Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
linket lécci! :D
õõõ Hotmaatékkal mi van??
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Fönt van az egyik!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
fönt van már? :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Óh,bazz!Nem is jutott eszembe hogy regizve vagyok már ottan és akár fel is tehetném oda! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
õõõõ azonnal tedd fel, mert nem várok 40 percet egy 11 seces videora megint... :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Nem tudom hova kell feltölteni hogy linkelni tudjam!

mondjuk így elsõ blikre www.youtube.com
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jah akkor majd egyszer átmegyek egy kis déhát tanulni géprõl :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nem tudom hova kell feltölteni hogy linkelni tudjam!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
miért nincs itt a link még?? :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Van két videóm is a letöréses részrõl.Ahogyan le kell menni ott!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Képek feltöltve!

http://kep.tar.hu/schnellthomas

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Tamás!
Narancssárga meridás Tamás barátomnak van egy sixione sípcsont védõje, nem igazán használja/ta, talán olcsóbban egy picit meg tudod venni tõle...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Vagy meg fogja tanulni vagy nem. Azért még nem kell kinézni, mert apuci a feneke alá rakta a millás vasat.
A protektorok nagyon jók, de azok se védenek meg mindentõl. És ne feledd: protektort, vasat vehetsz újat, de embert nem.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hát pont rez az.attól hogy van 1 millás bicaja,meg a még nem említett világbajnoki csíkos meze attól nem lesz Cedric Gracia.Mindkét letörést kikerülte.Tiszta gáz volt.Jövõre akarok indulni egy merev vázzal és valami olcsó,de vajpuhján mozgó telóval,a többi zsét full face-re,páncélra,tér/sípcsontvédõre költöm,mert ha van védelmem akkor nem érdekel semmi.Átmegyek mindenen és szalkadjon szét minden a célig a biciklin.Ez egy ilyen sport,vagy szerencséd van vagy nincs.Botond szétcsapkodta a fél erdõt,mert a döntõ futamon a pálya felénél eldefektelt,pedig elmondása szerint iszonyatosan jó ritmusban volt minden kanyarban és nagyon érezte a pályát.Nagyon ideges volt,megértem...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A vas nem minden. Kell a tudás és a rutin. Utóbbit pótolhatja a vakmerõség, de ez egy 50-50%-s mutatvány.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
NEM.szerintem a kiscsávó siralmas.azért én akkor sem fújoznék, ahogy egyesek tették.ez is siralmas.és én is gyûjtök új bicóra, mert a szüleim nem hinném, h egy forinttal is hozzájárulnának... ...kit érdekel

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Tamás ha kell odaadom az rstmet, h. ne legyen teljesen merev a bringád és mehetsz TE is :P
azé milyen már, h. nlhyán 14-15 éves kissrác többmilliós gépekkel gurulgat jobbra balra, meg elfaralja a 10rongyos gumiját a betonon, én meg sprórolok egy szar erdõgumira, vagy akármira... ez elég elkeserítõ... :(

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Egyáltalán nem volt brutál a pálya.Ez egy Down Hill verseny volt,ezek a pálya"elemek" teljesen mértékben kielégítették a verseny méltóságát.Ha valaki nem akar letöréseket,akkor menjen szánkózni,az is lefelé száguldás.
Volt egy 15-16 körüli srác egy Konával,igen az 1millás Konával.És bazz kikerülte a letöréseket!Persze lehet nagy szám van,de ha az én biciklim lett volna én leszedtem, volna a féket róla,mert van annyi ki*aszott rugóút hogy kimozog mindent a 65kg-m mellett.Képeket feltöltöm most a kep.tar.hu-ra.

Igen,szegény Zámbó Dávid eldobta a vasat,de kegyetlenül olyan 50es tempónál,talán 60at is nyaldosta.2 perc eszméletlen állapotnban --- kórházi megfigyelés pár napig.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
yeah...tegnap ez a a verseny jó kis egész napos program lett, úgy 3/4 6-kor lett vége, de jól elvegetáltam egy reggelivel
a pálya szerintem brutális volt, mi a dupla leugrásos szakasz aljánál álltunk, és láttam a legnagyobb borulásokat.1 korház, a többi könnyebb.ja, közben anyukák meg barátnõk sírtak a vállamon...
de aki bevállalta azokat az ugrásokat, az valami nagyon õrült lehet.ezért imádom õket
jövõre indulni akarok.szerintem idén se lettem volna utolsó.abszolútban
Tamás, ugye láthatom majd a képeidet?!
ja, és dílyazták a merevvázas kamikáze kategóriát

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mi ez a pangás??
mindenki biciklizik, kivéve én???