Nagyon jó. Akkor megint tudunk vegyes csapatban indulni. Talán jobbak az esélyeink.De Edit is jön. 24h-ra is, meg Ausztriába is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2007. január 11. - 10:24

Írta 2007. január 10. - 19:50

Írta 2007. január 10. - 19:26

24 H-ra jelentkezem, szigorúan fényképezõvel.... 
a másikra nem jelentkezem, mert már jelentkeztem rá...
akkor már 3an vagyunk 24 hra. Edit nem jön?? (már 24 Hra)
amúgy a bakony 93 TT (országúti teljesítmény túra, köbö 1100 méter szintemelkedéssel a bakonybike.uw.hu oldalon van, vagyis lesz.)

a másikra nem jelentkezem, mert már jelentkeztem rá...
akkor már 3an vagyunk 24 hra. Edit nem jön?? (már 24 Hra)
amúgy a bakony 93 TT (országúti teljesítmény túra, köbö 1100 méter szintemelkedéssel a bakonybike.uw.hu oldalon van, vagyis lesz.)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2007. január 10. - 17:28

Írta 2007. január 10. - 17:17

Jegyezzétek fel a naptárba!
szeptember 15-16. 24 órás!!!
Én már beleirtam az idei tervezett versenyeim közé.
Csak az lesz a kérdés, hogy milyen Teamel megyünk.
Mondjuk még annyira, de annyira messze van. Tényleg a nyáron esedékes Ausztriai turára még mindig vevök vagytok?
Írta 2007. január 10. - 17:11

Azt nem tudom. Nem volt kint a sportaktiv.hu-n.Bakony 93 TT mikor lesz??

Szilárd ha mész bicózni akkor ne menj erdõbe. Sár van.

Írta 2007. január 10. - 15:00

off
ezt általában az mondja, akinek nincs túlontúl sok
on
nem tudom, h. nekem sok pénzem van-e vagy nincs, de van benne valami, igaz, ha bármi cucc kell ( nem pont ruhára gondolok) akkor arra nekem kell összegyûjtenem, és akkor keményen megyek teszkózni... ((bicóra szüleim elvbõl nem költenek, mert feleslegesnek tartják monnyuk a jobb váltót, vagy villát))
Bakony 93 TT mikor lesz??

Írta 2007. január 10. - 13:47

Írta 2007. január 10. - 02:52

õõõ persze a pénz nem számít
off
ezt általában az mondja, akinek nincs túlontúl sok

on
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. január 09. - 21:57

igen maradt a vaz. Merida 903 Ultegraval. hihi.
Szegeny vaz bizti az se tudja hol van. Lelke van am!
Meg kapott uj piros kormanybandazst. Most olyan mint egy katicabogar....jajj nem is, meg meghallja...mint a pokol tuzes demona
Szegeny vaz bizti az se tudja hol van. Lelke van am!
Meg kapott uj piros kormanybandazst. Most olyan mint egy katicabogar....jajj nem is, meg meghallja...mint a pokol tuzes demona

Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2007. január 09. - 21:53

Írta 2007. január 09. - 21:32

Anett
de még lehet, semmi nincs veszve
és maradt a 903as sorszámú alucsõrendszer?
RG!
õõõ persze a pénz nem számít, de nem mindegy, h. egy porschéban sírsz, vagy egy trabantban.
és valóban lehet alázni embereket 30 ezres biciklivel, meg le lehet vele tekerni közel 200 km-t, de kényelmesebb, egy 150 vagay akár drágább géppel.
nnah megyek aludni, vagyis barik köztöt nézek elõbb..
legyetek jók, sziasztok
de még lehet, semmi nincs veszve

RG!
õõõ persze a pénz nem számít, de nem mindegy, h. egy porschéban sírsz, vagy egy trabantban.
és valóban lehet alázni embereket 30 ezres biciklivel, meg le lehet vele tekerni közel 200 km-t, de kényelmesebb, egy 150 vagay akár drágább géppel.
nnah megyek aludni, vagyis barik köztöt nézek elõbb..
legyetek jók, sziasztok

Írta 2007. január 09. - 21:31

az relatív, h kinek van igaza.legalább van véleményed:D
de a pénz nem minden.és ha bringázni szeretsz, akkor nem mindegy, h éppen 30rugós, vagy sokkal drágább bringa van a segged alatt?
mondjuk egy dh gép az nem 2 fillér...
aztán lehet, h most ilyen lázadó korszakomat élem, ami vagy elmúlik, vagy nem...
megyek, mert aztán a végén még belebukok ebbe a nagy filozofálgatásba...
de a pénz nem minden.és ha bringázni szeretsz, akkor nem mindegy, h éppen 30rugós, vagy sokkal drágább bringa van a segged alatt?
mondjuk egy dh gép az nem 2 fillér...
aztán lehet, h most ilyen lázadó korszakomat élem, ami vagy elmúlik, vagy nem...
megyek, mert aztán a végén még belebukok ebbe a nagy filozofálgatásba...

