Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

cintia

cintia

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Sziasztok!én is egy bringás csaj vagyok,mivel láttam hogy kevesen vannak a fórumon gondoltam irok én is egy pár sort!ha nem gond!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
MEGCSINÁLTAM :D:D:p ÁHHHHHHHHHH
Sikerült a ZH-m mehetek vizsgázni számvitelbõl. Juppí

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
hajráááááááááááááááááááá! :)

fürdött a srác, és tudtam, hogy akkor van idõm ideülni, felnéztem msnre is, de senki nem volt fent...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Szilárd
Ilyen az aki igazi függõ :D

Én meg most hagyom abba a számviteltanulást!!! Bazira szurkoljatok ennek ma sikerülnie kell.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
kék-fehér casco bukó volt rajtam, vagy egyszínû kék mez, vagy piros elastic, fekete nadrág, szürke pipás cipõ klipszes pedálban, kék kesztyû, narancssárga lencsés síszemüveg....
csávóm fél óra múlva megy el, még nem pakolt össze és reggelit sem evett, lehet el fog késni és mehetünk a reptérre??? :o
és még ilyenkor sem vagyok egyedül a fórumon igaz nem túlterhelt a szerver :)
Pite!
szép darab :) (csak kár, hogy nem az enyém :D)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Pofás lett!!!
Így most nem is néz ki hülyén az a sokak álltal vitatott kormányszarv, meg nyereg :)

Bocsa meg jött már velünk turázni, meg 2 versenyen is voltun együtt, úgyhogy azért van erre :)

Basszus az elég beteg, hogy számvitel tanulás közben felnézek a forumra pihenés gyanánt:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Rég jártam erre... gondoltam ha bekukkantok megmutizom Scottit is :D

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Lassan de biztosan elkészült és imádom :D

Boca, te hogyhogy erre?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

A Vadvirág Alsógallán van a templom környékén. Olyan 18 óra felé láttam egy nagyon magas hosszú hajú bicajost.

Hehe az szinte tuti Szilárd volt:D Legaláábbis ezek ráillenek.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Sysspo
Nekem is szólhatsz ám nyugodtan:)

Legközelebb jelzem, ha megyek. Én is szívesebben tekerek társaságban.

Sysspo!
hol van a vadvirág sörözõ és mikor volt pontosan ez a sörözés??
lehet láttál, de lehet nem :)

A Vadvirág Alsógallán van a templom környékén. Olyan 18 óra felé láttam egy nagyon magas hosszú hajú bicajost.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Szilárd ha csütörtök nem esik és ráérek 16:45-17:00 mehetünk egy kisebb karikát.

A Vadvirág sörözõ alsógallán van a templom mellett mielött a turul felhajtóhoz érnénk kb 150-200m-rel.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Sysspo!
hol van a vadvirág sörözõ és mikor volt pontosan ez a sörözés??
lehet láttál, de lehet nem :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Sysspo
Nekem is szólhatsz ám nyugodtan:)

Srácok megörülök annyira kivagyok a számviteltõl!!!!! Szerintem ma lefõzök 1 L kávét azt nem alszok :(

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Ha legközelebb jössz, és úgy össze tudjuk hozni, mennék veled, ha tervezel arra még túrát. Remélem addigra a lábam is oké lesz!

Persze, megbeszéljük.

DE MINEK SÁRVÉDÕ, sár=fincsi hûtés, ha melege van az emberenk.

Mivel borús idöben indultam és hosszú túrát terveztem nekem evidens a sárvédö. Más pocsolyában felcsapatni melegben és egész nap veretni magadra a trutyit esöben. Oké késöbb kisütött a nap és igazán nem volt fontos a sárvédö de ezt elöre nem láttam.

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 posts
Örülök h tetszik... Hát jah, van pár dagonyázós hely... DE MINEK SÁRVÉDÕ, sár=fincsi hûtés, ha melege van az emberenk. Én sokszor ráhajtok arra h picit összesározzam magam, olyan jó amikor +20000000fok van:D

Hopsza bocsi Szilárd benéztem, csütörtökön N.R. el mek pizzázni :), amit nem mondanék le semmiért sem... Remélem nincs harag
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Ha legközelebb jössz, és úgy össze tudjuk hozni, mennék veled, ha tervezel arra még túrát. Remélem addigra a lábam is oké lesz!
" A Cube el van vetve! "

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Sziasztok!

A múlt héten pár napot T.bányán voltam és csütörtökön tekertem egy jó kis tereptúrát. Mivel elötte pár napot esett és a sárhányóimat otthon felejtettem így elöször a megfelelö modell beszerzésével indult a nap. Az Újváros elején lévö bolt - miután jól elbeszélgettünk - átirányított Bánhidára, ahol valóban megkaptam a keresett SKS modelleket. Elsö ránézésre a bolt igazán színvonalas volt udvarias kiszolgálással. Egy 100-as tereptúrát terveztem, mint kiderült túl optimistán. A turuli úton a híd után lementem jobbra és a mezei úton tekertem a Lókútig. Innentöl rendesen emelkedik és a ragadós talaj is rendesen visszafog. A GPS szerint olyan 1,9 km-en 155m emelkedés volt. Ahogy terveztem a Kisréti vadászház romjainál lyukadtam ki, ahonnan balra fordulva a vaddisznóskert felé vettem az irányt. Azt elérve meglepve tapasztaltam, hogy a 30 éves kerítésnek már nyoma sincs. 2 éve még megvolt. a Peskö alatti vadföldet elérve követtem el a nagy hibát. Az erdön keresztül Tarján felé tekertem. Az agyagos talaj egy idö után teljesen megfogta a kereket, ami rendkívül negatívan hatott a lelkivilágomra. Mire Tarján elején kiértem a lábamon is volt egy kg kolonc. A többi már kellemesen alakult leszámítva egy kis szántón való bolyongást. Tarján után valami német üzemmel szemben megindultam a mezei úton és Héreg felett tettem az erdöben egy kellemes kört. Az egész 50km-re (1027magasságm.) jött ki. Utána a Vadvirágban sörözve szerintem ( a méret alapján ítélve ) Szilárdot láttam bicajozni. Szóval jó volt, nagyon jó kis terület ez csak meg kell jegyeznem, hogy melyek azok a részek, amiket csak 2 heti szárazság után lehet bevállalni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
jössz országútra???? :o
szerintem nem.

de ha mégis, akkor jó ;)

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 posts

neszójjá be, ne szóld le a hajtásláncomat :lol1: :D
csütörtök délután valaki BETONON, Mx, Atee??? (Atee, ha jössz, adok valamit, ha nem, akkor is, csak legfeljebb szerda reggel ;))

ÉN NEM IS VAGYOK JÓÓÓÓ?!?!?!?!
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

De te azért mert nem volt több fokozatod.:)

neszójjá be, ne szóld le a hajtásláncomat :lol1: :D
csütörtök délután valaki BETONON, Mx, Atee??? (Atee, ha jössz, adok valamit, ha nem, akkor is, csak legfeljebb szerda reggel ;))

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ez az skacok pörgessük fel magunkat,az jó én is szeretek pörgetve hajtani de sokszor igencsak szükség van a megfeszülõ izmok használatára,ezért a ritmus váltásokat sem szabad elfelejteni.;)
GT-Atee