Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

mert én gyakrabban írok :D amúgy nem tom, meg az elején elég sokat írtam a Kellys Klub toikba és ott tetemes elõnyt szereztem...
vagy a szerverfrissítés óta 2esével számolják a hszeimet.. :P

bezzeg a kellizklub forumba mem nagyon jársz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

jeah honnét tudtad meg ily gyorsan?én szeretnék menni, bár ma-életem 1. focimeccsén-szétzúzták a térdem+ömlött belõle a vér...szal fáj is mozogni.de vasárnap még messze van.
ja, még nincs fix partnerem, szal ha valaki(tudom mindenki:p )szeretne velem jönni, szabad az út.és ilyen lehetõség ritkán adatik meg az életben...na jó.nem is folytatom, mert elszabadult ez egoista énem:D

de Szilárd!Te szeretsz tanulni?

G50-re szervezd be õket, arra megyek én is; pláne ha a térdem is úgy akarja (idén 25tõl lefeléken izzadtam csak úgy fájt a térdem, tavaly az uccsó 12km-t még futva tettem meg... :( )

És Szilárd igenis kikapcsolódás mászkálni egy kicsit a természetben, mindegy hány km, kinn vagy pár órát és kész.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Ez én nem értem. mi ez?

Itt látszik a nyergem nagyjából, és mivel maratonozni járok vele én sem rödivtávra használom, pont azért nem szertem (én) a keményet, rugó minimum - plána ha cspat is az ember :).

Tb30 itteni teljesítménytúra (ligthos) amire nem megyek sajnos mert Vonyarcvashegyen fogun kép dolgozni :(. Amúgy a ttt.tr.hu-n vannak kinn a gyalogos/biciklis/egyéb túrák.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
fórumfüggõ vagyok, ami abban nyilvánul meg, h. majdnem minden 2. hsz az enyém, és arra is válaszolok, ami nem nekem szól...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Jaja mert forumfüggõ vagy:D lehet én is picit:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mert én gyakrabban írok :D amúgy nem tom, meg az elején elég sokat írtam a Kellys Klub toikba és ott tetemes elõnyt szereztem...
vagy a szerverfrissítés óta 2esével számolják a hszeimet.. :P

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Te hallod Szilárd az mhogy is van az, hogy már majdnem dupla annyi hozzászolásod van mint nekem, pedig én is elég gyakran irogatok?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nem elsõre is jól kattintottam :D nem vagyok még mindig béna :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Hu de bonyolult:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

elsõre nem akarta megnyitni, de másodikra sikerült...
persze ezt ki is írtam, de utána sikerült, tehát nem aktuális... :)

Elsõre nem volt jó a link. Sorry.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
elsõre nem akarta megnyitni, de másodikra sikerült...
persze ezt ki is írtam, de utána sikerült, tehát nem aktuális... :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Na most nem tom, hogy asszonyal menjünk bringázni hétvégén, vagy erre:chin:

Én nagyon ajánlom. Jó kis séta, kell egy kis változatosság.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na most nem tom, hogy asszonyal menjünk bringázni hétvégén, vagy erre:chin:

Mi nem aktuális?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
már nem aktuális...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Mikor indul meg honan meg mennyi a nevezés meg ilyesmi? Vagy hol találok róla valami infot?

Vasárnap reggel 7 és 9 között Tatabánya Pest felöli végén az 1-es út mellõl.
A nevezés 500 Ft. http://ttt.tr.hu

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Mikor indul meg honan meg mennyi a nevezés meg ilyesmi? Vagy hol találok róla valami infot?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

jeah:) honnét tudtad meg ily gyorsan?

Onnan tudtam, hogy már voltam rajta, és tudom, hogy hol kell keresni az ilyen túrákat.:D Nagyon jó kis túra. Kényelmes tempóban kb 7-8 óra alatt lenyomható.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ki szoktam kapcsolódni, csak nem úgy, h. elmegyek gyalogolni 30 meg sok km-t... félreértés ne essék, nem nézem le azokat, akik gyalogolnak 30-50 kmket, mert valahol én is ilyen állat vagyok...
amúgy a tanárok nem hülyék, van néhány aki nagyon, de a tanárnak tökmindegy emelten, h. figyelsz-e vagy nem, átenged 2essel, majd érettségin lesz ami lesz, ha megbukik mindenki, nem érdekli, legfeljebb nem kap több emeltes csoportot ergo kevesebb órája lesz, vagyis kevesebbet dolgozik ugyanazért a pénzért... vagyis nekünk ezt mondta az matektanárom, mikor nem figyeltünk és nem írtunk leckét, mert *va nehéz volt...
persze vannak állat tanárok is, nem tagadom, de azok ne mis kapnak emeltes csoportot...

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
ja.mondjuk ilyenek, mint tanulás + teljesítménytúra nem említeném egy lapon.
persze én se szeretnék megbukni,de sok fontosabb dolog létezik-számomra.
az biztos, hogy nem azon a 4 órán fog múlni.mert valamikor kikapcsolódni is kell.meg ez presztizs kérdés nálam.szal ha nem mennék, egy évig csak arra tudnék gondolni, mekkora egy szar vagyok.+tesibõl kapok ötöst-ezeket gyûjtöm.:) mondjuk amugy nagy ívbõl leszarom milyen jegyet adnak.ugyis okosabb vagyok náluk.a tanárok az életben egy nagy senkik, és hatalomvágyukat csak az iskolában tudják kiélni.néha van kivétel

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
szeretek, sõt suliba járni is szeretek, csupa olyan ember vesz ott körül aki szeret engem...
miért kérdezed?
amúgy nem tanulok sokat, csak akkor ha doga van...