Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Pite én lennék rá akár. Mondjuk szerintem elég kevés olyan dolgot tudsz mondani nekem amibe nem lennék benne és mozgás:D
Én rajtalennék a NWD7-en mégvalaki?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

ezt outira vagy mtb-re vetted?

ha mtb-re akkor milyen a sártûrése?

Varosba munkaba jaros pedalnak hasznalom. Nem allithato a rugo feszessege vagyis eggyel kevesebb alkatresz ami elromolhat. Nagyon finoman mukszik. Elpusztithatatlan joszag...szerintem kivallo a sarturese, mivel a rugo korul sok hely van es nagyon egyszeru a mukodese. A Shimanonal szelesebb a kontakt-felulet, vagyis hatekonyabb a tekeres. A dokkolo felulet is nagyobb vagyis konnyebb belelepni. Aki pedalvasarlason tori a fejet ne hagyja ki a szamitasbol a Time-t, nekem jobban tetszik es ugyanannyiba kerul mint a Shimano M520.

nem az országúti meridáját adja el Anett, ha ulegrával lesz szerelve??
és akkro lesz montija, az 580as...
vagy nem??? :o

Igen Szilard ratapintott a lenyegre...az outimat adom el...ha van 165-170 centi koruli ismerosotok aki akar egy csecse outit, akkor szoljatok :P
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

NWD7re linket kérünk, lusták vagyuk.

Nyisd ki a szemed, és láss fiam.
(oldal tetején ott a banner)

http://dalmamag.hu/nwd7/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

akkor üzenem neki, h meséljen!:)

Mirõl kell mesélnem?K100?Hát az nem 7-8 órás túra!Kell hozzá 24 óra,nagyon nagyon sok kitartás.NEM KELL hozzá cserecipõt,5-6 pulcsit,babkonzervet eltenni.Kell egy jól bejáratott túrabakancs,meg víz és valami könnyû(súlyra és emésztésre értem) kaja.Aztán szervusz!Ja és zene!NAGYON SOK ZENE!Tapasztalatom hogy kell legalább 1-2GB-s mp3 lejátszó.Én nagyon untam egy idõ után a 128MB-s mütyürkémet(sokszor ment körbe a "lemez").
Ennyi.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
NWD7re linket kérünk, lusták vagyuk.
K100hoz már erõnlét és rutin is kell, no meg fejlámpa :D. Ridergirl, még neked is nagy falat lenne.

Én a CHA-ra akarok jövõre elmenni mindenképp ha már idén lemaradtam!

Próbáld ki magad és a bringád

4x250 kilométeren keresztül,

úszva, kenuzva, futva, sziklát mászva, vízesésben ereszkedve

és persze hegyen-völgyön bringázva

3+1 fõs csapatban:

Cross Hungary Adventure 2006.

1 hétvége 1 250km-es szakasz; nem muszály természetesen mind a 4re menni, akár 1re kinézni is fain.
Feltöltött kép

Persze kis erõnlét ide is kell, némi biciklis rutin is, meg úszástudás. Meg autó, meg a 4 fõbõl 1nek hölgynek kell lennie.

Idén már könnyítettek rajta; egy számon 3 embernek kell résztvennie a 4. hozhatja az autót/felszereléseket, és már mi választhatjuk meg hogy ki legyen az - pl ha vkinek elég gyatra az úszás, vagy nem bírja a térde a futást.
GPS-t és végpontot kapunk, térképet viszünk magunkkal. Nemzetközi viszonylatban nagyon olcsó, persze fizetésem viszonylatban már nem, de 15K körüli összeg elviselhetõ egy hétvégés buliért.

"A túrán 3+1 fõs csapatok indulhatnak. Három fõ versenyez egyidejûleg a negyedik fõ a felszerelést juttatja el a depo helyekre. Depo helyeken tagcsere lehetséges. A program tájékozódás jellegû, a szervezõk az itinert és a feladatokat csak az adott nap reggelén adják meg. Mind a 4 futamon terepfutás, úszás, kenu, kötéltechnika, sziklamászás, GPS feladatok lehetnek. A verseny pénteken reggel 8-tól vasárnap du. 3 óráig non-stop zajlik és körülbelül 250 km távot tesz meg. A csapatok maguk osztják be a pihenõ idõt. A kenukat, kötéltechnikai eszközöket, mentõmellényt a szervezõk biztosítják. Energiaszeletet és italt folyamatosan biztosítunk. A csapatokat a célbaérés ideje és a versenyszabályok betartása alapján pontozzuk. A csapatok egy vagy akár mind a 4 futamon is indulhatnak. Nevezési díj: 15.000 Ft/fõ/futam. Kedvezményes díj 2006. március 30-ig befizetve: 13.000 Ft/fõ/futam, 2006. április 30-ig 14.000 Ft/fõ/"