Írta 2007. január 09. - 21:31

szabad velem pedalozni 
van meno bicajom, most lett kesz, Ultegraaaaa, meg Mavic Aksium kerekek. Egy alom. Voros demon.
Van jo allasom is.
De egyik sem amiatt, mert 5-os voltam bioszbol, meg mert kijartam az egyetemet. Sot az egvilagon semmi koze hozza.
...sajnos
Mondhatni a diplomamat Magyarorszagon kivul sehol nem kerik, otthon viszont takaritononek se vesznek fel ha nincs.
Nem szabad tul sok idot tanulasra tolteni, annyit ugyse tudsz amennyit elvarnak, azt majd 23 evesen azon kapod, magad, hogy eddigi eletedet sulipadban toltotted es lemaradtal egy csomo dologrol. Azt intezmenyfuggo leszel. :-)()(

van meno bicajom, most lett kesz, Ultegraaaaa, meg Mavic Aksium kerekek. Egy alom. Voros demon.
Van jo allasom is.
De egyik sem amiatt, mert 5-os voltam bioszbol, meg mert kijartam az egyetemet. Sot az egvilagon semmi koze hozza.
...sajnos

Mondhatni a diplomamat Magyarorszagon kivul sehol nem kerik, otthon viszont takaritononek se vesznek fel ha nincs.
Nem szabad tul sok idot tanulasra tolteni, annyit ugyse tudsz amennyit elvarnak, azt majd 23 evesen azon kapod, magad, hogy eddigi eletedet sulipadban toltotted es lemaradtal egy csomo dologrol. Azt intezmenyfuggo leszel. :-)()(
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2007. január 09. - 21:15

fogd fel úgy a dolgot, h. tanulsz, h. tekerhess, MERT, ha nem tanulsz, nem lesz TF, nem lesz menõ állás, nem lesz jó fizu utalva a bankszámládra mindenhónap 10-én, és akkor a bicajra sem lesz annyi kes, mint kellene, a fogaskoszorú, meg a sportcontactok nem fogják hosszú 10 évekig bírni, és nem azért, mert állatmódon használod, hanem mert elkopik...
sztem így kell felfogni, és ebben a tudatban kell megtanulni a kelet puskaporos hordóját... ((és ez a része a törinek ne mis nehéz, majd a világháborúk, meg amikor 3 kormánya van az országnak 1 év alatt 1920 körül valamikor, az majd nehéz lesz...))
Ha szabad Anettel példálóznom, kijárta az egyetemet, van menõ bicaja, meg minden amit fent leírtam, élvezi az életét (látszólag), mi kell még? Ha mégsem szabadna, akkor sajnálom, de tényleg
nem biztos, h. igazam van, de én így gondolom...
250tõl törzsvendég, 1500tól fórumfüggõ 5000ig..
sztem így kell felfogni, és ebben a tudatban kell megtanulni a kelet puskaporos hordóját... ((és ez a része a törinek ne mis nehéz, majd a világháborúk, meg amikor 3 kormánya van az országnak 1 év alatt 1920 körül valamikor, az majd nehéz lesz...))
Ha szabad Anettel példálóznom, kijárta az egyetemet, van menõ bicaja, meg minden amit fent leírtam, élvezi az életét (látszólag), mi kell még? Ha mégsem szabadna, akkor sajnálom, de tényleg

nem biztos, h. igazam van, de én így gondolom...

250tõl törzsvendég, 1500tól fórumfüggõ 5000ig..

Írta 2007. január 09. - 21:06

öööö...a megoldás az lenne, ha szeretnék tanulni, mert amíg 1001 dolog van amit szeretek, akkor nem fogom azzal tölteni drága idõmet, ami nem érdekel.és akkor mire emlékeznék vissza életem utolsó pillanatában?hogy nem csináltam semmit, csak tettem azt, amit mindenki más...tavasszal kevesebb bicikli, vagy jobb idõbeosztás (kevesebb alvás
) és menni fog a jobb eredmény elérése...
azzé majd igyekszem:)
én mióta vagyok törzsvendég?
Írta 2007. január 09. - 20:50

én városi vagyok, ami nem kell azt kidobom, amúgy mamáméknak biztos volt, de valamelyik nagybátyám ledéházott vele a cseszneki vártól és nem bírta...
egy bicajom van, de az kellhet bármikor...
manapság nem menõ za ember, hanem kollektíven megvetik
tavasszal kevesebb bicikli, vagy jobb idõbeosztás (kevesebb alvás
) és menni fog a jobb eredmény elérése...
egy bicajom van, de az kellhet bármikor...

manapság nem menõ za ember, hanem kollektíven megvetik

tavasszal kevesebb bicikli, vagy jobb idõbeosztás (kevesebb alvás

Írta 2007. január 09. - 20:48

ez igaz.konzervatívabb.de én lennék a menõ gyerek:)na jó nem.vagy inkább otthoni balhé?de hülye vagyok.mér nem tudtam tanulni?:omongyuk meg is értem magam.ááááúúúúúú neeeeee...
jut eszembe, nincs valamelyikõtöknek elfekvõben parasztbájkja?kéne a szalagavatós paródiába.

jut eszembe, nincs valamelyikõtöknek elfekvõben parasztbájkja?kéne a szalagavatós paródiába.
Írta 2007. január 09. - 20:41

nem tom, csak kérdezem, mivel sosem csináltam ((még)) ilyent, így nem tudom, h. bûnözõ vagy-e vagy sem...
nálunk valaki csinált ilyent a suliban, ilyen folyosói pletykára tudok hagyatkozni, de óriási balhé volt belõle, és az árpádban mégnagyobb lesz, mert az konzervatívabb, mint a bárdos.
nálunk valaki csinált ilyent a suliban, ilyen folyosói pletykára tudok hagyatkozni, de óriási balhé volt belõle, és az árpádban mégnagyobb lesz, mert az konzervatívabb, mint a bárdos.

Írta 2007. január 09. - 20:38