Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
A mai tekerésünk RG-vel és Szilárd-al nagyon jó volt,az újj aluparipa váz is remekül vizsgázott és kellemes fáradtságérzethez segített ez a mai szellõcske-megyek is sunyni,hajnalban F1.:)
GT-Atee

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
És ismét visszatértem!

Üdv Hotmaat-nek és mindenkinek. Nagyon király volt a hétvégém és iszonyatosan elfáradtam.-tunk
Bécsbe sajnos nem tudtunk kimenni,mert mikor közölte velünk a Gysev-es néni a pénztárba,hogy kettõnknek 48 euró oda-vissza a jegy akkor úgy döntöttünk,hogy inkább keresztbe-hosszába bejárjuk Sopront! Tegnap a belvárost és a környékét ismertük meg, (amit én már 5 éve ismerek sajnos, mint a tenyeremet) és a mai nap pedig felmentünk a Lõvérekbe sétálni.
A mai nap találtunk olyan helyeket és turista utakat, amiket álmomba se gondoltam volna.
A Lõvérek egyik kis zugába megtaláltuk a Taródi várat,amit az útról sehonnan nem lehet látni,mert körbenõtték már a fák, de séta közbe találtunk egy táblát ami jelezte az odavezetõ utat.
Mikor odaértünk a várhoz, nagyon csodáltuk,hogy mikét tudott ilyen állapotban megmaradni. A bejáraton belépve egy kb 70 és a halál közötti mama elõlépett az elöttünk haladókhoz és a két felnött plusz két gyerekre elakart kérni 2000 forintot amitõl egy kicsit megtántorodtunk. Ekkor párommal úgy döntöttünk,hogy nem nézzük meg belürõl a várat,hanem majd körbe járjuk. Én fényképeztem 3-4-et. Visszafordultunk és a bejárati õsvény elött elkanyarodtunk egy kis útra ami a vár körül ment körbe. Az útra a vár vonalába egy kétszárnyas kerités odavolt támasztva,de azon kívül semmi. Körülõtte ki volt taposva a növényzet ezért bátorkodtunk mi is bemenni. Mikor fél úton haladtunk akkor az a néne aki a bejáratnál szedte a lovét utánunk jött és kioktatott minket:
Milyen iskolába jártak maguk? Nekem csak egy általános végzetségem van,de van annyi illemtudásom,hogy mégkérdezzem szabad-e fényképezni, illetve ha ki van téve egy kerítés akkor az magánterületre utal.
Nem mondtunk semmit,hanem megfodultunk és eljöttünk.

1: nem volt kitéve,hogy ki üzemelteti a várat és, hogy mennyibe kerül a belépõ x-y-nak. Semmi erre utaló tábla 1 km-es környezetben nem volt. Sehova egy árva tábla nem volt kítéve,hogy magánterület,illetve egy várnak a külsõ fala körül sétálni nem tiltott magyarországon. Ja és a vár körül kb 10 konténerre való lom volt félbevágott kocsiktól kezdve traktorgumikig minden. Abszolút nem feltételeztük,hogy magán terület, pontosabban magán szemét telep ahol fényképezni tilos és akár birtokháborításért fel is jelenthetnek.

2:Szerintem ha elmész valamerre és meglátsz vmit,ami nem egy hétköznapi dolog, azt általában lefénykéezi az ember. De ezek szerint,ha legközelebb emegyek túrázni,akkor majd megkérdezem az elsõ szemejövõ túristát,hogy lefényképezhetem-e az arra lévõ virégot vagy fát,mert nem vagyok kellõképpen egyetemista létemre illemtudó........ (:wallbange :no_tak: :hair: :hair: )

Ezt leszámítva nagyon jóléezetük magunkat és szép idõnk is volt!
Ja a Lõvérek tetején jó volt látni a bringások hadseregét és szonyatosan fájt a szívem,hogy én sajnos nem tekerhetek ott. De ami késik nem múlik!!!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Szia Hotmaat!!! :)
RG!
adj egy kis idõt, h. ideérjek a géphez, a képeket minnyá feltöltöm és mennek a linkek priviben :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Visszatértem.
Még nem kezdtem bele a nagy végigolvasásnak, de ami késik az a Vonat :D

Üdv újra itthon! Segítek a visszaolvasáshoz. Sok fontos dolog nem történt egyet leszámítva. Sunset visszatért!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Visszatértem.
Még nem kezdtem bele a nagy végigolvasásnak, de ami késik az a Vonat :D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

sár

holnap:)
ömmm...látom ehhez az elõzõ hsz-emhez seni nem mert hozzászólni...