Olvassátok el, 3 percet megér!

http://www.kalandaka...m-8.html?menu=8

hotmaat?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
Szilárd!!!
ha holnap német dogát írsz, akkor mit keresel a fórumon?és mi az hogy biciglizgetsz, ahelyett h tanulnál?!az iskola nem játék!neked ezt még senki sem mondta édes fiam?!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Ja már nekem is feltünt, hogy mostanában hanyagol miket. Megjöttek a nyergek:D Sajna a céghez rendeltem én meg kint dolgoztam ugyhogy a mai tekerésemnél még nem volt velem, de utánna lementem Edit elé a vonathoz és nekem bejött, de majd szombaton, meg vasárnap lesz az igazi tesztje, de annyi biztos, hogy baromi jól néz ki:)
Mi az a NWD7?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
émmeg német dolit írok... :D
de délután megyek binyiglizni, sõt ma is voltam, meg is elõztem 2 déwu matizt is :D
Tamással mi van?? olyan régen írt, vagyis olyan régnek tûnik az utcsó hsze...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Errõl Schnell tudna mesélni.:)

akkor üzenem neki, h meséljen!:)

Valakinek megfordult már a fejében hogy megnézze a NWD7-et?

ha már így kérdezted, megnéztem a trélert

holnap no suli=3 napos hétvége=holnap reggel bringáé vagyok:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

szerintem a teljesítménytúra ott kezdõdik, h K100

Errõl Schnell tudna mesélni.:) Meg arról is, hogy nem olyan egyszerû dolog az.
Valakinek megfordult már a fejében hogy megnézze a NWD7-et?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Kényelmes tempóban kb 7-8 óra alatt lenyomható.

kb 3 éve voltam, akkor 6óra lett faterommal,de a vége felé folyton nyavajgott...a 8 óra az nyugdílyas tempó, de a 4 az naggyon szép.csak találjak még egy olyan hülyét, mint én.ez a kivel menjek?nálam örök dilemma.G50re pl ilyen rokker,hungarista,sátánista egyedekbõl álló csapathoz inkább nem csatlakoztam...
ez a kis 30as szösszenet jó móka, én mindenkinek ajánlom:)

szerintem a teljesítménytúra ott kezdõdik, h K100

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Szervusztok! :)

Ma vettem uj pedalokat es pedig ilyet:
http://www.evanscycl...jsp?style=29267

Hat eddig sokkal jobb mint az SPD!

Ja amugy elado a Meridam...

ezt outira vagy mtb-re vetted?

ha mtb-re akkor milyen a sártûrése?
Mert tekerni jó!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
vagy azt, h. megvegyük a 903ast, de ki kell ábrándítanom Anettet, mert hát most momentán izééééé :P

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Azert adom el mert bringaboltban dolgozom es beszerzesi aron tudok magamnak bringat venni ;)

Hogy mit veszek helyette? Na az egyenlore dilemma. Tuti Ultegraval lesz szerelve. Legjobban a Cannondale fele huz a szivem, de abbol is van egy csomo tipus....majd telen kiderul. :)

Ezzel most azt szeretnéd elérni hogy irigyedjünk?;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nem az országúti meridáját adja el Anett, ha ulegrával lesz szerelve??
és akkro lesz montija, az 580as...
vagy nem??? :o

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Azert adom el mert bringaboltban dolgozom es beszerzesi aron tudok magamnak bringat venni ;)

Hogy mit veszek helyette? Na az egyenlore dilemma. Tuti Ultegraval lesz szerelve. Legjobban a Cannondale fele huz a szivem, de abbol is van egy csomo tipus....majd telen kiderul. :)

Szoval akkor nem lesz Montid csak outid?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

bezzeg a kellizklub forumba mem nagyon jársz...

az úgy volt, h. az elõzõ megboldogult topic az itt volt helyben, a másikra meg áttérni olyan fura, meg az elején az ment, h. miért jobb az mint ez, meg túra beszélgetések voltak a Pilisbe, és az nekem kiesik, aztán így valahogy nem írogatok....

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Mért adod el mit veszel helyette?

Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Mért adod el mit veszel helyette?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts