Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2007. April 29. - 22:32
szia!
én meg nem gondoltam volna, h. ilyen gyors választ kapok. Most el "kell" rohannom, de benézek holnap is. Jó, h. megvagytok!!
Posted 2007. April 29. - 22:22
júúúúúúúúúúúúúúúúúj szia Dóri
nem hittem volna, hogy tényleg bejössz, megfordult a fejemben, hogy azt mondod, hogy feljössz, és utána a rétesesnél röhögsz egy jót, hogy hülye lúzerek..
elsõként üdvözöllek itt köreinkben.
a verseny még odébb van, mint mondtuk szeptemberben lesz de úgy gondolom, hogy fontos az, hogy megismerj minket, ne ismeretlen emberrekkel versenyezz..
upsz...
kep.tar.hu/sly007
sorry fiúk
és tényleg elmentem melózni..
Hotmaat az esésed már tegnap is érett, amikor egy murvás lejtõn megindultál HHHról visszafelé és egy kutya beugrott elõled a bokorba, ha az kimászik, akkor peres
nem hittem volna, hogy tényleg bejössz, megfordult a fejemben, hogy azt mondod, hogy feljössz, és utána a rétesesnél röhögsz egy jót, hogy hülye lúzerek..
elsõként üdvözöllek itt köreinkben.
a verseny még odébb van, mint mondtuk szeptemberben lesz de úgy gondolom, hogy fontos az, hogy megismerj minket, ne ismeretlen emberrekkel versenyezz..
upsz...
kep.tar.hu/sly007
sorry fiúk
és tényleg elmentem melózni..
Hotmaat az esésed már tegnap is érett, amikor egy murvás lejtõn megindultál HHHról visszafelé és egy kutya beugrott elõled a bokorba, ha az kimászik, akkor peres
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2007. April 29. - 22:19
Sziasztok! Tegnap János-hegyen találkoztunk.
Remélem, jó helyen járok. Szilárdot megtaláltam itt. Egy 24 órás versenyre hívtatok... Üdv: Dóri
Posted 2007. April 29. - 17:24
Tényleg jó újra itt, páratokat ismerem csak sajna. Ha valaki megy mostanában tekerni Vértesbe vagy Gerecsébe és el tud viselni maga mellett még valakit akkor szóljon plz. (szeretek társasaágban tekergõzni)
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...
Posted 2007. April 29. - 17:19
Tomi tekert egy Hárshegy oda-visszát 45km lett. Jánoshegyen firkáztam egy szépet a kilátotól lefele a lépcsöknél.
Story:
Megyek lefele. Idõs házaspár meglátja hogy jövök pont oda ugranak ahol le akarok menni az egyik lépcsön, hirtlen korigálok lehuppanok a lépcsõn de ott meg pont egy szikla van amibe beleakad az elsõ kerék én meg repülök a következõ lépcsõre át a kormány felett. Fejemet bevertem a lépcsõbe (még szerencse, hogy volt rajtam bukó) aztán a ball oldalamon érkezek és lehuzom a vállam a könyököm meg a térdem. A jobb térdemen is van egy seb, de hogy az hogy keletkezett azt nem tom mert bal oldalra estem
A legjobb a házaspár reakciója volt elkezdték mondani amig a földön fekszem, hogy nem kéne száguldozn, meg figyeljek jobban.
Rg ajánlom a lépcsõ megfejelös részt a figyelmedbe!!!! Ha nem lett volna rajtam bukó akkor lehet még kicsit nem kelek fel.
Story:
Megyek lefele. Idõs házaspár meglátja hogy jövök pont oda ugranak ahol le akarok menni az egyik lépcsön, hirtlen korigálok lehuppanok a lépcsõn de ott meg pont egy szikla van amibe beleakad az elsõ kerék én meg repülök a következõ lépcsõre át a kormány felett. Fejemet bevertem a lépcsõbe (még szerencse, hogy volt rajtam bukó) aztán a ball oldalamon érkezek és lehuzom a vállam a könyököm meg a térdem. A jobb térdemen is van egy seb, de hogy az hogy keletkezett azt nem tom mert bal oldalra estem
A legjobb a házaspár reakciója volt elkezdték mondani amig a földön fekszem, hogy nem kéne száguldozn, meg figyeljek jobban.
Rg ajánlom a lépcsõ megfejelös részt a figyelmedbe!!!! Ha nem lett volna rajtam bukó akkor lehet még kicsit nem kelek fel.
Posted 2007. April 29. - 13:12
Na szerintem Szilárd elment dolgozni minket meg itthagyott jól képek nélkül
Posted 2007. April 29. - 12:42
Szerintem Szilárd nem is rakta fel a képeket, csak kábit minket
Posted 2007. April 29. - 12:13
Posted 2007. April 29. - 12:12
Posted 2007. April 29. - 12:07
hmm, lehet h én bénázok, de ezen a linken keresve sem találok bringás képeket a 2004-es esküvõsök és kisbabásak között... biztos jót linkeltél be?
Posted 2007. April 29. - 12:01
nos szóval tehát megvan: kep.tar.hu/sly
a képek sorrendje kicsit össze vissza van, ezt tudjuk be annak, hogy ez az elsõ albumom. néhány kép sötét lett, az azért mert a kis kijelzõn úgy tûnt szépnek a fránya napsütés miatt...
áhh 2 percet késtem, aki nem tudná azt ígértem, hogy a délelõtt folyamán felkerülnek a képek, de már nincs délelõtt...
a képek sorrendje kicsit össze vissza van, ezt tudjuk be annak, hogy ez az elsõ albumom. néhány kép sötét lett, az azért mert a kis kijelzõn úgy tûnt szépnek a fránya napsütés miatt...
áhh 2 percet késtem, aki nem tudná azt ígértem, hogy a délelõtt folyamán felkerülnek a képek, de már nincs délelõtt...
Posted 2007. April 29. - 11:49
Posted 2007. April 29. - 11:38
Posted 2007. April 29. - 11:28
nos szóval készül a regisztrációm, vagyis az már elkészült, aktiváltam is, most várom, hogy elkészüljön a fotóalbumom, vagyis várom az ímélt tõlük.
azoknak, akik nem szoktak itt gyakran megfordulni (Balage és Boca), nekik a link megy privátban.
természetesen itt is közzéteszem majd
azoknak, akik nem szoktak itt gyakran megfordulni (Balage és Boca), nekik a link megy privátban.
természetesen itt is közzéteszem majd
Posted 2007. April 29. - 08:12
Posted 2007. April 29. - 08:09
Ma én délután úgy gondoltam,hogy a 10 Turul egyszerü lenne,inkább lenéztem a Dunapartra csekély 72km tekerve röpke 2óra 20perc alatt közbeiktatva az útbaesõ összes emelkedõvel,ami azért elpillesztett engem is.:okularnik
állat.
Posted 2007. April 28. - 23:11
Ma én délután úgy gondoltam,hogy a 10 Turul egyszerü lenne,inkább lenéztem a Dunapartra csekély 72km tekerve röpke 2óra 20perc alatt közbeiktatva az útbaesõ összes emelkedõvel,ami azért elpillesztett engem is.:okularnik
GT-Atee
Posted 2007. April 28. - 21:11
Keri!
kit zavarnál???
szerintem senkit, de javítsatok ki a tévedek
kit zavarnál???
szerintem senkit, de javítsatok ki a tévedek
Posted 2007. April 28. - 21:00
Sziasztok jó rég nem voltam már fenn (egészen pontosan 2006-09-19 óta), de sanszos, hogy visszajövök, természetesen ha nem zavarom jelenlétemmel senkinek a lelki világát. Hiányoznak a bicósok, egyedül nem funny...
A szél szót emel: "Menj el!"
Posted 2007. April 28. - 20:48
HOtmaat, járjál fel-le azon az útvonalon, Buda marci lesz jövõre is

Sign In
Create Account

Back to top