Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

anyukám semmi durvát nem csinál, csak röntgenez mint állat..
elsõ jánosos ügyelésekor egy vonatgázoltat...
de ha látjuk a tvben, h. baleset pesten itt ott, akkor azokat mindig megkapja...
csak onnan tudom, h. apukám odahordta a kocsinkat szervízbe (már csak hordta, mert ma jött a levél, h. ki lett vonva a forgalomból!) és mondta, h. ott az egyik szerelõsrác aktív bringás, meg ilyenek... attól függetlenül nem ismerjük egymást személyesen...

Szia.Milyen autótok volt,ha megkérdezhetem,lehet emlékszek rá?
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
anyukám semmi durvát nem csinál, csak röntgenez mint állat..
elsõ jánosos ügyelésekor egy vonatgázoltat...
de ha látjuk a tvben, h. baleset pesten itt ott, akkor azokat mindig megkapja...
csak onnan tudom, h. apukám odahordta a kocsinkat szervízbe (már csak hordta, mert ma jött a levél, h. ki lett vonva a forgalomból!) és mondta, h. ott az egyik szerelõsrác aktív bringás, meg ilyenek... attól függetlenül nem ismerjük egymást személyesen...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

ehhez nem tudok mit írni, én sem járok dokihoz, csak valamennyire belelátok, mert anyukám melózott magánkórházban is, meg államiban is...
GT-Atee, Te nem egy autószervízben dolgozol a gõzfürdõ mellett a garázsoknál??

De-de.Jó helyen kapizsgálsz,pont ott.

Nem is kell az elõzöekben irtaimon semmit irnod az csak elméleti dolgok,én sem szeretném semmilyen formáját megismerni a az ellátásoknak.

Anyukád erõs ember lehet tiszteletet érdemel a mai korház viszonyok mellett,már amit a tv-bõl látok,vigyázz rá.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ehhez nem tudok mit írni, én sem járok dokihoz, csak valamennyire belelátok, mert anyukám melózott magánkórházban is, meg államiban is...
GT-Atee, Te nem egy autószervízben dolgozol a gõzfürdõ mellett a garázsoknál??

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

El lehet menni magánkórházba is, csak akkor csengetni kell a végén, de tuti túl éled és a doki aki mût, nem 48 órája van szolgálatban ;)

Mondassz valamit,vizetjük a TB-t és annyit kapunk érte,hogy ha jó napja van a dokinak talán élve megusszuk.

Én már több mint tíz éve vizetem,dokihoz csak jogsit hosszabítani megyek azért meg külön vizetni kell és ha vigyázok magamra nem is megyek egy jó ideig.Akkor ezt a pénzt TB helyett inkább a magán dokinak csengetném.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
El lehet menni magánkórházba is, csak akkor csengetni kell a végén, de tuti túl éled és a doki aki mût, nem 48 órája van szolgálatban ;)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ja a gyakorlat csak ne rajtunk gyakoroljanak,hanem a kihülteken.
GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

gyakorlat teszi a mester :P :lol1:

Ez így van.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
gyakorlat teszi a mester :P :lol1:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

a dokinak mindegy, h. hányszor vágja fel a lábad, de azért vannak jó dokik is, szal nem szabad 2 esetbõl általánosítani...

Igen neki mindegy. Legalább addig is gyakorol.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
a dokinak mindegy, h. hányszor vágja fel a lábad, de azért vannak jó dokik is, szal nem szabad 2 esetbõl általánosítani...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Amikor nekem fordult ki a terdem Tatabanyan meg akartak muteni azert, hogy megtudjak meg kell e muteni vagy nem.

Ez érdekes. Mûtét kell ahhoz, hogy megtudják, kell-e egy másik mûtét. Ilyen értelmetlen dolgot sem hallottam még.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
jujj de jó hogy velem nem történnek ilyenek:o
de most szidja itt mindenki az orvosokat, de én mondjuk megértem hogy mire elvégzik az orvosit...addigra már kevés marad normális/emberi, én mondjuk megõrülnék egy hét alatt, de a nõvéremen tapasztalom, hogy fél év alatt kész idegroncs lett...szal ekkora követelmény, stressz, és sokk 6 éven keresztül...ép ésszel túlélni... I don't know...:o

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ez inkább az ügyeletes orvos sara, nem a kórházé
vagyis a kórháznak csak közvetett módon sara, mert ilyen orvosokat foglalkoztatnak....

azt jegyezzük meg, hogy anyukám nem orvos, csak röntgenasszisztens

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
erdekesek ezek az orvosok.
Amikor nekem fordult ki a terdem Tatabanyan meg akartak muteni azert, hogy megtudjak meg kell e muteni vagy nem. Sportkorhazban elinteztek egy MRI-vel.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Gondoltam megirom mi van Balázsal:

Ugy néz ki, hogy nem kell megmüteni a lábát, csak kb 8 hét gipsz. A lapockája szerencsére nem mozdult el, tehát kell a kötést hordania pár napig aztán azt is elhagyhatja. Ugy néz ki, hogy rendbejön.

Azért az elég vicces, hogy a Jánosban egybõl(szerdán) fel akarták vágni a lábát, máshol pedig azt mondták, hogy nem szükséges. Ennyit arról a korházról.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Igen az lesz. Nem zárják be. Azért ez elég durva nem?
Ja egyébként mi is ismerösök vagyunk a Jánosban, mert a mi rendszerünk fut, tehát van egy pici belátásunk a korház dolgaiba.

Szerencsétlen Balázsnak az volt a pechje, hogy pont az a szutyok volt az ügyeletes korház.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
És a János súlyponti kórház lesz!?:chin:
Jártam ott, feküdtem, vágtak. Oda soha többet.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
kettõt könnyebbet...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
kerdes: ha nincs egy korhazban CT akkor minek visznek oda egy fejserultet?
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg