de jó hosszút is kell ásnia
ha lefelé hosszú az is jó
de jó hosszút is kell ásnia
holnap megyek 24 órásra duóban, ha soha többé nem jelentkeznék, akkor meghaltam. :-)
Gondoltam hogy szurkol mert elõtte csak feküdt a földön.
Van valakinek tapasztalata Schwalbe Rocket Ron külsõvel kapcsolatban?
Gondoltam hogy szurkol mert elõtte csak feküdt a földön.
Van valakinek tapasztalata Schwalbe Rocket Ron külsõvel kapcsolatban?
Köszi:) csak másfél perccel maradtam le az elsõ helyrõl, de a végétõl nem messze még elcsúsztam egyszer a kerítés mellett mikor próbáltam tapadni az elõttem lévõ fiatalra. Azt onnan biztonságira vettem már.Gratulálok a 2. helyhez!!!! Ez szép volt!
Mielõbbi gyógyúlást a gerincsérvbõl.
Jó volt a pálya leszámítva hogy 23km helyett sikerült 33km tekerni.
Gratula a teljesítõknek.
Ha jól emlékszem majd 200-an vágtunk neki a távnak.Kemény volt a 65 km.Sok helyen volt csúszós, sáros az út. Volt egy részen annyira , hogy nem gyõztem levakarni a hátsófék tájáról a 2 öklömnyi sarat.Párszor el is csúsztam.Részemrõl sok tolós szakasz is volt.A második kör határozottan nehezebb volt.Alig volt pihentetõ rész mivel állandóan le-föl mentünk.Általában volt egy kicsi csík ahonnan ha letért az ember akkor bukta nélkül nehéz volt visszamenni.Ennek ellenére nincs tudomásom súlyos sérülésrõl.Rövidben lehetett végig nyomni.
https://picasaweb.go...eMTBMaraton2012
"átigazoltam" a Garmin csapathoz.
Szuper a kantáros nadrágjuk.
Gerecse maratonra jön mindenki? Ma láttam egy jó pár bringást környebánya felé edzeni.
én megyek.Tegnap este a baji vadászház felé tekeregtem. Szép fehér útirányítók lógtak . Remélem meg is maradtak a vihar után.Az meg kiderül , hogy mennyire rendezte át az utat a vihar. Mindenesetre lehet lesz csúszkálás itt-ott.A baji-vadászház után is a felfelén lehet csúszni fog."átigazoltam" a Garmin csapathoz.
Szuper a kantáros nadrágjuk.
Gerecse maratonra jön mindenki? Ma láttam egy jó pár bringást környebánya felé edzeni.