Látom itt is szállingózott a hó!

Nem volt vészes már a gálon jártunk mikor elkezdett rájönni,de tudod ez nem teremsport és nem is vagyunk cukorból.Ma is bringával mentél melóba? Zuhogó esõben nem lehetett valami kellemes.
Tegnap kicsit korábban húztuk arra csíkot.hétfõn direkt 7:55körül voltam a spárnál a gálon és mégsem láttalak...
holnap is akörül megyek arra
Ma is bringával mentél melóba? Zuhogó esõben nem lehetett valami kellemes.Had jöjjön az a hó,inkábbmost mint március után amúgyis már régen tekertem hóban.
Szerintem jó móka hóban tekerni,nézni a sok béna autóst amikor csúszkálnak össze-vissza meg törik egymást.
A bringát simán el lehet tekerni még tengelyig nem ér a hó,gumikat le 2bárra nyerget le,hogy simán le rakjuk a lábunk ha csúszik a fara(ha a eleje akkor már mindeggy)minnél lejebb igy hátrébb van a súlypont és jó combozós így kerózni.
Én mindig bringával megyek melóba ugyhogy had jöjjöj ha akkar.
Szerintem jó móka hóban tekerni,nézni a sok béna autóst amikor csúszkálnak össze-vissza meg törik egymást.
A bringát simán el lehet tekerni még tengelyig nem ér a hó,gumikat le 2bárra nyerget le,hogy simán le rakjuk a lábunk ha csúszik a fara(ha a eleje akkor már mindeggy)minnél lejebb igy hátrébb van a súlypont és jó combozós így kerózni.
Én mindig bringával megyek melóba ugyhogy had jöjjöj ha akkar.
Én emlékszem rá.hóban is lehet menni slickkel, csak kicsit fájdalmas...
ha lesz hó, kiviszem az utcára a bicajt, és jól lefényképezem, mint Tigger asszem egy éve az Õ gépét, ebben a topikban is volt párszor, aki nem emléxik rá, az olvasson vissza pár száz oldalt
Az igaz, de sokkal jobb kinézni az ablakon télen amikor minden havas és nem sáros mint most. Én vállalom a brinázás nélküli heteket egy kis hóért cserébe. De ha leesik a hó és az utak szárazak lesznek, akkor már slickkel lehet menni aszfalton.Mert akkor cidriben kell kint futnom, meg nem lehet tekerni sem.
Hozzánk is fog. De ez neked miért baj?
Hozzánk is fog. De ez neked miért baj?Ennek örülök, csak hozzánk ne jöjjön belölle.
A Sportkiállítás febr végén, márc elején lesz.Hali!
Nem tudjátok megmondani körülbelülre,hogy mikor szokták a nagykerek a friss bringákat és alkatrészeket behozni,mert kinõttem a vázamat és már lassan másfél hónapja várok egy normális, megfizethetõ árú vázra. persze ilyenkor van a legjobb idõ is...
Illetve,hogy a sportkiállítás idõpontjával kapcsolatban tud-e valaki pontos infót adni?
Elõre is köszi a választ!
Én használtam B+ rugós nyeregcsövet kb 2 évig. Arra jó, hogy a nagyobb döccenõket kimozogja, de annyira nem éreztem az elõnyét. A hagyományos nyeregcsõre váltásnál sem lett sokkal rázósabb dolog a bringázás. A B+-nak az a baja, hogy(legalábbis az enyémnek) a megvezetése mûanyagból van. Ezért elég hamar elkopik, a vége felé már mindenfele forgott a nyereg tekerés közben, nyikorgott össze-vissza.
Szerintem nem éri meg, max a paralelogrammás. Azt még nem próbáltam, talán annak több haszna van.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Gyere futárnak!Adrenalinból nem lesz hiányod!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Hali!
Nem tudjátok megmondani körülbelülre,hogy mikor szokták a nagykerek a friss bringákat és alkatrészeket behozni,mert kinõttem a vázamat és már lassan másfél hónapja várok egy normális, megfizethetõ árú vázra. persze ilyenkor van a legjobb idõ is...
Illetve,hogy a sportkiállítás idõpontjával kapcsolatban tud-e valaki pontos infót adni?
Elõre is köszi a választ!
na jó:-) ennyit mondjátok ezt az erdei tekerést, nekem meg még több kedvem lesz hozzá:-Damint tehetem megyek arra a westelesgorbás körre.mert haza aszfalton szoktatok menni nem?
csak mondjuk meghalok, aztán a kutya se vesz észre:Dcsak már amikor ilyen oszló foszló bûzös tetem lesz belõlem(vagy itt a hegyben van valami dögevõ?)
na mind1.biztos nem lesz unalmas.az a lényeg:-Dés ha még sár is lesz, az duplán mókás:-D
OK, de általában 1km erdõre sokkal több adrenalin jut