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

akkor jövõhét végén nyakig összesarazzuk magunkat

én is :clap: :cool2: :sloneczni :hehe: :klony::love1:sár:openarms: :dance2:

jó ez a sok szmájli:-)a mai tekerés is jóó volt...:-)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
rugógyár felé is van egy kanyar, ahol van egy elég nagy pocsoj/lya...
akkor jövõhét végén nyakig összesarazzuk magunkat, találtam itthon egy 1,95ös gummát, valami obi bájkról szedtem le...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

van sár?? ha nincs, akkor nem vagyok hajlandó megismételni a tavalyi tekerést :P

Most jelenleg nincs. Kivétel a hegytetõn, ami elég furcsa, mert elég régen esett az esõ. De jövõ héten esni fog, úgyhogy lesz.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
van sár?? ha nincs, akkor nem vagyok hajlandó megismételni a tavalyi tekerést :P

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

nos... hát izé.. szóval.. jó nagy szél volt hazafelé, de megérte, még ma felteszem a képeket gépre és majd küldöm a linkeket is :)

Látom azért a szél ellenére voltatok. Az sms-edre nem tudtam válaszolni mert nem volt annyi pénz a telefonomon. Azért én is voltam ma tekerni a baji erdészház felé. Szerintem vissza fogok térni a terepen tekerésre. Ma jöttem rá hogy mi hiányzott.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nos... hát izé.. szóval.. jó nagy szél volt hazafelé, de megérte, még ma felteszem a képeket gépre és majd küldöm a linkeket is :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
teljesen jó :)
akkor már hárman vagyunk, de ha hozod bátyádat is, akkor már négyen ;)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

nos akkor holnap 2kor az ellipszis forgalomban kire számíthatok??
Terv ki Várgesztesre, fel a várhoz, majd haza, még nem tudom, h. környe vagy a rugógyár felé, de lehet szó egy tatai kiegészítésrõl is... én ott leszek.

bazz unatkozom, nem kicsit. kispált hallgatok youtube-on.. hogy miért nme megyek tekerni?? mert akkor délután edzésen meghalnék, és nem tudnék felugrani a labdáért, meg ilyenek.. de azért ma edzés elõtt felmegyek a madaramhoz :) :)

Ha minden OK akkor holnap ott leszek 14:00-kor a majdnem körforgalomnál.
GT-Atee

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

RG!
én fórumfüggõ vagyok ;)

sorry, de nagyon bánccsák a szemem azok a hejesírási hibák, amiket nem én követekel... :o
álltalában nem teszem szóvá, csak most unatkozom, és ezért... :)

ez most ugye!:scratchhe nem nekem szól?!!!
most az jutott eszembe, hogy nekifutnék az év 2.Gorbájának...hümm...majd még eldõl...
holnap meg 9-tõl vagyok titben, szóval úgy elvileg mehetek.ja, feltéve ha túlélem:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nos akkor holnap 2kor az ellipszis forgalomban kire számíthatok??
Terv ki Várgesztesre, fel a várhoz, majd haza, még nem tudom, h. környe vagy a rugógyár felé, de lehet szó egy tatai kiegészítésrõl is... én ott leszek.

bazz unatkozom, nem kicsit. kispált hallgatok youtube-on.. hogy miért nme megyek tekerni?? mert akkor délután edzésen meghalnék, és nem tudnék felugrani a labdáért, meg ilyenek.. de azért ma edzés elõtt felmegyek a madaramhoz :) :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
RG!
én fórumfüggõ vagyok ;)

sorry, de nagyon bánccsák a szemem azok a hejesírási hibák, amiket nem én követekel... :o
álltalában nem teszem szóvá, csak most unatkozom, és ezért... :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Nah látom klasszul végzõdött a tekerés!
Én kõkemény Felsõgalla-Bánhida távot nyomtam délelött. :)
Ha holnap gyalogtúra helyett kerékpárzásra kerülne a sor számíthatok valakire/valakikre a topickból? :)

persze:D(merre?, mikor?...)de akkor Bringa Baba is számíthat Rád?!szegénykén kezd kijönni valami csúnya hangú betegség..:(
és ha kérhetném, sms-t plíz, mert én nem vagyok fórum függõ;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Szombat??
amúgy holnap edzésem van és nem akarom leamortizálni magam elõtte...
oldal hátszelem volt. Ateeék átmentek a szlovákokhoz és ahhoz már nem volt kedvem...

ja és ami a legviccesebb, h. lelazult a kormányomés a stucniban pörgött a maga a kormány rúd, köszönet Árpi meridás országútis barátjának az imbuszkészletért!! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Nah látom klasszul végzõdött a tekerés!
Én kõkemény Felsõgalla-Bánhida távot nyomtam délelött. :)
Ha holnap gyalogtúra helyett kerékpárzásra kerülne a sor számíthatok valakire/valakikre a topickból? :)