Én voltam a legfaszább futárnak jelentkezõ! Váûûûááááááááááûûûûûûûûûûûííííííí!Holnap kezdek!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. November 20. - 15:12
Hát nem! 
Én voltam a legfaszább futárnak jelentkezõ! Váûûûááááááááááûûûûûûûûûûûííííííí!Holnap kezdek!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. November 20. - 15:09
Posted 2006. November 20. - 14:49
Nah ki hívott ma fel?Na ki?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. November 19. - 23:58
jaja...nem idegesito, hanem lehangoloAzért az elég lehangoló, amikor tekerek haza a Budai rakpart felett levõ bicikliuton és böszen köszöngetek és senki sem köszön vissza.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. November 19. - 21:14
vajon miért?? 
nem is tudom miért...:chin:
nem is tudom miért...:chin:
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. November 19. - 21:12
Posted 2006. November 19. - 21:03
Posted 2006. November 19. - 21:02
Posted 2006. November 19. - 21:01
Hotmaat!
ne érdekeljen... feleslegesen idegesíted magad, már ha ez idegesít persze..
ne érdekeljen... feleslegesen idegesíted magad, már ha ez idegesít persze..
Posted 2006. November 19. - 20:57
Azért az elég lehangoló, amikor tekerek haza a Budai rakpart felett levõ bicikliuton és böszen köszöngetek és senki sem köszön vissza.
Posted 2006. November 19. - 20:45
akkor jó... 
amúgy meg baromira nem érdekel, h. köszön-e valaki vagy nem, legyen ez a legnagyobb élmény az életében
monnyuk az vicces volt amikor Schnellnek köszönt az országútis, amikro a hibriddel nyomult, nekem meg nem
amúgy meg baromira nem érdekel, h. köszön-e valaki vagy nem, legyen ez a legnagyobb élmény az életében
monnyuk az vicces volt amikor Schnellnek köszönt az országútis, amikro a hibriddel nyomult, nekem meg nem
Posted 2006. November 19. - 20:36
Látod Schnell. Lehet, hogy gyöngécske a tapasztalatom, de Anetté is ugyanaz.megerositem!!!
Az outisok tenyleg bunkeszabbak. Szerintem tul hiuak.
Es ezt mint outis mondom...varoson kivul eddig egy kezemen meg tudom szamolni hany outis koszont vissza (nem szimplan nem koszon, hanem egyszeruen a koszonesem se viszonozzak)
Szilárd nem baj, hogy megint elindítottad ezt a vitát, legalább pörög a topik.
Posted 2006. November 19. - 20:21
megerositem!!!Vagy nem köszönnek. Fõleg az országutisok. De ez már lerágott csont.
Hotmaat 3500-ért van teljes fékszett, csak bowdenkülsõt kell hozzá venni ha jól emlékszem.
Az outisok tenyleg bunkeszabbak. Szerintem tul hiuak.
Es ezt mint outis mondom...varoson kivul eddig egy kezemen meg tudom szamolni hany outis koszont vissza (nem szimplan nem koszon, hanem egyszeruen a koszonesem se viszonozzak)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. November 19. - 20:15
ne is akard mondani, mert nem lesz jó vége... 
amúgy emberfüggõ, meg ahogy Tamás is mondta, valaki figyel, h. köszönjön, valaki nem... én szoktam... meg attól is függ sztem, h. ki milyen nevelést kapott, nekem megtanították, h. ha bemegyek valahova köszönök, ez a bicós köszönés is ilyen valahol sztem...
amúgy emberfüggõ, meg ahogy Tamás is mondta, valaki figyel, h. köszönjön, valaki nem... én szoktam... meg attól is függ sztem, h. ki milyen nevelést kapott, nekem megtanították, h. ha bemegyek valahova köszönök, ez a bicós köszönés is ilyen valahol sztem...
Posted 2006. November 19. - 20:11
Akkor lehet én vagyok unszimpatikus, de a legtöbben nem köszönnek vissza rám, mikor suliba megyek bicoval. Persze teljesen máshogy van az erdöben, mert ott szinte mindenki visszaköszön. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a városi bringások bunkok vagy valami.
Posted 2006. November 19. - 20:08
én ha köszönök, akkor visszabólintanak...
és már megint én indítottam a vitát, ne mlesz ez így jó...
és már megint én indítottam a vitát, ne mlesz ez így jó...
Posted 2006. November 19. - 15:19
Pesten nekem 10bõl 7 köszön.Mivel próbálkoztok?Én csak fejet bólintok.És már bólintanak is vissza.
Posted 2006. November 19. - 14:38
Nekem a városban az a sajnálatos tapasztalatom, hogy 10 bringásból 1 köszön vissza. Arrol meg szinte teljesen letettem, hogy valaki nekem köszönjön elöre.
Posted 2006. November 19. - 14:33
Nekem ez a tapasztalatom.
Elég gyöngécske a tapasztalatod!
Posted 2006. November 19. - 14:30
Nekem ez a tapasztalatom. Lehet hogy más meg montisokkal találkozik akik nem köszönnek. Ezzel nem akarok minõsíteni senkit.Ez faszság hogy csak az outisok nem köszönnek általában.

Sign In
Create Account

Back to top