Tényleg, van 1collos is országutikhoz.:mybad: Az lehet hogy jó lesz neked.láttam 1 collost és 1 1/8ost is a headosban... majd megoldják a szervízben remélem.
Ha nem jön össze a kormánycsapágy csere, akkor lehet kapni A-head átalakítót.
Tényleg, van 1collos is országutikhoz.:mybad: Az lehet hogy jó lesz neked.láttam 1 collost és 1 1/8ost is a headosban... majd megoldják a szervízben remélem.
És belemegy az A-heades kormánycsapi a te vázadba?jaaa meg ahhoz, hogy negatív fokba lehessen berakni a stucnit, ahhoz kell egy A-heados kormánycsapi, így stucni is, meg szét is ment azé eléggé...
Sajnos jelenleg nem tudok nekd ennyit adni. De ha nyerek a lottón akkor mindenképpen veszek neked egyet.adsz kölcsön 65 rongyot, vagyis örökbe, és akkor belerakom ricsi barátom kis szösszenetét...
De akkor Ricsi bácsi karbon merevvilláját rakd be.jah és a merevvilla könnyebb mint ez ami most benne van... ((grammániás vagyok az acélvázammal
õõõõõ hogy mit kap a kicsim??
kap egy kormánycsapágyat egy merevvillát és egy stucnit, természetesen negatív fokban lesz a stucni feltéve.![]()
tekertem, tata oda vissza 1 óra 2perc 26 másodperc alatt, ezt kell minnél jobban feljavítanom, vagyis le. holnap matekdoli, olvasnom is kell 1000rel, holnap bowlingozni megyek tarjánba, búcsúztatjuk egyik osztálytárasamat, tehát holnap is pihizik a gép.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ki mivel nyomja,hogyha megkérdezhetem?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Tehát egy kis frissítõ mozgás csak segítségedre lehet,frissíti az elmét,vétek kihagyni a jóidõt.De hát a muszáj az nagy úr és tanulni muszály.
Én ma voltam Várgesztesen. Nagyon jól esett és nem is fáztam.áhhá mostantól 3 nap pihi, utánna újra tanulás 1000rel, holnap bicikli, ha nem esik, ígértek valamennyi esõt sajna, bár havat is ígértek már, oszt mégse lett semmi
Schnell nem valaszoltal az egy hete irt privatomra...25 vagy 27?