Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Felfutni a madárig?? állat, de azért grat, én tuti nem bírnám ki, inkább 6,5 perc alatt ki Tatára :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
Akkor egy kis estimese:)
Volt egyszer egy kislány, úgy hívták:Én:D.Ez a kislány gondolt egyet, és elment Turult futni.Csak futott és futott fel a hegyre, amikor egyszer csak szemben találta magát két jó kedélyû öreg futóbácsival.Az egyik beszól:hajrá kisasszony!A kislány mosolyogva fut tovább.És futott és futott fel a hegyre, amikor egyszer csak hirtelen egy furcsa, de ismerõs alakzat árnyéka jelent meg mellette.A kislány hírtelen oldalra kapta a fejét.egy biciklis!Ismét mosolygott, és még vidámabban eredt a bringás nyomába.Az nem is tudta lerázni, ezért megállt, és fáradtságát álcázandó, elkezdett telefonálni.A kislány rögvest meg is elõzte.aztán csak futott és futott a hegycsúcs felé.Kb 400m-el a cél elõtt visszaelõzte a bicós, és íly szavak hagyták el száját:hú. de jó tempóban nyomod!A kislány mosolygott, és még vidámabban futott és futott egészen a hegytetõre.A bicós még ott kõrözött, aztán elnyelte a sötét rengeteg.A kislány még nyújtott egy ideig, aztán hazafelé vette az irányt.Csak futott és futott, amikor egyszer csak egy motor hangjára kapta fel a fejét.Egy krosszmotoros volt, egykerékre rántva motorját elõzte meg a kislányt.Az nem is zavarta, hogy szemben is kocsi jött.És a kislány csak futott és futott egészen hazáig.

Jó éjszakát gyerekek!Azért ne álmodjatok rémeket

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
jah majd vmit alkotok, hosszú még a hétvége... :)
és kösszentyû a választ... :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
oké.még 1*.Meiner Meinung nach:
a nõk szerepe::)Misi rájött, h a pénz nem boldogít
ugye az elején elég anyagias volt meg csalt, lopott, hazudott.aztán megismerte azt a szõkét, és végül messze a civilizációtól, a természet lágy ölén találta meg boldogságát...

többet nem eröltetem az agyam, mert nem biztos, h túl sok jó sülne ki...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Misi (nevezzük így) egy lánnyal csalta csak meg a feleségét, de azzal többször is, aki Noémi volt és a senkiszigetén lakott... a felesége Tímea volt, házastársak voltak, de nem szerették egymást, Tímea csak hálából mondott igent...
miután megtudta, h. Misi meghalt, de különben nem halt, meg, hanem ellopták az iratait és a tolvaj halt és Õt találták meg és mindenki azt hitte, h. meghalt Misi, ezután Misi odaköltözhetett Noémihez, a senkiszigetére, vagyis a sajátszigetére, mert megvette a tulajdonjogát valami 90 évre...
de a nõk szerepére még mindig ne mjöttem rá :(

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Jó szórakozást hozzá! :)
Ki van otthon Jókai Móra Aranyember címû regényében? Ha van ilyen ember, akkor az msélhetne nekem arról, h. mi volt a szerepük Tímár Mihály életében a nõknek.... :P

hát én akkor most elmondom neked.Misi ugyebár kicsit zakkant volt, meg össze-vissza megcsalta a feleségét, aztán lelépett azzal a szõkével.
de h mi volt a nõk szerepe, azon gondolkodni kéne...
remélem sokat segítettem:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Ki van otthon Jókai Móra Aranyember címû regényében? Ha van ilyen ember, akkor az msélhetne nekem arról, h. mi volt a szerepük Tímár Mihály életében a nõknek.... :P

Én olvastam, de ilyen dolgokra sosem jöttem rá, meg nem is emlékszem. Verset se tudtam elemezni soha.

