Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

ezek szerint rendbe jött a derekad ?

Fogjuk rá!!!
Volt egy egész kálváriám, ha összefutunk elmesélem.
Lényeg, hogy újra nyeregbe tudtam ülni, persze nem úgy mint az elõtt, de most nem is ez a lényeg. Sok mindent újra gondoltam, amíg csak feküdni bírtam...
Megváltozott az értékrendem :)

Remélem 30-án minél többen eljöttök!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mert az drága :)
meg minek? :)
azzal sem játszanék, csak zenét hallgatnék rajta, meg fészbúkoznék, meg az ímélek :)
meg most a sony-k tetszenek, ez az új hasáb forma bejövõs :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

a 3110 classicom már 3,5 éves :P :D

a maiak nem fognak addig kitartani
az még nem okos teló
az okos teló végül is már egy kicsi számítógép.annak minden elõnyével és hátrányával.Egyébként a 995-ös alcatel is jónak tûnik
még nem hoztak vissza szervizelni egyet sem.egész nagy proci van benne.ma 2-t is eladtam.mé nem rögtön az 5-ös ifony kell a 3110-es után ? :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a 3110 classicom már 3,5 éves :P :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

like 300 is jó lenne (érvényes diákom van még), csak annak a havidíját hálózaton belül tudom lebeszélni, én meg beszélek minden irányban.
a telenornál 60/40 arányban tudom hálózaton belül/kívül elbeszélni, nekem az túl nagy megkötés, elég rendszertelenül beszélek.

samsung érdekes, mert tesómnak, meg egyik haveromnak hamar tönkre ment, gari lejárta után szinte, a régi szobatársam meg már használja vagy 4 éve hibátlanul.
a sony-k tetszenek, kb zene és rádió hallgatásra, fészbúkozásra, e-mailozásra kell a készülék, szóval leginkább az ár és a kinézet alapján döntök, és az idei sony-k eléggé tetszenek :)
fontos szempont még a 3,5"-3,7" kijelzõ méret, nagy tepsit nem szeretnék magammal hordani :)

egyelõre várom, hogy kijöjjön a miro, aztán reménykedem, hogy T is forgalmazni fogja :)

hamar ???:D 2 év a jótállás, amennyit manapság bizgerálják a telókat nem is csodálom
egyébként sok függ a tulajdonosától is hogy mennyire vigyáz rá

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
like 300 is jó lenne (érvényes diákom van még), csak annak a havidíját hálózaton belül tudom lebeszélni, én meg beszélek minden irányban.
a telenornál 60/40 arányban tudom hálózaton belül/kívül elbeszélni, nekem az túl nagy megkötés, elég rendszertelenül beszélek.

samsung érdekes, mert tesómnak, meg egyik haveromnak hamar tönkre ment, gari lejárta után szinte, a régi szobatársam meg már használja vagy 4 éve hibátlanul.
a sony-k tetszenek, kb zene és rádió hallgatásra, fészbúkozásra, e-mailozásra kell a készülék, szóval leginkább az ár és a kinézet alapján döntök, és az idei sony-k eléggé tetszenek :)
fontos szempont még a 3,5"-3,7" kijelzõ méret, nagy tepsit nem szeretnék magammal hordani :)

egyelõre várom, hogy kijöjjön a miro, aztán reménykedem, hogy T is forgalmazni fogja :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Szia,

Pontosan úgy van, ahogyan imi72 írta: Teljesítmény túra, és én is úgy tudom, hogy az elsõ 3-at kiértékelik, korcsoportonként. A Csárda Túrán így van, de azt nem a piko-bike rendezi.
Szerintem nem is ez a lényeg, hanem hogy lesz egy jó kis rendezvény amire menni kell!!!!
Mert:
1. helyben van
2. a korábbi CC versenyeken nagyon jó színvonalat tudott biztosítani
3. találkozhatunk a bringás haverokkal
4. ha úgy alakul még versenyezhetünk is egyet,mert azért mégis csak egy rendezvény ez nah, lesz aki elsõ lesz, lesz aki nem....
:)

ezek szerint rendbe jött a derekad ?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Reméljük jó idõ lesz. Márcsak szereznem kell 3 eurót. :)

Imi dominosként milyen esélyeim vannak kedvezõbb tarifás csoportba kerülni?

