Ügyes vagy.Tomi lenyomta Buda marcit! Jó volt jó technikás igen szép mászásokkal.
Én meg lassan a monitort ütöm. Már nagyon elegem van a szakdogából.:wallbange
Ügyes vagy.Tomi lenyomta Buda marcit! Jó volt jó technikás igen szép mászásokkal.
Üdv Itt Dóri akirõl mág csak olvastam és szintén üdv GM akit már ezer éve ismerek(ment a privi).Sziasztok,üdv mindenkinek, szia Atee !
Kerékkel kapcsolatos problémám van, nem tudlak elérni, kérlek priviben küldd el a telefonszámod.
Gábor
ok:Dmehetünk bármikor bárhova bicózni:D(csak ne lócitromba:D)
küldök tel számot, mert nem akarok állandóan neten lógni, de akkor írj minnél korábban
Majd utánaérdeklõdök.mivel a linkelt bolt Pesten van, ezért szerintem próbáld gyógynövényboltokban, pl. Herbária, vagy akár gyógyszertárban...?
B
szólok:Dén kora d.u. akrok indulni, mert sokat szeretnék tekerni:) ((ohne defekt))
Jut is eszembe:
Jövõ hétvégén vasárnap egy hasonló karika?
Budaörs-Jánoshegy-Hárshegy-HHH kicsit próbálok más utvonalat kitalálni, mint most, meg addigra tudni fogom, hogy merre ment a Buda marci ás akkor azt is le tudjuk nyomni. És úgy meg lenne egy egéséges 100-as.
Jelentkezõk?
Szilárd már mondta hogy jön úgyhogy 2-en már vunk.
Dóri?
RG? (csak bukóval)
Mx?
Sun?
Balage?
Schnell? (=bár árulókkal nem beszélünk:D)
Loor?
Nekem kisebb terhelésre is fájt már a térdem, meg kattogott is. Én elmentem dokihoz, kaptam porcépítõt azóta lassan, de javulgat. Tavaly volt ugyanilyen problémám csak a másik térdemmel. Akkor kb 1 hónap alatt rendbejött. Most kicsit lassabban megy.Mx, lehet h hasonló cipõben járunk, én másfél hónapja erõltettem túl a térdemet (semmi ráesés), azóta minden erõsebb terhelésre fáj, estére meg bedurran. Ez volt szombaton is. Utána mindig 2 nap pihenõ...
lehet h el kéne mennem dokihoz...