Hotmaat said
Milyen a görgõ?Én például szétgörgöztem magam elötte meg családi ebéden voltam:D
Hotmaat said
Milyen a görgõ?Én például szétgörgöztem magam elötte meg családi ebéden voltam:D
schnellthomas said
mit csináltok egy ilyen szeles szombati sötét késõ délután/kora est táján?Most vagyok net elött.Miért nem témázunk?Vazz...
Kosina Szilárd said
Szólsz, hogy mikor jössz és én szeretettel várlak.MX! holnap nem látogatlak meg, mert nem tudtam még szerezni CD-t, szal majd máskor foglak meglátogatni, de addig még egyeztetünk!
Hotmaat said
Akkor tekerhetnéd a bringát, hogy termelj annyi áramot. Én úgy tudom 5-600W energiát termelsz a tekeréssel max. Egyébként unalmas lehet 1 óra 20 percet görgõzni, de gondolom elfoglalod magad tv-vel vagy azzal hogy egyensúlyban maradj.Nem mennek teljesen halkan, de elviselhetõ. Mondjuk ha csak kézzel megtekernéd gyorsan a görgöt annak is van egy alaphangja.
Fuuu szombaton jön az alapozásom 2 lépése és növelem 1 óra 20 percre az adagom kiváncsi vagyok hogy fogom bírni addig a görgön.
Egyébként kéne rakni valami áramfejlesztöt a görgöre, szerintem simán csinálna akkora áramot, hogy egy TV elmenjen vele:D
Hotmaat said
Igen az nagyon drága lenne. Gondolom a Sportcontactok sem csapnak akkora zajt.A Conti Sport contact-jaimmal görgözünk, meg olyat vettem assznynak is, mert rohadt drága a direkt görgõ gumi.
mxpro said
Hotmaat milyen külsõkkel görgõzöl?