Mindenki kitekerte magát a hétvégén? Merre ment a bányás emlékhelyeket felkeresõ túra?
Részt vett rajta valaki innen?

a Dominóba is van több fajta díjcsomag, alapba állítsd át Domino Napra ha sokat dumálsz akkor Domino Aktív
Feltöltésenként módosítható a 1777-en, egyébb kedvezmények beállítása szintén ott vagy bármelyik T-mobil üzletbe , ha teheted ne a plázába menj :)
ha netezni akarsz tegyél rá net díjcsomagot , most 3 hónapig olcsó

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

tudom, nézegetem ezt az oldalt, csak pl a sola-t sem forgalmazza a t-mobile*, viszont én maradnék magentás, 90ért meg nem vennék függetlenül sola-t, a sony xperia u nem tetszik, mert nem bõvíthetõ, aztán most várok a miro-ra, de ha nem várható a miro forgalmazása a T-nél, akkor beruházok, egy solara a konkurenciánál...
samsung/htc páros annyira nem szimpatikus, nokiat meg nem akarok

*a telenoros elõfizetõs csomagok nekem nem jönnek be annyira, mozaik csomag szimpatikusabb.

nokiát ne vegyél, samsungot bármikor, nem szentírás ami az aktuális katalógusban szerepel tehát bármikor jöhet bármi,az a link a legjobb amit írtam. mi is csak onnan értesülünk
a mozaik csomagok tényleg jók szerintem
van lehetõség megtartani a számodat is
nem fõiskolás vagy egyetempista vagy ? nekik ott a Like és Like 300 díjcsomag.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

én most akarok megszabadulni a dominotól :P

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Reméljük jó idõ lesz. Márcsak szereznem kell 3 eurót. :)

Mindenki kitekerte magát a hétvégén? Merre ment a bányás emlékhelyeket felkeresõ túra?
Részt vett rajta valaki innen?

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

légyszi világosíts fel mert van amit nem értek. ez egy teljesítménytúra . Akkor miért van korosztály? Egy teljesítménytúránál aki szintidõn belül beér az megkapja a meleg kézfogást és benne van a sorsolásba.Oszt kész. Tehát akkor minek a korosztály? 3 ojróért én is szívesen elkalandoznék arra. Remélem bicózható idõ lesz. Legalább találkozunk :)
Ha kész lesz az autóm akkor Tatáról szívesen viszek bárkit. Van bicótartóm.Állítólag 4 bicó fér el de még annyit sose raktam rá.

Szia,

Pontosan úgy van, ahogyan imi72 írta: Teljesítmény túra, és én is úgy tudom, hogy az elsõ 3-at kiértékelik, korcsoportonként. A Csárda Túrán így van, de azt nem a piko-bike rendezi.
Szerintem nem is ez a lényeg, hanem hogy lesz egy jó kis rendezvény amire menni kell!!!!
Mert:
1. helyben van
2. a korábbi CC versenyeken nagyon jó színvonalat tudott biztosítani
3. találkozhatunk a bringás haverokkal
4. ha úgy alakul még versenyezhetünk is egyet,mert azért mégis csak egy rendezvény ez nah, lesz aki elsõ lesz, lesz aki nem....
:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
tudom, nézegetem ezt az oldalt, csak pl a sola-t sem forgalmazza a t-mobile*, viszont én maradnék magentás, 90ért meg nem vennék függetlenül sola-t, a sony xperia u nem tetszik, mert nem bõvíthetõ, aztán most várok a miro-ra, de ha nem várható a miro forgalmazása a T-nél, akkor beruházok, egy solara a konkurenciánál...
samsung/htc páros annyira nem szimpatikus, nokiat meg nem akarok

*a telenoros elõfizetõs csomagok nekem nem jönnek be annyira, mozaik csomag szimpatikusabb.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

"Ha kész lesz az autóm akkor Tatáról szívesen viszek bárkit. Van bicótartóm.Állítólag 4 bicó fér el de még annyit sose raktam rá."

Egy bicót vinnék és minden költségbe természetesen beszállnék.

ha elkészül akkor jelzem
megbeszéljük persze

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Imi!

jól tudom, hogy Te a t-mobile-nál dolgozol? nem tudod, várható, hogy kapható lesz-e nálatok sony xperia miro, ha majd egyszer méltóztatik megjelenni, és forgalomba kerülni?
köszönöm :)

kiszivárgott ? :) az új katalógusban már bent van a miro
mielõtt bejön itt meg szokott jelenni
Hamarosan kapható készülékek

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Imi!

jól tudom, hogy Te a t-mobile-nál dolgozol? nem tudod, várható, hogy kapható lesz-e nálatok sony xperia miro, ha majd egyszer méltóztatik megjelenni, és forgalomba kerülni?
köszönöm :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"Ha kész lesz az autóm akkor Tatáról szívesen viszek bárkit. Van bicótartóm.Állítólag 4 bicó fér el de még annyit sose raktam rá."

