de jó hosszút is kell ásnia
ha lefelé hosszú az is jó
de jó hosszút is kell ásnia
de jó hosszút is kell ásnialesz egy csaj segítõ, remélem mély gödröt tud ásni
holnap megyek 24 órásra duóban, ha soha többé nem jelentkeznék, akkor meghaltam. :-)
Gondoltam hogy szurkol mert elõtte csak feküdt a földön.
Van valakinek tapasztalata Schwalbe Rocket Ron külsõvel kapcsolatban?
Gondoltam hogy szurkol mert elõtte csak feküdt a földön.
Van valakinek tapasztalata Schwalbe Rocket Ron külsõvel kapcsolatban?
Köszi:) csak másfél perccel maradtam le az elsõ helyrõl, de a végétõl nem messze még elcsúsztam egyszer a kerítés mellett mikor próbáltam tapadni az elõttem lévõ fiatalra. Azt onnan biztonságira vettem már.Gratulálok a 2. helyhez!!!! Ez szép volt!
Mielõbbi gyógyúlást a gerincsérvbõl.
Jó volt a pálya leszámítva hogy 23km helyett sikerült 33km tekerni.
Gratula a teljesítõknek.
Ha jól emlékszem majd 200-an vágtunk neki a távnak.Kemény volt a 65 km.Sok helyen volt csúszós, sáros az út. Volt egy részen annyira , hogy nem gyõztem levakarni a hátsófék tájáról a 2 öklömnyi sarat.Párszor el is csúsztam.Részemrõl sok tolós szakasz is volt.A második kör határozottan nehezebb volt.Alig volt pihentetõ rész mivel állandóan le-föl mentünk.Általában volt egy kicsi csík ahonnan ha letért az ember akkor bukta nélkül nehéz volt visszamenni.Ennek ellenére nincs tudomásom súlyos sérülésrõl.Rövidben lehetett végig nyomni.
https://picasaweb.go...eMTBMaraton2012
"átigazoltam" a Garmin csapathoz.
Szuper a kantáros nadrágjuk.
Gerecse maratonra jön mindenki? Ma láttam egy jó pár bringást környebánya felé edzeni.
én megyek.Tegnap este a baji vadászház felé tekeregtem. Szép fehér útirányítók lógtak . Remélem meg is maradtak a vihar után.Az meg kiderül , hogy mennyire rendezte át az utat a vihar. Mindenesetre lehet lesz csúszkálás itt-ott.A baji-vadászház után is a felfelén lehet csúszni fog."átigazoltam" a Garmin csapathoz.
Szuper a kantáros nadrágjuk.
Gerecse maratonra jön mindenki? Ma láttam egy jó pár bringást környebánya felé edzeni.