Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Itt mindenki Tatabányai?? :wow:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én csak elmentem a rugógyár mögött, ki környebánya felé, majd környére, majd Tatára, majd haza és onnan fel egyszer a turulra, 1 óra és 55perc alatt, a végén a turul megizzasztott...
és üdvözlöm az esztergomi buszsoför anyukáját, beálltam mögé dombon felfelé (nem vagyok izomtibi, csak pont kiállt a buszmegbõl!) kigyorsított, tudtam is tartani, erre csak úgy poénból satufék, máshogy nem tudott lerázni, mert ugye én is satufék, és utána már nem tudtam felérni rá... :(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ma letekertem ide elsõ Gorba körömet és Vértestolnán is áttekertem,tök jó volt.Haza fele Tatáról nagy ellenszelem lett volna de ép taliztam két országutis haverral akik hazáig fogták a szelet elöttem,köszi nekik.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
kicsit fúj a szél, de mit nekem, legalább elfárdok egy picit :P

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na itt volt egy hülyeség, de rájöttem, hogy hülyeség ugyhogy töröltem :D
Jó idõ van menjetek tekerni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ma én is megyek, de nem erdõben, mert azt nem szeressem, csak évente 3-4x, amikor budai hegység túra van, vagy 24H, szóval marad a szeretett országutam és a kevésbé szeretett jó pörgõs áttételem... :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Jaj de szép idõ van :D az erdõben meg tuti sár, de ez nem riaszthat el ma megint megyek egy karikát Janihegyre délután olyan 16-16.30-kor indulok.

Esetleg valaki csatlakozik? Sunset?

Képzeljétek nyertem egy polót. Rendszeresen rögzitem a bringázásaimat, futásaimat a http://www.edzesonline.hu/ -ra és ott volt most ilyen nyereményjáték, amiben kisorsoltak és kapok egy Edzésonline-os polót, Hotmaat felirattal.
Tök jó most örülök.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Undok takony idõ van nem tudok elmenni kiprobálni az új bringám bbbbrrrrrrrrrrrrr.

Hát igen itt még azt hittem:D:D:D
Aztán gyözött a bringáznivágyás:D Hiába a sielés, meg a betegségem miadt majdnem 2 hete nem tekertem illetve egyszer igen de az nem számit, mert csak egy gyors 6-os volt.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Írt Anett privit, nincs netje a lakásában, majd jövõhéten kötik be, és a már korábban írt idõpontban jön haza és hoz nekem fogaskoszorút és ismét lesz kisfogaskerekem is :D
Hotmaat!
valóban imádom a sarat, de mivel nem túl sokat aludtam éjjel, inkább sportoltam, így délután kellett behoznom a lemaradásomat és inkább aludtam... :) :) :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Atee: Fogadd öszinte részvétem.

Szilárd: Gratulálok.

Undok takony idõ van nem tudok elmenni kiprobálni az új bringám bbbbrrrrrrrrrrrrr.

Mx mikor találkozol Lea-val?

Köszi Hotmaat.
GT-Atee

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Még nem tom milyenek most készülök megnézni az elsõt. A vadászoktól én is parázok, jól bepiálnak azt képesek egymást is lelõni abban a viritó mellényben. Bele se gondolok, hogy egy sötétszinû ruhás mozgó valamire mi lenne, ha egy ilyen bepiált vadász azt hinné, hogy cangás.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Sunset slicket abringabutikban vegyél. Jó áron adják a Conti gumikat. Sportcontactot vegyél. Jól tapad és van benne defektvédelem is.

Hotmaat amikor nyáron voltunk a domb utcában, akkor én láttam, hogy kint van a bringázni tilos tábla. Igaz, hogy hülyeség, mert nem teszel nagyobb kárt, mint a gyalogosok, fõleg, ha még szemetelnek is. Én is találkoztam már erdészekkel, többször is, de még egyszer sem állítottak meg. Én csak a vadászoktól tartok egy kicsit, hogy le ne lõjenek a vadlesrõl.:)
Milyenek a filmek?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Tényleg, nem tudjátok,hol lenne a legpraktikusabb Slick gummát venni a bringára,mert az aszfalton a terepgumma nem annyira jó!

Szerintem ebike, vagy bringabutikban szoktak még jó akciók lenni.

Én most azon gondolkodok, hogy a nagyon régi bringámra rávágok egy slicket, és azzal fogok munkába, meg suliba járni. Csak attól parázok, hogy esetleg alahol othagy, mert már elég régi, meg már eléggé csörög zörög.
De ha ellopnák legalább nem lenne nagy károm, mert már ugyis azon gondolkoztam, hogy a következõ lomtalanitáskor kirakom.

Tényleg Sun ápr 7-8-i hétvégén csinálhatnánk valami Iharos túrát. Hogy állsz a dologhoz. Ilyen egész, vagy félnapos hosszabb lélegzetvételû dologra gondoltam legalább 50-60 kilivel. Szigorúan terepen.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Én is elmentem egyet túrázni ma,de sajnos kocsival. Az Obiba és a Bricoba mentem terepet felmérni,mert faterom rászánta magát és az egyik szobát át akarja egy kicsit alakítani. Ezekhez néztük meg a kellékanyagokat és azok árait,hogy holy érdemesebb megvenni.
Az Obiba meg vettem pár növénykét,hogy azzal is díszítsem tovább sziklakerti környezetemet. Ha már egyesek az fákat pusztítják én addig megpróbálok inkább ellenkezõ esetben eljárni.
Hazafelé meg beugrottam a Premierbe a Heavy Toolsba,mert a Mammutba láttam egy tök jó ilyen tavaszi-öszi dzsekit,csak 18-ért akarták odaadni és itt pedig megtudtam venni 11-ért.
Néha jóárakat talál az ember és érdemesbe-be nézegetni.

