Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hahó hahó!
Látom itt is szállingózott a hó! :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mijez a csend??
esik a hó :) :) :)
holnap remélem hólapátolással indul a napom és remélem elkések suliból :-D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Ma is bringával mentél melóba? Zuhogó esõben nem lehetett valami kellemes.

Nem volt vészes már a gálon jártunk mikor elkezdett rájönni,de tudod ez nem teremsport és nem is vagyunk cukorból.
GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

hétfõn direkt 7:55körül voltam a spárnál a gálon és mégsem láttalak...
holnap is akörül megyek arra ;)

Tegnap kicsit korábban húztuk arra csíkot.
GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Had jöjjön az a hó,inkábbmost mint március után amúgyis már régen tekertem hóban.

Szerintem jó móka hóban tekerni,nézni a sok béna autóst amikor csúszkálnak össze-vissza meg törik egymást.

A bringát simán el lehet tekerni még tengelyig nem ér a hó,gumikat le 2bárra nyerget le,hogy simán le rakjuk a lábunk ha csúszik a fara(ha a eleje akkor már mindeggy)minnél lejebb igy hátrébb van a súlypont és jó combozós így kerózni.

Én mindig bringával megyek melóba ugyhogy had jöjjöj ha akkar.

Ma is bringával mentél melóba? Zuhogó esõben nem lehetett valami kellemes.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hétfõn direkt 7:55körül voltam a spárnál a gálon és mégsem láttalak...
holnap is akörül megyek arra ;)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Had jöjjön az a hó,inkábbmost mint március után amúgyis már régen tekertem hóban.

Szerintem jó móka hóban tekerni,nézni a sok béna autóst amikor csúszkálnak össze-vissza meg törik egymást.

A bringát simán el lehet tekerni még tengelyig nem ér a hó,gumikat le 2bárra nyerget le,hogy simán le rakjuk a lábunk ha csúszik a fara(ha a eleje akkor már mindeggy)minnél lejebb igy hátrébb van a súlypont és jó combozós így kerózni.

Én mindig bringával megyek melóba ugyhogy had jöjjöj ha akkar.

GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

hóban is lehet menni slickkel, csak kicsit fájdalmas... :P
ha lesz hó, kiviszem az utcára a bicajt, és jól lefényképezem, mint Tigger asszem egy éve az Õ gépét, ebben a topikban is volt párszor, aki nem emléxik rá, az olvasson vissza pár száz oldalt :D

Én emlékszem rá.:) De akkor menjél is vele ne csak fényképezd!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hóban is lehet menni slickkel, csak kicsit fájdalmas... :P
ha lesz hó, kiviszem az utcára a bicajt, és jól lefényképezem, mint Tigger asszem egy éve az Õ gépét, ebben a topikban is volt párszor, aki nem emléxik rá, az olvasson vissza pár száz oldalt :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Mert akkor cidriben kell kint futnom, meg nem lehet tekerni sem.

Az igaz, de sokkal jobb kinézni az ablakon télen amikor minden havas és nem sáros mint most. Én vállalom a brinázás nélküli heteket egy kis hóért cserébe. De ha leesik a hó és az utak szárazak lesznek, akkor már slickkel lehet menni aszfalton.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Hozzánk is fog. De ez neked miért baj?

Mert akkor cidriben kell kint futnom, meg nem lehet tekerni sem.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Ennek örülök, csak hozzánk ne jöjjön belölle.

Hozzánk is fog. De ez neked miért baj?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ennek örülök, csak hozzánk ne jöjjön belölle.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
HOtmaat!!
egyik ismerõsöm írta smsben (ausztriából), h. egész országban szakad a hó, vagyis az autópályák mentén, mert kamionos....
tehát talán tudunk már csúszkálni valamin :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Hali!
Nem tudjátok megmondani körülbelülre,hogy mikor szokták a nagykerek a friss bringákat és alkatrészeket behozni,mert kinõttem a vázamat és már lassan másfél hónapja várok egy normális, megfizethetõ árú vázra. persze ilyenkor van a legjobb idõ is...
Illetve,hogy a sportkiállítás idõpontjával kapcsolatban tud-e valaki pontos infót adni?
Elõre is köszi a választ!

A Sportkiállítás febr végén, márc elején lesz.
Több infot a www.hungexpo.hu -n találsz.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Én használtam B+ rugós nyeregcsövet kb 2 évig. Arra jó, hogy a nagyobb döccenõket kimozogja, de annyira nem éreztem az elõnyét. A hagyományos nyeregcsõre váltásnál sem lett sokkal rázósabb dolog a bringázás. A B+-nak az a baja, hogy(legalábbis az enyémnek) a megvezetése mûanyagból van. Ezért elég hamar elkopik, a vége felé már mindenfele forgott a nyereg tekerés közben, nyikorgott össze-vissza.
Szerintem nem éri meg, max a paralelogrammás. Azt még nem próbáltam, talán annak több haszna van.

Na, a '06ost vettem, ezen fém a megvezetés, szal tuti nem fog egyhamar kikopni. Majd rakok fel képeket a nyeregcsöves topicban.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Gyere futárnak!Adrenalinból nem lesz hiányod! :D

Kössz, elég volt pár km butapesten (mert metróra nem vihettem fel a gépet, és elmondták hogy keleti/nyugati távot hogy tekerem le a felszínen), 2× jöttek nekem ***i autósok, ebbõl ráadásul egyik taxis volt. Ezután inkább fixena járdán mentem :mad: . Láttam mind2× õket, mert sosem bízom senkiben, sem gyalog, sem biciklivel sem autóval, de gondoltam csaknem olyan hülyék hogy nekem jöjjenek! De igen... fel is tekerték az ablakot mikor melléjük értem...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Hali!
Nem tudjátok megmondani körülbelülre,hogy mikor szokták a nagykerek a friss bringákat és alkatrészeket behozni,mert kinõttem a vázamat és már lassan másfél hónapja várok egy normális, megfizethetõ árú vázra. persze ilyenkor van a legjobb idõ is...
Illetve,hogy a sportkiállítás idõpontjával kapcsolatban tud-e valaki pontos infót adni?
Elõre is köszi a választ!

Már több nagyker hozott cuccokat, szerintem már mindenki hozott cuccokat. Bár van amire augusztus óta várok... urambocsá, egy Alivio elsõ váltó az én vázamra... még mindig nincs, és csak a ***i Shimano hozhatja elvileg be :mad: .

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

na jó:-) ennyit mondjátok ezt az erdei tekerést, nekem meg még több kedvem lesz hozzá:-Damint tehetem megyek arra a westelesgorbás körre.mert haza aszfalton szoktatok menni nem?
csak mondjuk meghalok, aztán a kutya se vesz észre:Dcsak már amikor ilyen oszló foszló bûzös tetem lesz belõlem(vagy itt a hegyben van valami dögevõ?)
na mind1.biztos nem lesz unalmas.az a lényeg:-Dés ha még sár is lesz, az duplán mókás:-D

ridergirl, Magyarországon vagy. Tatabánya közepén sem 'vennének észre' az emberek, úgyhoy egál :mad: . Gyûlölöm az átlag magyar mentalitást ezzel kapcsolatban... inkább senki sem vesz észre... :(

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

OK, de általában 1km erdõre sokkal több adrenalin jut

Gyere futárnak!Adrenalinból nem lesz hiányod! :D