Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Igen mx, de picit rsézletesebben is érdekelne hogy milyen alkatrészek milyen setupban vannak rajta ;) Kb így. Plusz tag/teló milen beállításokon; és akkor nagyjából látom hogy az is milyen, emg hogy inkább cc/maraton vagy inkább AM gépnek készítette. Én ilyen kíváncsi vagyok :D

Na akkor kérésre:

Specialized Stumpjumper FSR S-works váz 2006(Fox Braines tag)
RS Reba Race Teló 2006
Avid Juicy 5 Fék 2006 160/160 majd lesz elöl 185
Sram X.9 hátsóváltó
Shimano LX elsõ váltó
Sram Tigger shifter váltókar
Richey WCS Kormány, Stucni, Szarv, Kormánycsapágy, Nyeregcsõ
Deore agy
WTB kerék
Gumi: Hátul Excawader WCS(amig el nem kopik) Elöl Explorer
Most a régi nyergem van fent mert a Fizik kezdte törni a sejhajam: Bontrager

Most más nem jut eszembe ha hiányérzetetek van sikítsatok

Teló meg tag beállítását meg passzolnám, mert fejbõl nem tudom beállítottam gyárira és aszem a telóból kicsit engedtem meg a negatív kamrát növeltem, hogy érzékenyebb legyen. A tagba meg egy kicsit fújni kellet, hogy az én izlésemnek megfeleljen. A Brain meg középen van.
Psi-t ne kérdezz, mert fogalmam sincs érzésre lõttem be. Kb az elején szorakoztam vele egy napot mire belõttem a kettõt nekem tetszõsre azt azóta nem nagyon nyúltam hozzá.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Igen mx, de picit rsézletesebben is érdekelne hogy milyen alkatrészek milyen setupban vannak rajta ;) Kb így. Plusz tag/teló milen beállításokon; és akkor nagyjából látom hogy az is milyen, emg hogy inkább cc/maraton vagy inkább AM gépnek készítette. Én ilyen kíváncsi vagyok :D

Bocs ezek tényleg nincsenek benne az aláírásásban. Pedig betehetné.:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Pite! Hotmaat gépét az aláírásában megtalálod.

Üdv cintia,én is Szilárd kolegánkhoz hasonlóan a keményebb talajokon szeretek suhanni montival de a tereppel is boldogulok.

Nem akartok csütörtökön egy kicsit puhább talajra tévedni?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Üdv cintia,én is Szilárd kolegánkhoz hasonlóan a keményebb talajokon szeretek suhanni montival de a tereppel is boldogulok.

Gratulálok Hotmaat csak így tovább.

GT-Atee

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Helló!

A szigorúan montis vonalat erõsítem (gépem elõzõ oldalon :D ), nagyon muszi esetén kitolom az öreg országutit, de ahhoz jó utakon kell menni és nagyon nagy akarat kell.

Mikor hova mentek? Gyertek már Tardos felé hogy bejoinolhassak :D
Cintia, terepes freeride (letörések, sziklák, ákron bokron csapatás) vagy aszfaltos (játszóterek, ugri-bugri, lépcsõk)? Ha elöbbi akkor zsír, szeretem ha nem félnek a többiek sem a tereptõl/lejtõktõl :)

Féloff: Hotmaat, te gépedrõl mikor postoltál (a ki mivel tekerbe); mert meglesném ha nem gond! :prosze:

Féloff2: Szilvásváradra ki jön?

Tekerni akaroooooook, ma TV/kilátó tornyot akartam menni, de nagyon lóg a rohadt esõ lába grrrr :mad:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

de tényleg!valamikor majd 28. után rendezhetnénk egy ilyen nyelvvizsga megünnepelõs tekerést!:D:)ha:o

Ne igyunk elõre a medve bõrére de ha sikerül akkor benne vagyok.:cool2:

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Nem feltétlenül sarazósra. De ha sár lesz ám legyen.:D Szilárd, Atee gyertek ti is, hogy minél többen legyünk. Cintia ha ráérsz akkor csatlakozz hozánk!

az hát!:D

de tényleg!valamikor majd 28. után rendezhetnénk egy ilyen nyelvvizsga megünnepelõs tekerést!:D:)ha:o
bár valakinek csak sikerül:)és akor azt megünnepeljük:)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Mx!én megyek veled(ha szeretnéd:)(ha nem:D))háhá
valami jó kis sarazós tekerésre gondoltál??

Nem feltétlenül sarazósra. De ha sár lesz ám legyen.:D Szilárd, Atee gyertek ti is, hogy minél többen legyünk. Cintia ha ráérsz akkor csatlakozz hozánk!

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Mx!én megyek veled(ha szeretnéd:)(ha nem:D))háhá
valami jó kis sarazós tekerésre gondoltál??

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szia Cintia.
Én is montis vagy szigorúan. Nem szeretek autók közt bringázni.
Nem is vagyunk kevesen :D Az egyik legjobban pörgõ lokálpatriótás topick.

Mindenkinek köszönöm mind a szurkolást, mind a gratulációt. Nem tudjátok elképzelni mekkora kõ esett le a szívemrõl. Mostmár "csak" le kell vizsgáznom belõlle :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Ateeval megyünk országúton 5 után, ha nem esik, gyere erre Te is! :)

Nem akartok inkább terepen menni? Nincs nagyon kedvem országúton menni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ateeval megyünk országúton 5 után, ha nem esik, gyere erre Te is! :)

(((Sudo is így tûnt el, hogy beírta, hogy el kell rohannia, remélhetõleg Cintia kitartóbb lesz)))
Oföm lehet tud adni osztrák bringástérképet... szóval ha ad, be tudom dobni a közösbe 1 hétre :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Valaki csütörtökön egy nagyon laza terep+aszfalt tekerést Turul-baji erdészház-Agostyán-Tata útvonalon?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Szijja!
én az montival közlekedõ országútis szekciót képviselem, immár cserediák nélkül szabadon :)
Hotmaat ez csak azért sikerült, mert fizikán szurkoltam :P
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

montizom!a hegyekben egyaránt mint országuton!és mostanság pedig ismerkedem a freeride stilussal

Az jó. Én is a topik montis részéhez tartozom.

cintia

cintia

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Sziasztok!most sajnos mennem kell!de ha van vki aki este fent lesz a fórumon,dumcsizhatunk!pá

cintia

cintia

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
montizom!a hegyekben egyaránt mint országuton!és mostanság pedig ismerkedem a freeride stilussal

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Szia! Nagyon jól tetted hogy írtál . A legjobb helyen vagy.:) Montizol vagy országutizol? Itt a topikban vegyesen vagyunk montisok és országutisok.

Hotmaat grat a zh-hoz.:clap:

cintia

cintia

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Sziasztok!én egy bringás csaj vagyok,és gondoltam hogy írok egy pár sort ha már kevesen vannak a fórumon!