Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

sudo

sudo

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
szia! :) én meg nem gondoltam volna, h. ilyen gyors választ kapok. Most el "kell" rohannom, de benézek holnap is. Jó, h. megvagytok!! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
júúúúúúúúúúúúúúúúúj szia Dóri
nem hittem volna, hogy tényleg bejössz, megfordult a fejemben, hogy azt mondod, hogy feljössz, és utána a rétesesnél röhögsz egy jót, hogy hülye lúzerek.. :)
elsõként üdvözöllek itt köreinkben.
a verseny még odébb van, mint mondtuk szeptemberben lesz de úgy gondolom, hogy fontos az, hogy megismerj minket, ne ismeretlen emberrekkel versenyezz.. :)

upsz... :o
kep.tar.hu/sly007
sorry fiúk
és tényleg elmentem melózni..
Hotmaat az esésed már tegnap is érett, amikor egy murvás lejtõn megindultál HHHról visszafelé és egy kutya beugrott elõled a bokorba, ha az kimászik, akkor peres ;)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

sudo

sudo

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok! Tegnap János-hegyen találkoztunk. :) Remélem, jó helyen járok. Szilárdot megtaláltam itt. Egy 24 órás versenyre hívtatok... Üdv: Dóri

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Tényleg jó újra itt, páratokat ismerem csak sajna. Ha valaki megy mostanában tekerni Vértesbe vagy Gerecsébe és el tud viselni maga mellett még valakit akkor szóljon plz. (szeretek társasaágban tekergõzni)
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Tomi tekert egy Hárshegy oda-visszát 45km lett. Jánoshegyen firkáztam egy szépet a kilátotól lefele a lépcsöknél.
Story:
Megyek lefele. Idõs házaspár meglátja hogy jövök pont oda ugranak ahol le akarok menni az egyik lépcsön, hirtlen korigálok lehuppanok a lépcsõn de ott meg pont egy szikla van amibe beleakad az elsõ kerék én meg repülök a következõ lépcsõre át a kormány felett. Fejemet bevertem a lépcsõbe (még szerencse, hogy volt rajtam bukó) aztán a ball oldalamon érkezek és lehuzom a vállam a könyököm meg a térdem. A jobb térdemen is van egy seb, de hogy az hogy keletkezett azt nem tom mert bal oldalra estem :)
A legjobb a házaspár reakciója volt elkezdték mondani amig a földön fekszem, hogy nem kéne száguldozn, meg figyeljek jobban.

Rg ajánlom a lépcsõ megfejelös részt a figyelmedbe!!!! Ha nem lett volna rajtam bukó akkor lehet még kicsit nem kelek fel.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na szerintem Szilárd elment dolgozni minket meg itthagyott jól képek nélkül :(

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szerintem Szilárd nem is rakta fel a képeket, csak kábit minket :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Én sem!Csak egy esküvõt:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szilárd
Dobj egy linket, mert én se nem találom.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
hmm, lehet h én bénázok, de ezen a linken keresve sem találok bringás képeket a 2004-es esküvõsök és kisbabásak között... biztos jót linkeltél be? :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nos szóval tehát megvan: kep.tar.hu/sly
a képek sorrendje kicsit össze vissza van, ezt tudjuk be annak, hogy ez az elsõ albumom. néhány kép sötét lett, az azért mert a kis kijelzõn úgy tûnt szépnek a fránya napsütés miatt...
áhh 2 percet késtem, aki nem tudná azt ígértem, hogy a délelõtt folyamán felkerülnek a képek, de már nincs délelõtt... :( :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Majd egysze biztos mi :D

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
tenkjúverimaccs

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nos szóval készül a regisztrációm, vagyis az már elkészült, aktiváltam is, most várom, hogy elkészüljön a fotóalbumom, vagyis várom az ímélt tõlük.
azoknak, akik nem szoktak itt gyakran megfordulni (Balage és Boca), nekik a link megy privátban. :)
természetesen itt is közzéteszem majd :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Mostanában nincs sok idõm tekerni,tehát haladni kell.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Ma én délután úgy gondoltam,hogy a 10 Turul egyszerü lenne,inkább lenéztem a Dunapartra csekély 72km tekerve röpke 2óra 20perc alatt közbeiktatva az útbaesõ összes emelkedõvel,ami azért elpillesztett engem is.:okularnik

állat. :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ma én délután úgy gondoltam,hogy a 10 Turul egyszerü lenne,inkább lenéztem a Dunapartra csekély 72km tekerve röpke 2óra 20perc alatt közbeiktatva az útbaesõ összes emelkedõvel,ami azért elpillesztett engem is.:okularnik
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Keri!
kit zavarnál???
szerintem senkit, de javítsatok ki a tévedek :o

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Sziasztok jó rég nem voltam már fenn (egészen pontosan 2006-09-19 óta), de sanszos, hogy visszajövök, természetesen ha nem zavarom jelenlétemmel senkinek a lelki világát. Hiányoznak a bicósok, egyedül nem funny...
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
HOtmaat, járjál fel-le azon az útvonalon, Buda marci lesz jövõre is :D