Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2006. October 13. - 07:31

Én rajtalennék a NWD7-en mégvalaki?
Posted 2006. October 12. - 23:17

Varosba munkaba jaros pedalnak hasznalom. Nem allithato a rugo feszessege vagyis eggyel kevesebb alkatresz ami elromolhat. Nagyon finoman mukszik. Elpusztithatatlan joszag...szerintem kivallo a sarturese, mivel a rugo korul sok hely van es nagyon egyszeru a mukodese. A Shimanonal szelesebb a kontakt-felulet, vagyis hatekonyabb a tekeres. A dokkolo felulet is nagyobb vagyis konnyebb belelepni. Aki pedalvasarlason tori a fejet ne hagyja ki a szamitasbol a Time-t, nekem jobban tetszik es ugyanannyiba kerul mint a Shimano M520.ezt outira vagy mtb-re vetted?
ha mtb-re akkor milyen a sártûrése?
Igen Szilard ratapintott a lenyegre...az outimat adom el...ha van 165-170 centi koruli ismerosotok aki akar egy csecse outit, akkor szoljatoknem az országúti meridáját adja el Anett, ha ulegrával lesz szerelve??
és akkro lesz montija, az 580as...
vagy nem???

Posted 2006. October 12. - 21:46

NWD7re linket kérünk, lusták vagyuk.
Nyisd ki a szemed, és láss fiam.
(oldal tetején ott a banner)
http://dalmamag.hu/nwd7/
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. October 12. - 21:43

akkor üzenem neki, h meséljen!
Mirõl kell mesélnem?K100?Hát az nem 7-8 órás túra!Kell hozzá 24 óra,nagyon nagyon sok kitartás.NEM KELL hozzá cserecipõt,5-6 pulcsit,babkonzervet eltenni.Kell egy jól bejáratott túrabakancs,meg víz és valami könnyû(súlyra és emésztésre értem) kaja.Aztán szervusz!Ja és zene!NAGYON SOK ZENE!Tapasztalatom hogy kell legalább 1-2GB-s mp3 lejátszó.Én nagyon untam egy idõ után a 128MB-s mütyürkémet(sokszor ment körbe a "lemez").
Ennyi.
Posted 2006. October 12. - 21:11

K100hoz már erõnlét és rutin is kell, no meg fejlámpa

Én a CHA-ra akarok jövõre elmenni mindenképp ha már idén lemaradtam!
Próbáld ki magad és a bringád
4x250 kilométeren keresztül,
úszva, kenuzva, futva, sziklát mászva, vízesésben ereszkedve
és persze hegyen-völgyön bringázva
3+1 fõs csapatban:
Cross Hungary Adventure 2006.
1 hétvége 1 250km-es szakasz; nem muszály természetesen mind a 4re menni, akár 1re kinézni is fain.

Persze kis erõnlét ide is kell, némi biciklis rutin is, meg úszástudás. Meg autó, meg a 4 fõbõl 1nek hölgynek kell lennie.
Idén már könnyítettek rajta; egy számon 3 embernek kell résztvennie a 4. hozhatja az autót/felszereléseket, és már mi választhatjuk meg hogy ki legyen az - pl ha vkinek elég gyatra az úszás, vagy nem bírja a térde a futást.
GPS-t és végpontot kapunk, térképet viszünk magunkkal. Nemzetközi viszonylatban nagyon olcsó, persze fizetésem viszonylatban már nem, de 15K körüli összeg elviselhetõ egy hétvégés buliért.
"A túrán 3+1 fõs csapatok indulhatnak. Három fõ versenyez egyidejûleg a negyedik fõ a felszerelést juttatja el a depo helyekre. Depo helyeken tagcsere lehetséges. A program tájékozódás jellegû, a szervezõk az itinert és a feladatokat csak az adott nap reggelén adják meg. Mind a 4 futamon terepfutás, úszás, kenu, kötéltechnika, sziklamászás, GPS feladatok lehetnek. A verseny pénteken reggel 8-tól vasárnap du. 3 óráig non-stop zajlik és körülbelül 250 km távot tesz meg. A csapatok maguk osztják be a pihenõ idõt. A kenukat, kötéltechnikai eszközöket, mentõmellényt a szervezõk biztosítják. Energiaszeletet és italt folyamatosan biztosítunk. A csapatokat a célbaérés ideje és a versenyszabályok betartása alapján pontozzuk. A csapatok egy vagy akár mind a 4 futamon is indulhatnak. Nevezési díj: 15.000 Ft/fõ/futam. Kedvezményes díj 2006. március 30-ig befizetve: 13.000 Ft/fõ/futam, 2006. április 30-ig 14.000 Ft/fõ/"
Olvassátok el, 3 percet megér!
http://www.kalandaka...m-8.html?menu=8
hotmaat?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2006. October 12. - 20:42

