Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

megnéztem neten, nem éppen a duna part, kicsit keverni kell komáromban, de nem gáz :)

akkor én is megkukkolom hogy hol is van

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
megnéztem neten, nem éppen a duna part, kicsit keverni kell komáromban, de nem gáz :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

mindennel át lehet menni :)

hol lesz amúgy a rajt/cél központ?

helyszín: Szlovákia, Észak-Komárom, (Komárno), APÁLI étterem ( a Holtvág partján)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mindennel át lehet menni :)

hol lesz amúgy a rajt/cél központ?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
Lehet hülye kérdés, de a hídon mivel lehet átmenni? Autóval vagy csak bicóval? Marha régen voltam én arra és valami hídépítés rémlik.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
8.45-kor érkezünk, ha késünk is, odaérünk flottul :)
Lehet jön egy cimborám is :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

megyek szerintem én is, 8.45-kor érkezem komáromba vonattal, mert az ingyen van
:)

biztos nem lesz késés? vagy Te vagy a masiniszta? :) :)
akkor 4-en leszünk ?
wiloz, gllo,Te meg én ?

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Jó idõ esetén megyek én is komáromba.
Atee holnap mentek tekerni valamerre?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
megyek szerintem én is, 8.45-kor érkezem komáromba vonattal, mert az ingyen van :)

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Laci-8-10 közöt van a rajtoltatás a kiírásban. Bizti jó a 10 óra utáni neked? Vagy adsz egy kis elõnyt nekünk ? Ha mindenki lábon jön akkor is felteszem a bicótartót hátha hazafelé mégis kell valakit hozni.Természetesen addig szólhat bárki és viszem. Ha útközben találkozunk szívesen beadhatjátok a fölös cuccot.

Hopp ezt benéztem!

:)

Majdnem úgy mint tavaly a Pikniket....

Természetesen 10:00 elõtt fogok rajtolni...kb. 9:30-9:45 körül.

Köszi, hogy figyelmeztettél.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
Laci-8-10 közöt van a rajtoltatás a kiírásban. Bizti jó a 10 óra utáni neked? Vagy adsz egy kis elõnyt nekünk ? Ha mindenki lábon jön akkor is felteszem a bicótartót hátha hazafelé mégis kell valakit hozni.Természetesen addig szólhat bárki és viszem. Ha útközben találkozunk szívesen beadhatjátok a fölös cuccot.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Az autó rendben van. Az ajánlatom él. Majd pontosítsunk. Laci Te mikor akarnál rajtolni ? Mehetnénk együtt. Lenne akik után tudnék bolyozni. :D

Köszi szépen de az én programom idöközben változott, ezért nem tudok ott lenni a versenyen.

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Az autó rendben van. Az ajánlatom él. Majd pontosítsunk. Laci Te mikor akarnál rajtolni ? Mehetnénk együtt. Lenne akik után tudnék bolyozni. :D

Úgy tervezem 10:00 óra után, addigra felkel a nap :)

Ha nem lesz takony az idõ "lábon" megyek én is.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Plusz egy kék fekete Magellan pyxis hajtó sráccal. :)

Õt már én is láttam Környén keresztül menni kecskéd irányából. Errefelé milyen nagy divat a magellan pyxis :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Este felé vigyázzatok a rugógyári úton. Hétfõn még nem találkoztam semmivel, de kedden már két õzzel szerdán egy rókával ma pedig 4 õzzel találkoztam. Plusz egy kék fekete Magellan pyxis hajtó sráccal. :)

Vasárnap mikor lenne az indulás Komáromból? Lábon terveztem a helyszín megközelítését de csak jó idõ esetén.

keresd a 20319-es bejegyzést

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Rúgógyár fele gyakran találkozunk nappal is ezzel-azzal.

Ma megint jártam gorba felé,de már tarján után kirakták a csúszós út/40 korlátozást,de ez semmi,a barmok most szürke aprókavics helyett még szórtak fehéreset,hogy látni lehessen,ja és persze a legmeredekebb részen.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Este felé vigyázzatok a rugógyári úton. Hétfõn még nem találkoztam semmivel, de kedden már két õzzel szerdán egy rókával ma pedig 4 õzzel találkoztam. Plusz egy kék fekete Magellan pyxis hajtó sráccal. :)

Vasárnap mikor lenne az indulás Komáromból? Lábon terveztem a helyszín megközelítését de csak jó idõ esetén.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

"Ha kész lesz az autóm akkor Tatáról szívesen viszek bárkit. Van bicótartóm.Állítólag 4 bicó fér el de még annyit sose raktam rá."

Egy bicót vinnék és minden költségbe természetesen beszállnék.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Teljesen jól látod Imi,nem kerékpár utak kellenek ide hanem megfelelõ szélességü utak,ahol a forgalmi sáv szélt jelzõ fehér vonalon kívûl még lenne legalább egy 0,5m-es aszfaltrész a bringásoknak.Anno mikor itt Tatabányán az 1-es utat újították,véletlenül szélesebbre sikeredett,örültem is neki,hisz lesz hol mennünk.Erre a barmok mikor legközelebb arra jártam,nemhiszitek le de levágták és murvát tettek a helyére.Egyszer láttam egy angol autós mûsort ahol a közuti balesetekkel foglalkoztak és arra jutottak,hogy nagyrésze elkerülhetõ lett volna,a szabálytalan elõzés vagy gyorshajtás ellenére,ha megfelelõ szélességû lett volna az adott útszakasz.
GT-Atee

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Szerintem úgy kellene megoldani a kerékpár út kérdést mint a Szlovákoknál a 63-as fõ út, Jó széles és 1-1.5m le van zárva jobbról is és balról is a bicósok részére.

érdemes ezeket újra elolvasni és a dátumokat is megnézni. Mi valósult meg belõle? A kerékjegy. Tudjátok mit lehet azzal? :)
Két- és ötszáz forintos jeggyel támogatható a kerékpárút | Közélet | Komárom-Esztergom | kemma.hu KEMMA

Végre megépülhet a tíz éve várt kerékpárút | Közélet | Komárom-Esztergom | kemma.hu KEMMA

Zöld jelzést kapott a kerékpárút | Közélet | Komárom-Esztergom | kemma.hu KEMMA

a mostani szõlõsi kerékpár út sehol sem volt tervbe :) az egy külön projekt