Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Tomi lenyomta Buda marcit! Jó volt jó technikás igen szép mászásokkal.

Ügyes vagy.
Én meg lassan a monitort ütöm. Már nagyon elegem van a szakdogából.:wallbange

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Tomi lenyomta Buda marcit! Jó volt jó technikás igen szép mászásokkal.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Sziasztok,üdv mindenkinek, szia Atee !

Kerékkel kapcsolatos problémám van, nem tudlak elérni, kérlek priviben küldd el a telefonszámod.

Gábor

Üdv Itt Dóri akirõl mág csak olvastam és szintén üdv GM akit már ezer éve ismerek(ment a privi).
GT-Atee

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 posts
Asszem megbeszéltük, megyek aludni, "kicsit" fáradt vagyok, a mai menet a leket is kirázta belõlem :D
JÓ ÉJT FÓRUM
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
akkor ott

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 posts

ok:Dmehetünk bármikor bárhova bicózni:D(csak ne lócitromba:D)
küldök tel számot, mert nem akarok állandóan neten lógni, de akkor írj minnél korábban

akkor küldj, amúgy ha jó neked akkor holnbap 3kor a turul felé vezetõ út lábánál talizunk az ok? (félreértés elkerülése végett tod ahol a forgalom irányító lámpák vannak és indul a meredek út)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
újabb dolgos napon vagyok túl..
egész nap ásványvizet pakoltam, baromira élveztem.... :(
de sebaj, lesz pízem minden jóra és kevésbé jóra.
fél órája még söprögettem a raktárat, most meg írok... ekkora függõt mint én... :D
bazz vészkijáratok elé 10es raklapstócokat kellett raknunk. Ok: pár éve kecskeméten a vészkijáraton keresztül mentek be (autóval) és hogy ezt elkerüljék, most raklapokat tesznek be...
a vasárnapi túrát el fogja mosni az esõ, szerda-csütörtöktõl egyre több esõt mondanak, sajnos még vasárnapra is, nem mondom vissza, de ha bejön a jóslat, akkor én nem szeretnék szarrá ázni... :o

ja ma bementem meló elõtt egy utazási irodába, hogy adjanak egy prospektust amiben osztrák kempingek és azok árai vannak, és NINCS, a 21. században NINCS egy szar prospektus, amiben kempingek vannak... na mindegy, próbálkozom máshol...
istenem de várom már az osztrák túrát... :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
óó...akkor mesélek:D
ma, életemben elõször sikerült megragaszani a belsõmet(ezért a véremet adtam)de ez azért is fura, mert tegnap megálmodtam a defektet, és írtam is, hogy "ohne defekt"akarok tekerni.de jó hogy még indulás elõtt feltûnt, hogy kicsit lapibb a gumi a szokottnál....ja, és a korai indulás is emiatt nem jött össze.de eddíg még bírta, úgyhogy tök büszke vagyok magamra:Da tekerésbõl mondjuk kicsit séta lett, mert összefutottam egy kedves ismerõsömmel(osztálytársammal:D)naja.meg hazafelé GM-(m)el...
és Turulnál meg Tatán is sok volt a "paraszt"
Hotmaat!ez így megfelel, ha júni-ban lesz sisakom?ha nem, akkor max a fejemre hózok egy bilit:Dha ez megnyugtat

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
ok:Dmehetünk bármikor bárhova bicózni:D(csak ne lócitromba:D)
küldök tel számot, mert nem akarok állandóan neten lógni, de akkor írj minnél korábban

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 posts
Mekkorát tekertem maaaaaaaa, és mekkorát estem, elcsúsztam egy lócitromon terepen (jöttek a quadosok felkavarták a port, én meg nem láttam a kanyarban az idelális ívemen az "ajándékcsomagot"), szóval közelebbi ismerettséget kötöttem egy bokorral:D. Jó hogy volt rajtam sisak, mert különben nagyot koppantam volna.

RG a mai tekerésrõl lecsúsztam (nem néztem üzeneteket - szörnyen restellem-, meg rohangásztam villáskulcs után), de ha méssz valamerre holnap, akkor szívesen csatlakozom (feltéve, ha most idõben kukkantok a fórumra)

Jah és MEGTALÁLTAM A VILLÁSKULCSOM A KILÁTÓ KÖZELÉBEN :D

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
Dóri gépe szerintem lefagy (vagy õ maga), annyi üzenetet kapott az elmúlt 2 napban :-D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Szia Dóri!Üdv a topikban,már sokat hallottam rólad! :D :openarms:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

mivel a linkelt bolt Pesten van, ezért szerintem próbáld gyógynövényboltokban, pl. Herbária, vagy akár gyógyszertárban...?
B

Majd utánaérdeklõdök.

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
Sziasztok,üdv mindenkinek, szia Atee !

