Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2007. január 20. - 20:43

Írta 2007. január 20. - 20:29

Hohó voltam ma is falatmászni. Naon jó volt. Mindárt szurok be képet.
Edit
Mégse linkelek, mert tök homályosak lettek
Edit
Mégse linkelek, mert tök homályosak lettek

Írta 2007. január 20. - 14:04

elmentem dolgozni, ne nagyon erõltessétek ma a tecsóban a tejtermékeket, mert én rakom, és nem akarok sokat dolgozni;)

"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2007. január 20. - 10:56

áááá én meg elméleti sportoló.tiszta szégyen!megint rekordot döntöttem edzés nélkül eltelt napokból/ban(?)de gáááz.hülye nyomorék...
de holnap, ha nem jön a tájfun, megyünk kutyulikat nézni Várgesztesre, aztán meg fußball spielen:jupi:
de holnap, ha nem jön a tájfun, megyünk kutyulikat nézni Várgesztesre, aztán meg fußball spielen:jupi:
Írta 2007. január 20. - 10:34

kérni lehet..
és meg is kapom??

Tamás állat vagy még mindig, én csak azt vettem észre a múlthéten, h. hopp olvastam 50 oldalt... meg má' megint elcsesztem a matekdogámat, de olyanok, h. 60nal száguldok a városban, ilyeneket nem vettem észre, elméleti bringás lettem.. :s

Írta 2007. január 20. - 10:19

Szerencsére tényleg csak szellõcske lett a behahatangzott(bocsi de nagyon tetszik) viharhoz képest
az mekkora volt már hogy az árpádhídon megraktam neki és 60as(benéztem a km órára a kocsiba) tempóval haladtam a kocsik mellett...pesten azért fújt délelött a szél javába.
Írta 2007. január 20. - 04:32

jóvanna fikázzatok még, a holnapi naptól fogva szépen megkérem Lesliet, h. törölje az ezzel kapcsolatos hszeket
![]()
kérni lehet..

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. január 19. - 22:34

jóvanna fikázzatok még, a holnapi naptól fogva szépen megkérem Lesliet, h. törölje az ezzel kapcsolatos hszeket

Írta 2007. január 19. - 21:54

Szerencsére tényleg csak szellõcske lett a behahatangzott(bocsi de nagyon tetszik) viharhoz képest.
Reggel kitekintve erkélyen(07:30) örömel fedeztem fel,hogy útnak lehet indulni bike -al melóba,mondjuk ahoz nagyon rendkivüli idõjárásnak kell,hogy legyen ami miatt ne keróval menjek.
GT-Atee
Írta 2007. január 19. - 21:02

Nézzétek meg a Maratonok topikban a Transalp videokat! Nagyon durván nyomják.
Írta 2007. január 19. - 17:38

Írta 2007. január 19. - 16:05

rájöttem, h. lustább vagyok annál, mint, h. a behahatangzott 120 km-s szelet meglovagoljam.... inkább lefeküdtem aludni

Írta 2007. január 19. - 15:47

Itt zuhogott az esõ és fújt a szél. Majd ez megy hozzátok.Mért? nálunk tök jó idõ van. Igaz a nap nem süt, de se nem esik se nem fúj.

Szilárd voltál tekerni?
Írta 2007. január 19. - 15:31

ilyen idõben ki bringázik?
Mért? nálunk tök jó idõ van. Igaz a nap nem süt, de se nem esik se nem fúj.
Írta 2007. január 19. - 15:23

én ma reggel 7re mentem a rendõrségre.kihalgattak.már megint.elég megrázó élmény volt szembesülni a telcsimmel:o
én arra gondoltam, h kimegyek lépcsõhözba lépcsõzni.10 emelet, kb20fok...tök ideális:D
én arra gondoltam, h kimegyek lépcsõhözba lépcsõzni.10 emelet, kb20fok...tök ideális:D
Írta 2007. január 19. - 13:53

jó, akkor kiröhögtelek... 
amikor bátyám tavaly elfeljtette bgf-n beiratni a jegyeit, akkor neki kellett valami illetéket fizetnie, azért, h. beírjanak neki néhány számot meg aláírják, meg gondolom egy pecsétet is nyomtak bele....

amikor bátyám tavaly elfeljtette bgf-n beiratni a jegyeit, akkor neki kellett valami illetéket fizetnie, azért, h. beírjanak neki néhány számot meg aláírják, meg gondolom egy pecsétet is nyomtak bele....

Írta 2007. január 19. - 13:43

Írta 2007. január 19. - 13:37

kiröhöghetlek??
ma csak 3 órám volt, abból egy tesi, egy töri, ahol a fél osztály felelt a jobb jegyért, mi meg rajzolgattunk, meg ilyenek... a magyart meg túl kellett csak élni...
minnyá megyek aludni, utána meg olvasom a goriot apót, utána egy kis teremfoci és este 9 körül beülök függõzni...
ééés holnap meló a tecsóban, most, h. elolvastam a tecsótitkot, hozok egy össztelós tecsóbájkot

ma csak 3 órám volt, abból egy tesi, egy töri, ahol a fél osztály felelt a jobb jegyért, mi meg rajzolgattunk, meg ilyenek... a magyart meg túl kellett csak élni...

minnyá megyek aludni, utána meg olvasom a goriot apót, utána egy kis teremfoci és este 9 körül beülök függõzni...
ééés holnap meló a tecsóban, most, h. elolvastam a tecsótitkot, hozok egy össztelós tecsóbájkot

Írta 2007. január 19. - 08:24

Banyek mekkora madár vagyok. Nem ma, hanem tegnap kelett volna lemennem reggel a MÜTF-re. áááááááááááááááááááááááááááááááá
Fölkeltem jó korán, de minek. De legalább még ithon eszembejutott, hogy 19 van és nem 18
Fölkeltem jó korán, de minek. De legalább még ithon eszembejutott, hogy 19 van és nem 18
Írta 2007. január 18. - 23:32

holnap bicikli valaki?? 
délután 1kor a turul aljában, amerre hátszél van, arra megyünk és vonattal haza

délután 1kor a turul aljában, amerre hátszél van, arra megyünk és vonattal haza