hú ez aztán pangás.akkor mesélek.tegnap az történt, hogy:
meghaltam
Sok-sok idõ elteltével biztos csak a jó dolgokra fogok emlékezni, de még frissek az emlékek.
Meghaltam, éhenhaltam, szomjan haltam eluntam magam egyedül és alig vártam hogy haza érjek.Szal Szõlõstõl már totál kómásan jöttem és az tuti, hogy még egyszer el nem indulok egy zsák kaja és legalább 2l pia nélkül.Elõször Tarján után hegyre föl kezdtem kidögleni, aztán tetõre föl is úgy 10 perccel több volt felmászni.Lefelé kicsit felfrissültem, de aztán Szõlõstõl már elég szenvedés fílingje volt a dolgoknak...
Igazából az elsõ körrel nem volt semmi gáz.Tarjánnál mondjuk érdekes dologgal találtam szembe magam, de legalább valami lekötötte a figyelmem.Tardosig majdnem folyamatos szembeforgalom volt a sávomban, az útról néha leszorultam, de túléltem.Aztán a krosszversenybõl is láttam úgy 10mp-et...
Összességében koránt sem volt olyan egyszerû, mint álmodtam.Nem akarok több ilyen hülyeséget álmodni.Így utólag elég nagy felelõtlenségnek tartom, amit csináltam.Ha azt vesszük, azt se próbáltam ki, milyen lehet a háztetõrõl repülni, pedíg csomószor álmodtam...
most így látom:
Idiot vagyok, ez nem újdonság.Így biztos nem vágnék bele mégegyszer.De ha köddé válnak a rossz emlékek, akkor még több elszántsággal örömmel indulok nagyokat bringálni...
Kemény volt, de megcsináltam.Kemény vagyok:)
írjon már valaki!