Kerékkel kapcsolatos problémám van, nem tudlak elérni, kérlek priviben küldd el a telefonszámod !

RG !

Típus Szín Méret Gyártási év
GR ENCINAL BLU/WHT UN 07
GR ENCINAL SIL/MNT UN 07
GR ENCINAL BLK/TTN UN 07
GR ENCINAL RED/BLK UN 07
GR ENCINAL WHT/TTN UN 07
GR ENCINAL TTN/CARB UN07

Ezek a Gioro sisakok jönnek június 12 körül, ha tudsz választani, akkor megrendelem a sajátommal együtt /Giro Atmos/ utánrendelésként.

Gábor

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Skacok!

Iszonyat jó olvasni,hogy ennyire beindult az élet a fórumon megint!

Dórit én is szeretném üdvözölni köreinkben :clap: :mmraise: és jó lenne nem csak a fórumon, hanem a bringázás közben is ismerkedni a társasággal. Nagyon jó fej emberek vannak és szerintem egy jó csapatra fogsz lelni, ha mindenkit megismersz.

Hotmaat!
Nekem a jövõhét hétvége nem lesz jó mert ma közbe szólt egy családi dolog ami miatt most minden szabadidõmet fel kell áldoznom. Majd megy privibe a miért....

Jól esett nekem ez a kis laza tekerés és jó társaság kovácsolódott össze megint. Olee hõsiesen küzdött, hogy felzárkozzon hozzánk, ami a Hûvöstõl visszafelé ellenszenvet keltett, de szerintem nagyon jó birtad.
Nekem a vége 103 km lett, de a hátsóm az teljesen kikészült.Gondolkoztam,hogy megállok hazafelé az Andrészba egy fagyit snni,de sajna nem volt hozzá már annyi lelki erõm. Húzott haza nagyon a fáradtság.
Tegnap meg ma a szölõbe rendesen odakaptam, úgyhogy a hátam olyan mint a ráknak a színe és iszonyatosan ég! Bekentem,de a porba nem ért semmit.
Tomi! A kulacsod nálam maradt,de záros határidõn belül vissza juttatom neked. Ez úton köszönöm hogy kisegítettél a reggeli dologgal,meg a kulaccsal is.
Otthon nincs most sajna net azért nem tudtam irni,de bejöttem pestre és gondoltam irok,mert hiányzik a csapatfeeling.

Na legyetek jók:bananadan
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
mivel a linkelt bolt Pesten van, ezért szerintem próbáld gyógynövényboltokban, pl. Herbária, vagy akár gyógyszertárban...?
B

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Balage köszönöm a privit. Ezt a krémet csak egy helyen lehet kapni?

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 posts

szólok:Dén kora d.u. akrok indulni, mert sokat szeretnék tekerni:) ((ohne defekt))

Piff neki akkor majd máskor, kell kerítenem egy villáskulcsot, hihetetlen de kiesett a táskából a hegyen és apu platformpedáljával csak nem kéne elindulnom (nincs rajta szegecs :D ), az én pedálom meg nem tom tom felrakni amíg nincs leszedve apué (ja mielõtt valaki megjegyezné, hogy szedjem le fogóval... AZ SINCS :D )

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 posts

Jut is eszembe:
Jövõ hétvégén vasárnap egy hasonló karika?
Budaörs-Jánoshegy-Hárshegy-HHH kicsit próbálok más utvonalat kitalálni, mint most, meg addigra tudni fogom, hogy merre ment a Buda marci ás akkor azt is le tudjuk nyomni. És úgy meg lenne egy egéséges 100-as.
Jelentkezõk?

Szilárd már mondta hogy jön úgyhogy 2-en már vunk.

Dóri?
RG? (csak bukóval)
Mx?
Sun?
Balage?
Schnell? (=bár árulókkal nem beszélünk:D)
Loor?

Ez magától értetõdõ, addigra rendbehozom kinga bringa váltóját ("kicsit") el van állítva -értsd: gyakorlatilag nincs kistányérom... nem mintha használnám :)- meg a fékem is kicst nem fog - igaz az se kell- szal jövök (ha addig nem sérülök le...)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Mx, lehet h hasonló cipõben járunk, én másfél hónapja erõltettem túl a térdemet (semmi ráesés), azóta minden erõsebb terhelésre fáj, estére meg bedurran. Ez volt szombaton is. Utána mindig 2 nap pihenõ... :( lehet h el kéne mennem dokihoz...

Nekem kisebb terhelésre is fájt már a térdem, meg kattogott is. Én elmentem dokihoz, kaptam porcépítõt azóta lassan, de javulgat. Tavaly volt ugyanilyen problémám csak a másik térdemmel. Akkor kb 1 hónap alatt rendbejött. Most kicsit lassabban megy.
Szerintem menj el dokihoz, hátha mond valami okosat.