Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Mármint az amikor kamerával a fején körbement?
Ha az akkor milyen a felvétel mennyire élvezhetõ? Menyire lehet benne látni a pályát?

Igen az amikor végigment. Minekünk akik megismerték a pályát nagyjából élvezhetõ, de szerintem aki abszolút nem látta még az nem ebbõl fogja megtanulni. Egy kissé lefele van a kamera, inkább a földet mutatja mint a környéket, de egyébként nem rossz.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Mármint az amikor kamerával a fején körbement?
Ha az akkor milyen a felvétel mennyire élvezhetõ? Menyire lehet benne látni a pályát?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

És azt a 100Mb ki csinálta? Azt is mi?

Igen. Schnelltamás féle pályabejárás. De azon kívül is voltak videok, csak azok még gondolom nincsenek készen. Asszem egy komplett filmszerûség készül. De ha tévednék valaki javítson ki.:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
És azt a 100Mb ki csinálta? Azt is mi?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Tényleg videorol jut eszembe: Mi van a 24h videoval amit Ano készit?

Ez egy jó kérdés. Nálam van egy kb 100 megás de az nagyon gyenge felbontású. Kb200x100-as ha lehet. Állítólag készül egy jobb verzió is.
Ano ha olvasod a topikot, akkor tájékoztatást légyszi a videoról.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Tényleg videorol jut eszembe: Mi van a 24h videoval amit Ano készit?

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
bocs hogy belekontarkodom, de ha megnezitek a linket, latszik hogy ketszer irta be a http-t.

igy mar jo lesz: http://video.google....810708391&hl=en

mellesleg nekem tetszett.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Sziasztok itt egy kis video amit Gab készített a Tatabánya Downhillrõl várom a véleményeket..Tatabánya Downhill 2006 by TSR Corporation

Nekem megvannak ezek a videok.:D Jók lettek. Az Influence Effect 2 is.:D
Ha kell valakinek kell annak átküldöm.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
a lap nem jeníthetõ meg... :)
amúgy biztos jó...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Nekem erre a linkre a Miniszterelnöki hivatal honlapja jön fel.

ONNe

ONNe

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok itt egy kis video amit Gab készített a Tatabánya Downhillrõl várom a véleményeket..Tatabánya Downhill 2006 by TSR Corporation

link javítva
ONe TSR corporation.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
tegnap koksz pofaszélben tekertem, de az nem alapozás volt, csak unatkoztam és gondoltam kínzom az izületeimet... :)
ma korcsolyáztam ((találkoztam Ifibikerrel))...
februárban síelni megyek, de addig is sokat gyaloglom meg majd terembe kellene lejárni, de nagyon nincs ilyenekre idõm...
a hermo mez lényege nem az h. télen is lehet használni, úgy 0 fokig minden probléma nélkül?? :o
Rájdgörl, ne öldd meg, csak szerezd vissza a mobilod, emberölésért 2-8 évig terjedõ börtönt kínál a btk...;)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Én már elkezdtem az alapozást. 3 hét alatt híztam 4 kilót.:D De most komolyan, majd valamikor január végén február elején fogok ezzel a témával foglalkozni. Addig meg szintentartásképpen elmegyek néha úszni meg futni.

Hát nem tudom szerintem azért nem árt, ha már most elkezdem, legalább Január-Februárban lesz idõm az erönléti edzésekre:)
Legalábbis ugy gondolom, hogy most rágyurok álloképeségre, aztán meg erönlétre.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Tényleg ti mikor kezditek az alapozást, meg hogy áltok neki? Én mostanság akarok nekivágni, csak az a baj, hogy mikor hazaérek mindig rohadt fáradt vagyok, meg a szobabiciklit is gyülölöm,lehet kéne már egy görgõ:chin:

Tényleg Passaus turáról nem beszéltetek azóta semmit? Bár mondjuk mért is beszéltetek volna

Én már elkezdtem az alapozást. 3 hét alatt híztam 4 kilót.:D De most komolyan, majd valamikor január végén február elején fogok ezzel a témával foglalkozni. Addig meg szintentartásképpen elmegyek néha úszni meg futni.
A Passaus túra ügyében semmi sem történt amíg távol voltál, de ez úgyis csak jövõ tavasszal lesz megint aktuális.

aszongyátok, caprine jó?olyan nem szimpi a neveolyan hosszú

Ha szimpi neve, ha nem, akkor is az egyik legjobb ár érték arányú a piacon. És még magyar is, tehát ha veszel akkor a magyar ipart támogatod.;)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

semmirõl nem maradtál le, bicajozás pihan nálunk is, ilyen gatyarohasztó hidegben mellõzzük a témát... :)
említésre méltó dolog a mezes topikban volt, nézz rá, ha eddig nem történt volna meg...

Ja már néztem, és boldogan nyugtáztam, hogy végre lesz belölle valami, mondjuk kár, hogy így télre lesz meg, mert várni kell a használatával. De legalább tavasszal már lesz termo mezem:D (mert én aztat is rendeltem)

Tényleg ti mikor kezditek az alapozást, meg hogy áltok neki? Én mostanság akarok nekivágni, csak az a baj, hogy mikor hazaérek mindig rohadt fáradt vagyok, meg a szobabiciklit is gyülölöm,lehet kéne már egy görgõ:chin:

Tényleg Passaus turáról nem beszéltetek azóta semmit? Bár mondjuk mért is beszéltetek volna

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
aszongyátok, caprine jó?olyan nem szimpi a neve:(olyan hosszú
nekem ami bicó még tetszett, Kelly's salamander 50ért.de ahogy néztem a hirdetést kb 2 perc mulva lejárt, és örökre eltûnt.mint a telefonom:(

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
:cry: áááh.itt sajnos nem arról van szó.már sokszor felhívtam, de ki van kapcs.és én sose kapcsolom ki, és le se merülhetett.az a több 100 kép, ami volt rajta:cry: az fáj a legjobban.a telt 1 éve nyertük versenyen...már kicsit szar volt, mert hát azért adták, de most "Ûrt érzek, kimondhatatlan ûrt"...
megyünk rendörségre feljelenteni, aztán tmobilba letiltatni, és hétfõn edzésen aki a szemem elé kerül, azt tuti meg brutális ölöm(uyanis az öltözõbõl csórták el):cry:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
hívd fel, hátha elhagytad és egy jólelkû ember találta meg...:o
Õszinte részvétem!

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
Ó gyerekek!naggyon-naggyon szomorú vagyok.:( ellopták a telefonom:cry:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Esetleg LEvente nem árul használt bicajokat??

Én úgy tudom nem árul. De érdemes nála megnézni a Caprine-okat. Azok tényleg jó ár-érték arányúak.