Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Kb 50 Km lesz?
Jó idõ esetén szerintem ott leszek.

Igen, úgy valahogy.....46km azt hiszem, szint nincs benne.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Kb 50 Km lesz?
Jó idõ esetén szerintem ott leszek.

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Sziasztok,

Aki tud jöjjön, jó tekerés lesz!
Lehetõleg terjesszétek minél több helyen!

Köszi

GL

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Versenykiírás

piko-bike maraton
Teljesítménytúra Komárom-Gúta-Komárom

____________________________________________________________________________________________________________________
helyszín: Szlovákia, Észak-Komárom, (Komárno), APÁLI étterem ( a Holtvág partján)
idõpont: 2012.szeptember 30.
szervezõ: Bike club piko-Komárno S.E.
versenyigazgató:: Kovács Kamill

pálya: Komárom-Gúta-Komárom. Komáromból a Vág menti töltésen, (a jövendõ bringásút nyomvonalán) Gútáig, majd a gútai hídon át a Vág bal oldalára. Ott szintén a töltésen, vagy a vele párhuzamos úton Kava, Lándor irányában vissza Komáromba, az APÁLI vendéglõhöz. A pálya elsõ fele könnyû terepen halad – kavicsos földút, ezért az országúti versenykerékpárok használata nem alkalmas..A pálya kifejezetten cross, trekking és MTB bringáknak ajánlott.
frissítõ: Meleg étel vásárlása lehetséges a helyszínen.

információk: e-mail: cup@piko-bike.sk tel.:035/7731390, személyesen a piko-Komárno, kerékpárüzletben. (Polgár u.3018)

Versenyprogram

8.00-10.00 Nevezés
8.00-10.00 Folyamatos rajt, minden 5 percben
k.b. 14.00 Eredményhirdetés és tombola.

Korcsoportok

1.junior fiú fiúk 18 éves korig szül.:.1994 és késõbb
2.junior lány lányok 18 éves korig szül.: 1994 és késõbb
3.férfi férfiak 19-39 szül.:.1973-1993
4.nõ nõk 19-39 szül.: 1973-1993
5.szenior férfi férfiak 40 éves kortól szül.: 1972 és korábban
6.szenior nõ nõk 40 éves kortól szül.: 1972 és korábban

Nevezési díj

1. és 2. korcsoport 2,-€ , többiek 3,-€

Nevezési díj takarja a rajtszámot, tombola jegyet, frissítõt a gútai ellenõrzõ állomáson..

Nevezés

Nevezni a helyszínen lehet a verseny napján. Elõnevezés a cup@piko-bike.sk, e-mail címen lehet, kitöltött nevezési lappal. 15 évnél fiatalabb gyerekeket a szülõ nevezheti be.

Általános feltételek

Minden résztvevõ saját felelõségére rajtol! A lehetséges sérülésekért, technikai problémákért versenyzõknek keletkezett, illetve versenyzõ által okozott károkért a rendezõség nem vállal felelõsséget! A versenypálya részben közúton halad, ezért ezen szakaszokon betartandók a közúti közlekedés szabályai.A fejre rendesen felerõsített bukósisak viselete kötelezõ az egész versenypályán.
Csak MTB és Cross (Treking) bicyklik résztvétele ajánlott. A pálya nem alkalmas úti versenykerépkároknak!!! A rajthoz csak leigazolt rajtlappal és rendesen rögzített fejvédõ sisakkal rendelkezõ versenyzõk álhatnak fel.
A kiírás változtatási jogát a szervezõ fentartja!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
piko-bike www.facebook.com/piko.bike.sk

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Elég jó tempót mentetek, montival már kényelmetlen lett volna egy két szakasz. :) :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

az a durva, hogy én 20 perccel kevesebb idõ alatt 20 km-vel kevesebbet megyek :D

ÉN is örülök, ha elérem a 23átlagot. Mondjuk mtb, 2.2es gumival, de outival se voltam gyors :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Akkor elõttem mehettetek csak én a Tb-kecskéd-Oroszlány-Kõhányás-Vérteskozma-Birkacsárda-Tb kört mentem.
Szembe jött két idõsebb vékonygumis kolléga.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Az átlag jobbra jött ki,mint amit az endemondo mért,órám szerint 33,9km/h,de rugógyárnál még 34,5 volt,azt jött a város.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Ma délutáni ride:http://www.endomondo...tion_ref_map=[]

az a durva, hogy én 20 perccel kevesebb idõ alatt 20 km-vel kevesebbet megyek :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Arra mentünk mi is Zoli-val,csak le Csákvár-Gánt-haza útvonalon.Ezen:http://www.endomondo...tion_ref_map=[]
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Bocs de reggel ki is nyomtam a gépet azt hittem nem vagy már fent.
Fél 11 körül indultam Vérteskozma felé mert arra nagyon jó az aszfalt. :)
Valamelyik nap mehetünk együtt amíg még jó idõ van.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ja oúti-val.Pulzusmérõ nekem nem kell,úgy megyek ahogy birok.Ma 10-tõl nem jönnél tekerni?
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Ezen a körön szoktam járni én is. :)
Vékonykerekûvel mentél? Pulzusmérõt is használsz már?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ma délutáni ride:http://www.endomondo...tion_ref_map=[]
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én csak azt utálom, mikor szembe elõznek velem, tegnap is egy buszt elõzött egy vw sharan a bridgestone és tata között, engem meg dobált jobbra balra a szél, meg az a szakasz tele van elgázolt állatokkal, még jó, hogy pont ott nem volt.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Elég baj az,hogy utálni kelljen minket kerósokat.Én is mondhatnám,hogy így meg úgy utálom az autósokat,gyalogosokat,de inkább nem teszem.Nem érdekel,hogy szabálytalankodnak,hanem inkább az egymásra figyelés hiánya bassza ki nálam a biztosítékot.Amikor látja a köcsögje,hogy ott vagy,de mégse érdekli.Pont a héten egyik reggel melóba menet,tehén méretü nõnemü egyedek foglalták el majd teljes szélességben járdát,persze látnak,hogy arra mennél és basznak rá.Mikor szóvá teszed,hogy már bocs de jó lenne ott áthaladni,mit válaszol a parasztja:miért itt kell bicóznod?.Szóval sok a paraszt,de azért ne utáljuk egymást,inkább figyeljünk.
GT-Atee

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Nyíregyházán voltam 2 napig. Vonattal mentem de vittem a bicajt is. Én annyi biciklist - relatív értelenben - még magyar városban nem láttam. De még éjszaka 1-2 körül is.
Az elsö fél órában láttam egy elütött kerekest a zebrán. Most kezdem felfogni, hogy miért utálja mindenki a kerékpárosokat. Gyalogosok, autósok egyaránt.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jó volt a mai szél, volt ahol küzdöttem, hogy 22-23s tempót tartani tudjam síkon.. pl az ipari parkban

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Még próba alatt van, de 143 mm es verzió.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Lehet, hogy érdekelni fog, ha 130mm-es.:)