Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Mx! Az idofutam nem mezonyverseny... az idofutam :)

Azt tudom, csak én azt tudtam, hogy a mezõnyversenyen van monti kategória és azt nem tudtam, hogy az idõfutamon is van.
Azért annyira tudatlan nem vagyok, hogy ne tudjam megkülönböztetni az idõfutamot a mezõnyversenytõl.:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Mx! Az idofutam nem mezonyverseny... az idofutam :)
Szoval ti mentek slick gumival 15 kilcsit, en meg lany letemre nyomhatom a 30-at vauuuu ez nem igazsagos :( :P

Schnell! Tavaly neked is volt konyoklod a tarjani idofutamon... meg sok masnak is...
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
tavaly a tornyópusztai elágazás után ahogy mész tarján felé, a fehér domb közepétõl ki héregre, asszem fel a dombra, majd vissza, 15 kilcsi...
de ze nem biztos, pletykákból hallottam, h. arra ment..
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Ebben igazad van,de ha tarjánba küldenek át meg vissza akkor csak cipeled!Az emelkedõn nem túl célszerû használni mert nem kapsz levegõt rendesen:Hamarabb elsavasodsz,mert oxigén-hiányos lesz a lábad:megállsz mint a szög:nem tudsz jó idõt menni=nem nyersz!

Én csak hülyéskedtem, mert idõfutamokon sok ember bicóján láttam, persze kivétel a hegyi idõfutamok. Egyébként merre szokott menni az idõfutam, gondolom a tarjáni úton sok választás nincs.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
õõõõ Esztregomban láttam egy csávót, asszem akkro amikor Anettel voltunk Visegrádon, egy ilyen össztelós teszkó vagy interspár bájkot könyöklõvel, nna az vicces volt, meg sztem a kellizen is vicces lenne :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Lesz majd könyöklõd is a kormányon? Idõfutamra az kell.

Ebben igazad van,de ha tarjánba küldenek át meg vissza akkor csak cipeled!Az emelkedõn nem túl célszerû használni mert nem kapsz levegõt rendesen:Hamarabb elsavasodsz,mert oxigén-hiányos lesz a lábad:megállsz mint a szög:nem tudsz jó idõt menni=nem nyersz!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
áhh de rosszfejek vagyunk, és ha nem nyomjuk le?? mekkora pofára esés lesz :D
ha esetleg NEdermann Árpi montisok között indulna, akkor érettségizik, szal talán nem indul... :P

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Õ! de Õt lenyomom :P

Õt én is.:D Na jó lehet hogy nem. Lehetek harmadik? Az nekem megfelelni, csak adjanak valami kézzelfoghatót.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nekem??
minek???? csóró vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
különben meg letekerem, mindent beleadva és remélem nyerek.. :D
Õ! de Õt lenyomom :P

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

mert meguntam a matekozást, túl nagy volt a sikerélményem, olvastam is már... :P

Akkor jó ha elvégezted a házi feladatodat.:)
Lesz majd könyöklõd is a kormányon? Idõfutamra az kell.
Melyik oszttársad lett 2.? A narancssárga Meridás? Csak hogy milyenek az esélyeim, ha esetleg elindulnék.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
tavaly volt monti kategória, oszttársam 2. lett...
mert meguntam a matekozást, túl nagy volt a sikerélményem, olvastam is már... :P

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

én mindenap gyalog járok suliba, ami naponta 14 perc sétát jelent...
különben meg bicóra nincs idõm, holnap is emelt matekdolit írok, csütörtökön biosz, pénteken német, hétfõn magyar, kedden emelt fizika, jah alapfizikán meg kémián már régen írtunk, szal néhány nap múlva ott is bejelentik... spanyol is várható lassan, szal tele vagyok szabadidõval... :(
nnah nem untatok senkit ezekkel, különben is idõfutamig van még sok sok hónap, meg egy sítábor is... :)
jah csütörtökre kell egy vers is... szal most megyek vissza...

Ahhoz képest hogy soka tanulnivalód már megint a fórumon lógsz.:D
Az idõfutamon lesz monti kategória is? Nem csak a mezõnyversenyeken van?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Meg en minden nap bringaval jarok meloba, ami naponta 1 ora bicajozast jelent

én mindenap gyalog járok suliba, ami naponta 14 perc sétát jelent... :P
különben meg bicóra nincs idõm, holnap is emelt matekdolit írok, csütörtökön biosz, pénteken német, hétfõn magyar, kedden emelt fizika, jah alapfizikán meg kémián már régen írtunk, szal néhány nap múlva ott is bejelentik... spanyol is várható lassan, szal tele vagyok szabadidõval... :(
nnah nem untatok senkit ezekkel, különben is idõfutamig van még sok sok hónap, meg egy sítábor is... :)
jah csütörtökre kell egy vers is... szal most megyek vissza...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hát gyerünk Anett,mert én is indulok az idõfutmon!;)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

A Tarjáni idõfutam nagyon érdekesnek hangzik:) Anettet mindenképpen szeretném legyõzni a szuper Bianchiján. Hihihihi

Na szep, en vagyok a merce? :D

Na majd telen annyit gyurok ram se fogtok ismerni...haha! Meg en minden nap bringaval jarok meloba, ami naponta 1 ora bicajozast jelent :lol1:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mi az, h. jársz?? többször is?? itthon??
húúúú akkor lehet, h. topik tali lesz Tarjáni idõfutamon?? :P

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 posts

terembe megyek bicajozni, meg majd futni is, de sztem azt hamar abba fogom hagyni... :P
miért nem írtál eddig?

értem! Jogos a kérdés, pedig elég sokszor fellátogatok a fórumra. nem igen tudtam hozzászólni a dolgokhoz, talán ez a legkézenfekvõbb válasz.
Amúgy napjaink szélsebesen telnek, a kis gyerkõcünk már igazi kislegény:) Megpróbálom a lehetõségekhez mérten megõrízni a nyári formámat (sízni járok majd meg az uszodázást is elkezdtem)
A Tarjáni idõfutam nagyon érdekesnek hangzik:) Anettet mindenképpen szeretném legyõzni a szuper Bianchiján. Hihihihi
Légy mindig alázatos és becsüld a nyarat!
Forzza Basso!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Sajnálom, nekem akkor sem tetszik a színe, sztem Anett régi emridájának jobb színe volt...
Télleg megvan még??
A csávóról meg annyit, h. tuti elmennék mellette, ha jön velem szembe, nem is hallottam eddig a színászúrról... :o (hisz sosem tvzem, örökké itt vagyok :D)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Viszont a Bianchi-zöld nemteccésért egy világ dõlt össze bennem!

Hat a helyzet, hogy sem a piros bukomhoz, sem a Team Milramos mezemhez nem megy a szine :D
es rohej, hogy bringa boltban dolgozom es nem tudok nekem tetszo szinu bringat guberalni.

ki az a sztár, én nem ismertem fel... :o

Hat Schnell Tamas...
ja az elson... :D Hugh Jackman, az X-men-ben o volt Farkas/Rozsomak ki melyiket preferalja.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Anett! :i_love_yo
Mind a Bianchi-ért,mind a képemért!;)
Viszont a Bianchi-zöld nemteccésért egy világ dõlt össze bennem!:(