagon a vonaton. Mert volt olyan kalauz, aki elõször nem akart minket felengedni, mivel nem volt külön vagon, és elvileg csak 2-2 bicikli lehet elöl, meg hátul. Aztán sikerült bezsúfolni õket úgy, hogy neki is megfeleljen...
Pedig elvileg lett volna vagon.
Valahogy így nézett ki:
Ha sokan jöttök össze, akkor érdemes elõtte felhívni a MÁV/GYSEV-et, hogy biztosan van-e kerékpárvagon a vonaton. Mert volt olyan kalauz, aki elõször nem akart minket felengedni, mivel nem volt külön vagon, és elvileg csak 2-2 bicikli lehet elöl, meg hátul. Aztán sikerült bezsúfolni õket úgy, hogy neki is megfeleljen...

Valahogy így nézett ki:

Posted 2006. October 06. - 11:54

Az nem az a cucc amivel a kandallot is begyujtjuk, meg a grilpartin a fát?
Én egy gázos fözön gondolkozom, nincs is olyan vészes áron és az hosszu turázásoknál is kitünöen használható.
Posted 2006. October 06. - 11:51

Vittünk ilyen... (hú, most elfelejtettem mi a neve... :chin: ) Kis kocka izék, amiket meg lehet gyújtani, és azzal melegítettük a levest.
Spiritusz kocka!!! Megvan!!!:bananadan De az nem volt egyébként olyan nagyon jó, szóval ha tud valaki jobbat, akkor mondhatja, mert engem is érdekelne! Azért a semminél több ez is.
Posted 2006. October 06. - 11:46

Posted 2006. October 06. - 11:45

Ezt örömmel hallom az az igazság, hogy én sokkal többre gondoltam.
Tényleg mennyi idõ alatt értetek ki Lienzbe? Bár nekünk ott majd át kell szálni és vonatozni 1 kicsit Passauig.
Ez jó kérdés. Reggel 6 körül indultunk, és délután olyan 5 körül értünk Linzbe. De ebben benne vannak az átszállásos várakozások is, mi Bécsben 3 óra volt. Legalább megnéztük kicsit a várost is.