Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Én például szétgörgöztem magam elötte meg családi ebéden voltam:D

Milyen a görgõ?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én el voltam menve itthonról... azt se vettem észre, h. SchnellTamás hívott.. :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

mit csináltok egy ilyen szeles szombati sötét késõ délután/kora est táján?Most vagyok net elött.Miért nem témázunk?Vazz...

Én például szétgörgöztem magam elötte meg családi ebéden voltam:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hát...
Meséljek?
Inkább kérdeznék!Mennyi egy Hummer visszapillantó tükre?
Van egy nagyon nagy kedvenc helyem.Ez az ÁHF (Általános Hitel Finanszírozás) iroda. Ott egy csini hölgyhöz kell mennem mindig a CIB bankba címzett levélért. Huh ezért kapok majd este! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Én itt vagyok a net elõtt. Gyerünk mesélj még nekünk futáros történeteket.:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
mit csináltok egy ilyen szeles szombati sötét késõ délután/kora est táján?Most vagyok net elött.Miért nem témázunk?Vazz...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hát a "piros a lámpa/átkell menni"-rõl nem is beszéltem még!:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Jesszusom Schnell! Ez nagyon vadul hangzik :)
Szerintem a futarok az evolucio egy masik agat kepviselik :D
De orulok, hogy vegre azt csinalhatod amit a legjobban szeretsz!! ;)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Na sziasztok!
köszönöm az érdeklõdést irántam.Csak hétvégén tudok írni,mert a hét úgy néz ki hétfõtõl péntekig hogy reggel 6:40kor ébresztõ.Gyors összepakolás,lezuhanás(futár szleng :) ) az állomásra.7:40kor indul a vonatom.8:40kor leszállok.Toll/papír kézbe,bejelentkezés a cb-n és már kapom a címeket.Rakom neki olyan 9tõl 6ig iszonyatosan.(persze kajaidõm van egy szûk 20-30 perc,de az egy kínaira elég és legalább eszek fõt kaját!Aztán rakás tovább.Este meg valamelyik óra:35-kor induló vonattal haza.Lezuhanás a kádba majd átpattanás az ágyba.Alvás és reggel megint ébresztõ...és így péntekig.
Viszont a katicás csengõmet le kell cserélnem.Helyette 110 kollegám ajánlott egy mûanyag sípot,aminek ugyanolyan hangja van mint amikor tömegoszlatás van.És azt fújhatod teli torokból ha kell és arra tuti fix a garancia hogy félrehúzódik az akadály.A piros lámpa nekünk már zöld.tehát nincs megállás a lámpáknál.Még akár az oktogonnon sem.Mondás: "Futár vagy,old meg".
Na most ennyi,megyek sípot venni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mi ez a pangás kérem????
ma majdnem elmentem tekerni, fel is öltöztem, elmentem dózsakertig (Hootmat kedvéért úgy 3 km) és meggondoltam magam, be egy busz mögé és haza, persze bánhidán kipróbáltam a körforgalmat :P

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

MX! holnap nem látogatlak meg, mert nem tudtam még szerezni CD-t, szal majd máskor foglak meglátogatni, de addig még egyeztetünk!

Szólsz, hogy mikor jössz és én szeretettel várlak.:)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Tamás, hogy s mint a bicaj? csak mert még mindíg érdekelne:)

mostan szar a netem is, jön-megy, szal teljesen el vagyok zárva a külvilágtól.ajj-ajj

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
MX! holnap nem látogatlak meg, mert nem tudtam még szerezni CD-t, szal majd máskor foglak meglátogatni, de addig még egyeztetünk!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Tamás (gyors) üdvözöl ecséd!! ma találkoztam vele a közmûnél...
naggyon megvetett, amikor látott egy boltban vett könyvvel a kezemben, de muszáj volt megvennem, mert egyik önyvtárban sincs meg... :(

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Társaságnak ott van Edit zenét, meg Tv-t meg tudok halgatni, nézni.:)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Nem mennek teljesen halkan, de elviselhetõ. Mondjuk ha csak kézzel megtekernéd gyorsan a görgöt annak is van egy alaphangja.
Fuuu szombaton jön az alapozásom 2 lépése és növelem 1 óra 20 percre az adagom kiváncsi vagyok hogy fogom bírni addig a görgön.
Egyébként kéne rakni valami áramfejlesztöt a görgöre, szerintem simán csinálna akkora áramot, hogy egy TV elmenjen vele:D

Akkor tekerhetnéd a bringát, hogy termelj annyi áramot. Én úgy tudom 5-600W energiát termelsz a tekeréssel max. Egyébként unalmas lehet 1 óra 20 percet görgõzni, de gondolom elfoglalod magad tv-vel vagy azzal hogy egyensúlyban maradj.:D Ezek miatt gondolkodom azon, hogy elmegyek spinningelni. Ott van társaság, meg zene is.:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nem mennek teljesen halkan, de elviselhetõ. Mondjuk ha csak kézzel megtekernéd gyorsan a görgöt annak is van egy alaphangja.
Fuuu szombaton jön az alapozásom 2 lépése és növelem 1 óra 20 percre az adagom kiváncsi vagyok hogy fogom bírni addig a görgön:D.
Egyébként kéne rakni valami áramfejlesztöt a görgöre, szerintem simán csinálna akkora áramot, hogy egy TV elmenjen vele:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

A Conti Sport contact-jaimmal görgözünk, meg olyat vettem assznynak is, mert rohadt drága a direkt görgõ gumi.

Igen az nagyon drága lenne. Gondolom a Sportcontactok sem csapnak akkora zajt.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Hotmaat milyen külsõkkel görgõzöl?

A Conti Sport contact-jaimmal görgözünk, meg olyat vettem assznynak is, mert rohadt drága a direkt görgõ gumi.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Hotmaat milyen külsõkkel görgõzöl?
Ha piros kosaras valami az még nem jelenti azt, hogy nem rendelhetõ, csak nem 1-2 nap amíg megkapod, hanem több.