kezd beborulni, de oda se neki, ha el nem kezd addig esni.
Ha nem is lett tökéletes azért valamit javult. Már nem kell órákig várni, hogy átmehess. És Szilárd is meg tud engem várni a kersztezõdés közepén:)Ku..ára mindeggy milyen ugyanolyan szar mint elötte az a bizonyos csomópont.
Ha tudok menni ott leszek,úgyhogy ne várj 5 percnél többet.sztem délután megyünk, vagyis nekem az jobb lenne.
és én egy Várgesztes oda visszát saccolunk, tehát egy 30ast, nem durva tempóban... gyere Te is!! monnyuk 2kor a Levinél a körforgalomban??
jah a lényeg, h. szombaton, és esõ esetén sztornó!
Rám ne várj. Én nem tudok menni.profik?? uggyan má' lenyomom õket az elsõ kanyarban
![]()
ma aki jönne tekerni, fél 3ra kimegyek a levihez a körforgalomba és várok 5 percet, ha nem jön senki megyek tovább, ha korai az idõpont de jönne valaki, akkor hívjon fel!
:rotfl: ja az mokas igenApropó esélyek:amikor a majdnem profik ide jönnek vitézkedni.
Be kell vallanom,hogy kilómétereim 75%-át én is aszfalton teszem meg,de a slick nekem nem felelne meg legtöbbször a tekerési szokásaimnak és nem szeretek gyakran gumit cserélni,inkább maradok egy könnyebb jó kis semi-slicknél.((én nem járok erdõben, csak amikor 24H-ra kell menni, évente egyszer
))
jah meg Budai hegység túrára is elmegyek, mert az nagyon jó móka, sok jó heggyel benne, meg a rétes...erre a néhány alkalomra van erdõgumim, de már hazafelé a vonaton (kis túlzással) cserélem vissza... :-)
be kell vallani aszfaltbuzi vagyok...
amúgy az nem keménység, h. 5x felmész Turulra egymás után?? (igaz nekem csak 3 a rekordom, utána meguntam)
Ismerem a slick gumik elõnyeit mert én is azokkal indulok a helyi amatõr országuti versenyeken a monti kategóriában,de csak azért mert mindenkinek az van fent és így egyenlõek az esélyek.Apropó esélyek:amikor a majdnem profik ide jönnek vitézkedni.Egyszer próbáld ki a slicket is. Aszfalton nincs annál jobb. 0 gördülési ellenállás.