ha holnap német dogát írsz, akkor mit keresel a fórumon?és mi az hogy biciglizgetsz, ahelyett h tanulnál?!az iskola nem játék!neked ezt még senki sem mondta édes fiam?!
Posted 2006. October 12. - 20:37

Mi az a NWD7?
Posted 2006. October 12. - 20:13

de délután megyek binyiglizni, sõt ma is voltam, meg is elõztem 2 déwu matizt is

Tamással mi van?? olyan régen írt, vagyis olyan régnek tûnik az utcsó hsze...

Posted 2006. October 12. - 19:15

akkor üzenem neki, h meséljen!Errõl Schnell tudna mesélni.

ha már így kérdezted, megnéztem a trélertValakinek megfordult már a fejében hogy megnézze a NWD7-et?
holnap no suli=3 napos hétvége=holnap reggel bringáé vagyok:D
Posted 2006. October 12. - 18:51

Errõl Schnell tudna mesélni.szerintem a teljesítménytúra ott kezdõdik, h K100

Valakinek megfordult már a fejében hogy megnézze a NWD7-et?
Posted 2006. October 12. - 18:43

kb 3 éve voltam, akkor 6óra lett faterommal,de a vége felé folyton nyavajgott...a 8 óra az nyugdílyas tempó, de a 4 az naggyon szép.csak találjak még egy olyan hülyét, mint én.ez a kivel menjek?nálam örök dilemma.G50re pl ilyen rokker,hungarista,sátánista egyedekbõl álló csapathoz inkább nem csatlakoztam...Kényelmes tempóban kb 7-8 óra alatt lenyomható.
ez a kis 30as szösszenet jó móka, én mindenkinek ajánlom:)
szerintem a teljesítménytúra ott kezdõdik, h K100
Posted 2006. October 12. - 18:00

Szervusztok!
Ma vettem uj pedalokat es pedig ilyet:
http://www.evanscycl...jsp?style=29267
Hat eddig sokkal jobb mint az SPD!
Ja amugy elado a Meridam...
ezt outira vagy mtb-re vetted?
ha mtb-re akkor milyen a sártûrése?
Posted 2006. October 12. - 15:21

Posted 2006. October 12. - 14:12

Ezzel most azt szeretnéd elérni hogy irigyedjünk?Azert adom el mert bringaboltban dolgozom es beszerzesi aron tudok magamnak bringat venni
Hogy mit veszek helyette? Na az egyenlore dilemma. Tuti Ultegraval lesz szerelve. Legjobban a Cannondale fele huz a szivem, de abbol is van egy csomo tipus....majd telen kiderul.

Posted 2006. October 12. - 14:04

és akkro lesz montija, az 580as...
vagy nem???

Posted 2006. October 12. - 13:49

Azert adom el mert bringaboltban dolgozom es beszerzesi aron tudok magamnak bringat venni
Hogy mit veszek helyette? Na az egyenlore dilemma. Tuti Ultegraval lesz szerelve. Legjobban a Cannondale fele huz a szivem, de abbol is van egy csomo tipus....majd telen kiderul.
Szoval akkor nem lesz Montid csak outid?
Posted 2006. October 12. - 13:33

bezzeg a kellizklub forumba mem nagyon jársz...
az úgy volt, h. az elõzõ megboldogult topic az itt volt helyben, a másikra meg áttérni olyan fura, meg az elején az ment, h. miért jobb az mint ez, meg túra beszélgetések voltak a Pilisbe, és az nekem kiesik, aztán így valahogy nem írogatok....

Posted 2006. October 12. - 11:03

Azert adom el mert bringaboltban dolgozom es beszerzesi aron tudok magamnak bringat venniMért adod el mit veszel helyette?

Posted 2006. October 12. - 07:10

Posted 2006. October 11. - 22:22

Ma vettem uj pedalokat es pedig ilyet:
http://www.evanscycl...jsp?style=29267
Hat eddig sokkal jobb mint az SPD!
Ja amugy elado a Meridam...