A bringám nekem sajnos bent pestena szobába csücsül,mert emiatt a tetves idõmiatt nem tudom használni. Várom márhogy végre azég kiderüljön,mert akkor letudnám tekerni mindennap a napi 60 km-et.

Tényleg, nem tudjátok,hol lenne a legpraktikusabb Slick gummát venni a bringára,mert az aszfalton a terepgumma nem annyira jó!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Hy
Nemrég értem haza egy kis tekergõzésbõl. Jó volt határozottan élveztem, mondjuk az idõ jól megszivatott.
Egy laza 35km-et tekertem, mejnek kb: 35%-a szakadó esõben telt.
Az idõjosok azt mondták, hogy ma délelõtt esik azt utánna nem. 2 körül el is állt az esõ, én meg gondoltam, hogy akor itt az idõ, hogy kiprobáljam az új kerót ugyhogy felvágtam a sárvédöket, nyeregbepattantam és felküzdöttem magam Jánoshegyre. Amig odaértem nem is volt baj, csak ott elkezdett csöpögni az esõ, ugyhogy elindultam hazafele, de egy idõ után a csöpögésbõl szakadás lett :). Mire hazaértem csavarni lehetett belõllem a vizet. Ettõl függetlenül nagyon élveztem, mert a váz nagyon jól teljesített, meg a gumimaimat is le tudtam probálni esõben, amik szintén jelesre vizsgáztak.

Történ móka is:
Nem tudom, hogy tudjátok e, de Magyarországon törvény szerint csak ott lehet erdõben tekerni, ahol kilyelölt bicikliút van. Na ugye ilyen sehol sincs, és a turistaösvényeken elméletileg nem szabad.
Szitu:
Megyek föl domb utcán átmegyek a sorompó mellet ahol egy terpjáróban ül két természetõr. Biccentek, õk is. Megyek tovább a meredek rész elött újabb terepjáró, és elött áll két egyenruhás. Megállítanak, és közlik, hogy tudom e, hogy védett területen megyek, és ezen az úton szabad mennem, de nehogy letérjek róla, mert azt már tilos. Mondom nekik, hogy persze, és megegyezünk abban, hogy nem megyek be az erdõbe a kis ösvényekre :D.
Megyek tovább feltekerek a meredeken és persze, hogy elmegyek jobbra a repülésemlékmû mellett a zögykölõdõs úton, ahol kicsit haladva ismét két ûrge áll a terepjáró elõtt. Megállítanak mondják, hogy szabályt sértek, és itt nem szabad tekernem. Kérdem, hogy miért? Erre elmondják a törvényt. Mondom nekik, hogy nem teszek én nagyobb kárt, mint egy gyalogos, meg ugyis csak ide megyek a Jánoshegyre, meg hogy a kollegáik mondták, hogy erre mehetek(pont azt mondták, hogy nem, de mindegy:)).
Mondják, hogy hát jó, de ne járjak erre, mert letaposom a növényeket. Nézek bután,mert ugye az úton nincsenek növények, az ösvényrõl meg nem térek le, de beleegyezünk, hogy nem fogok erre biciklizni többet:D.
Utánna még kb 3-4 terepjáróval találkoztam, amiben ültek, de azok nem állítottak meg.
Nem tudom mi lehetett, mert míóta bringázok még sose láttam ilyen természetõröket, vagy erdészeket, vagy hogy is hivják õket. Most meg egy csomót egyszerre. Biztos valami razzia van a ilegális fakitermelõk, meg a hóvirágszedõk ellen. Mondjuk nem is bánom, mert azokat én is utálom.

Összegezve egy baromi jót tekertem és jó vizes, meg sáros lettem.

Edit:
Így utólag végiggondolva õk mire bementek azokon az ösvényeken a terepjáróikkal lehet több kárt csináltak, mint ha én elmegyek ott 1000 szer. LOL

Szilárd kár, hogy nem voltál velem, mert tudom, hogy te mennyire szereted az ilyen eõben, sárban való tekerést.:D:D:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
2 ember volt fent, abból az egyik csak azért, mert töltött valamit, a másik meg Lord Leslie volt.. :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

háát az úgy volt, hogy a suliban volt egy focitorna, este hattól reggel hatig, de fél 4kor eljöttünk haza, amikor hazaértem, fürdéssel indítottam, és a fürdés után nem voltam álmos és beültem fórumozni, de nem voltam egyedül 4en voltunk aktívak... :) meg benéztem még iwiwre, feljelentkeztem msnre, nem függõztem sokat, cska úgy 10 percet.

Gondolom msn-en sem volt nagy a tömeg.;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
háát az úgy volt, hogy a suliban volt egy focitorna, este hattól reggel hatig, de fél 4kor eljöttünk haza, amikor hazaértem, fürdéssel indítottam, és a fürdés után nem voltam álmos és beültem fórumozni, de nem voltam egyedül 4en voltunk aktívak... :) meg benéztem még iwiwre, feljelentkeztem msnre, nem függõztem sokat, cska úgy 10 percet.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Megvolt. Úton vannak a dvd-id.

Szilárd te mit kerestél hajnali 4-kor a fórumon?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Atee: Fogadd öszinte részvétem.

Szilárd: Gratulálok.