Egy bicót vinnék és minden költségbe természetesen beszállnék.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
A tavaszi Csárda-túra is hasonló, teljesítménytúra, de vannak korosztályok és díjazzák is a helyezést azon felül, hogy csak szintidõ van. Mi évek óta indulunk rajta. Jó móka.

A Tata-Komárom táv egyébként pont jó bemelegítésnek :)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Versenykiírás

piko-bike maraton
Teljesítménytúra Komárom-Gúta-Komárom

____________________________________________________________________________________________________________________
helyszín: Szlovákia, Észak-Komárom, (Komárno), APÁLI étterem ( a Holtvág partján)
idõpont: 2012.szeptember 30.
szervezõ: Bike club piko-Komárno S.E.
versenyigazgató:: Kovács Kamill

pálya: Komárom-Gúta-Komárom. Komáromból a Vág menti töltésen, (a jövendõ bringásút nyomvonalán) Gútáig, majd a gútai hídon át a Vág bal oldalára. Ott szintén a töltésen, vagy a vele párhuzamos úton Kava, Lándor irányában vissza Komáromba, az APÁLI vendéglõhöz. A pálya elsõ fele könnyû terepen halad – kavicsos földút, ezért az országúti versenykerékpárok használata nem alkalmas..A pálya kifejezetten cross, trekking és MTB bringáknak ajánlott.
frissítõ: Meleg étel vásárlása lehetséges a helyszínen.

információk: e-mail: cup@piko-bike.sk tel.:035/7731390, személyesen a piko-Komárno, kerékpárüzletben. (Polgár u.3018)

Versenyprogram

8.00-10.00 Nevezés
8.00-10.00 Folyamatos rajt, minden 5 percben
k.b. 14.00 Eredményhirdetés és tombola.

Korcsoportok

1.junior fiú fiúk 18 éves korig szül.:.1994 és késõbb
2.junior lány lányok 18 éves korig szül.: 1994 és késõbb
3.férfi férfiak 19-39 szül.:.1973-1993
4.nõ nõk 19-39 szül.: 1973-1993
5.szenior férfi férfiak 40 éves kortól szül.: 1972 és korábban
6.szenior nõ nõk 40 éves kortól szül.: 1972 és korábban

Nevezési díj

1. és 2. korcsoport 2,-€ , többiek 3,-€

Nevezési díj takarja a rajtszámot, tombola jegyet, frissítõt a gútai ellenõrzõ állomáson..

Nevezés

Nevezni a helyszínen lehet a verseny napján. Elõnevezés a cup@piko-bike.sk, e-mail címen lehet, kitöltött nevezési lappal. 15 évnél fiatalabb gyerekeket a szülõ nevezheti be.

Általános feltételek

Minden résztvevõ saját felelõségére rajtol! A lehetséges sérülésekért, technikai problémákért versenyzõknek keletkezett, illetve versenyzõ által okozott károkért a rendezõség nem vállal felelõsséget! A versenypálya részben közúton halad, ezért ezen szakaszokon betartandók a közúti közlekedés szabályai.A fejre rendesen felerõsített bukósisak viselete kötelezõ az egész versenypályán.
Csak MTB és Cross (Treking) bicyklik résztvétele ajánlott. A pálya nem alkalmas úti versenykerépkároknak!!! A rajthoz csak leigazolt rajtlappal és rendesen rögzített fejvédõ sisakkal rendelkezõ versenyzõk álhatnak fel.
A kiírás változtatási jogát a szervezõ fentartja!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
piko-bike www.facebook.com/piko.bike.sk

légyszi világosíts fel mert van amit nem értek. ez egy teljesítménytúra . Akkor miért van korosztály? Egy teljesítménytúránál aki szintidõn belül beér az megkapja a meleg kézfogást és benne van a sorsolásba.Oszt kész. Tehát akkor minek a korosztály? 3 ojróért én is szívesen elkalandoznék arra. Remélem bicózható idõ lesz. Legalább találkozunk :)
Ha kész lesz az autóm akkor Tatáról szívesen viszek bárkit. Van bicótartóm.Állítólag 4 bicó fér el de még annyit sose raktam rá.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Igen, úgy valahogy.....46km azt hiszem, szint nincs benne.

ha nem ömlik az esõ, én megyek, pont van 3 euro apróm :)