Hotmaat: Nem tudtam jegyet rendelni telefonon, mert erre nem lehet. Te jársz a MOM Park fele mostanában? Ha igan akkor megvehetnéd a jegyeket, mert ez miatt külön nem szeretnék Pestre felvonatozni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Rájöttem, h. én állati nagy fogalomzavarban szenvedek, de rájöttem, h. a frírájd só sem érdekel különösebb képpen... így én kihagyom... :)
én ûzni szeretem nem nézni.. :D

Te tudod, de azért néhe jó megnézni, hogy mi miket nem fogunk soha csinálni.:D (Legalábbis én biztos nem) Ja és jó zenék is vannak benne.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

NWD7re linket kérünk, lusták vagyuk.
K100hoz már erõnlét és rutin is kell, no meg fejlámpa :D. Ridergirl, még neked is nagy falat lenne.

Én a CHA-ra akarok jövõre elmenni mindenképp ha már idén lemaradtam!

...
helyes!ezek naggyon álatok ezek a kalandtúrák.már én is nézegettem õket +ezt is, és milyen jó, h nincs benne lovaglás
futni fogjuk rá tudok
úszni majdnem annyira
bringa a magam módján
kenu az inkább kajak
sziklamászás falusi paraszt módjára
vízesésben ereszkedni még nem volt szerencsém
...
még pár évig fejlesztgetem magam+megteremtem az anyagi hátteremet, azt GO!

az öccsökrõl-Mx nyomán:az összes edzõ, -napi átlagban legalább 1*- rajtam kéri számon, h õ mért nem csinál semmit.miatta én szívok, és már baromi üncsi...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ez is jó lett szóimétléssel tele hsz, GRATULÁLOK SZILÁRD, AZ ELIT GIMI! :(
jah és a bringázást szeretem ûzni, nem a freerideot...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Rájöttem, h. én állati nagy fogalomzavarban szenvedek, de rájöttem, h. a frírájd só sem érdekel különösebb képpen... így én kihagyom... :)
én ûzni szeretem nem nézni.. :o :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Na megbeszéltem asszonypajtással megyünk:)
Mennyi a jegy és mikor lesztek itt TB-n?

500 a jegy. kb 5 körül vagyunk nálatok. ha jól tudom akkor 16.05-kor indul személyvonat. Holnap akkor rendelek 4 jegyet. Vagy valaki jön még? Még jelentkezhettek.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na megbeszéltem asszonypajtással megyünk:)
Mennyi a jegy és mikor lesztek itt TB-n?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Mert nekem mindig ilyen jó ötleteim vannak:D Még megbeszélem asszonyal, de nekem mint mondottam lenne hozzá kedvem.

Majd jelezd, hogy mire jutottatok. Ha jöttök akkor megrendelem a jegyeket.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Mert nekem mindig ilyen jó ötleteim vannak:D Még megbeszélem asszonyal, de nekem mint mondottam lenne hozzá kedvem.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Megbeszélem asszonyal azt csinálhatnánk azt,hogy felszedünk titeket itt Törökbálinton az megyünk együtt tovább.

Én a Déliig akartam menni vonattal de a te ötleted jobb.:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Megbeszélem asszonyal azt csinálhatnánk azt,hogy felszedünk titeket itt Törökbálinton az megyünk együtt tovább.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Én rajtalennék a NWD7-en mégvalaki?

Én megyek fel öcsémmel. Azért kérdeztem. 18.00-ásra mennénk. Az neked is megfelel?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én kihagynám ezt, nem jó a kötéles technikám vagy mim, lassan úszok, a kenut nem próbáltam, és félmaratonokat sem futottam még.....
Rájdgörl!
hogy miért biciklizgetek meg ülök a gép elõtt tanulás helyett? mert ez német és érdekes módon simán 4,0 felett van az átlagom úgy, h. napi 20-25 percet tanulok rá, és a mfben való leckét kimásolom a kulcsból, mert olyan gyépés...