Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

vbár ott nem sok országútis van, szóval nem irigyellek :D

Országút mindenhol van ;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
vagyok fent :D
szombaton pécsett leszek, szóval no bicaj...
Leogang?? hmmm az nem rossz... bár ott nem sok országútis van, szóval nem irigyellek :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szilárd biztos itt van, mert õ az aki mindig itt vna :)
Na meg én is itten vagyok.

Hát nem picit irigyelek, hogy ott dolgozol. Mit csinálsz kint?

cintia

cintia

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
sziasztok!!!
ismét itt vagyik.szóval MC Pite,a kérdésedre a válasz:Igen,a terepes freeride ami érdekel.bár még nem nagyon tudtam gyakorolni,ugyhogy ha van vki aki tudna egy kicsit ebben segíteni,megköszönném!én különben kint dolgozom Ausztriában,Leogangban,...gondolom mindenki ismeri a helyet!!! :) ott van kint az én ,,játszóterem"!
van most vki fönt a gépen?....

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Köszi

Kedvem az lenne, csak itt ez a fránya vizsgaidõszak azt tanulni kell:(

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jóvanna, alsó pontot ami a vázhoz csatlakozik a másik képen sem láttam rendesen; tudom, vegyek szemüveget Posted Image

Amúgy grat hozzá, jó gépnek tûnik :prosze:

Szombaton kiknek lenne kedve egy Dömös Prédikálószékhez?
(Duna kanyar felett...
Posted Image )
Mondjuk vmeddig vonattal (Esztergom pl), aztán tekerés...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ja így hirtelen végigszámolva nekem is kicsit töbnek tüntek a forgáspontok, mint 1 :) A "sárvédõ" meg ilyen specialized okosság direkt ehez a modelhez van, hogy ne verje annyira oda a sarat a tagra. Szerintem másra nem nagyon lehet felszerelni.

És hazudtam:
A nyeregcsövem nem is WCS hanem Pro. Bocsi :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

ja majdnem, de azért az Övé a 4 forgáspont etalon megoldása

:D
Nemtom, nem tudtam pontosan kivenni amit láttam képen; de akkor csutizok :D. (Több felfogatást láttam, de úgy nézett ki hogy 1 pont körül mozog csak, enm úgy mint a trance meg nrs, stb. De majd meglesem nagyobb élõben is :prosze: )

(Viszont a 4 ponos wheelerhez képest tök elégedett vok az enyémmel mert nem tûnik rosszabnak semmivel... tom, ebben a tagnak igen nagy szerepe van...)

Hülye esõ ahogy elnézem eléggé feláztatta holnapra a talajt :@ Ááááh...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

:prosze: Élnék vele; ha AM setuppal érdekela Scott akkor kipróbálhatod az elvileg öregecske 1 forgáspontos mit tud ;) ... bár azt nézem mintha a tied is inkább 1 forgáspontos rendszer lenne, nem? :chin:
...

ja majdnem, de azért az Övé a 4 forgáspont etalon megoldása
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Szóval:
Nem nyert a táv :D elöl 100 hátul 120 azt mondták zavarni fog, hogy hátul többet mozog, de engem nem zavar teljesen jó így. Telót meg most vettem, tehát nagyon morcos lennék, ha újat kéne venni.

75-80? HEHE(röhög nagyon) Igen voltam annyi, de ha folytatom a tendenciát akkor pár hónapon belül 30 leszek. Most 69 vagyok :D 87.5-rõl indultam.

Tartály meg olyat tud, hogy van benne egy szelep ami leúszik az aljára, ha nem egyenetlen a talaj és lezárja a tagot ami ezáltal nam pogozik, viszont ha éri egy ütés akkor egybõl megmoccan a tag. Ennyi kb és nekem be is jön, tényleg kevésbé pogozik.

Ha legközelebb talizunk szívesen odaadom kiprobálásra ha gondolod.

:prosze: Élnék vele; ha AM setuppal érdekela Scott akkor kipróbálhatod az elvileg öregecske 1 forgáspontos mit tud ;) ... bár azt nézem mintha a tied is inkább 1 forgáspontos rendszer lenne, nem? :chin:

A tag/sárvédõ még éredekelne honnan van...

Csütörtökre nem mondtatok semmit, hogy átgurulnátok-e Gerecséig...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
kipróbáltam SchnellTamás Authorját... :)
a dualcontrol nagyon zsír jó, és elég könnyû is((már a bicó)). :)
tetszett. :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Beállításokra inkább útra gondoltam, de akkor gondolom 115/115 (mert Reba asszem nem tud 130at) és maraton gépet építettél; tetszik, lehet 1× kipróbálnám, kiváncsi vagyok az a gép hogy dolgozza el a talajegyenetlenségeket (súlyban úgyis kb 1 kategória lehetünk, 75-80kg) :) .

Taghoz a tartály az mi célt is szolgál? Ill a hátsó sár/tagvédõ az gyári vagy házi? 1 ilyen nekem sem lenne rossz...

Szóval:
Nem nyert a táv :D elöl 100 hátul 120 azt mondták zavarni fog, hogy hátul többet mozog, de engem nem zavar teljesen jó így. Telót meg most vettem, tehát nagyon morcos lennék, ha újat kéne venni.

75-80? HEHE(röhög nagyon) Igen voltam annyi, de ha folytatom a tendenciát akkor pár hónapon belül 30 leszek. Most 69 vagyok :D 87.5-rõl indultam.

Tartály meg olyat tud, hogy van benne egy szelep ami leúszik az aljára, ha nem egyenetlen a talaj és lezárja a tagot ami ezáltal nam pogozik, viszont ha éri egy ütés akkor egybõl megmoccan a tag. Ennyi kb és nekem be is jön, tényleg kevésbé pogozik.

Ha legközelebb talizunk szívesen odaadom kiprobálásra ha gondolod.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nekem sem, igaz én elég hülye idõpontokban jelenek meg itten... :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

((a fórum éjjel kiürül, legalább nem lesz túlterhelt a szerver és tudsz olvasgatni :D))

Mostanában nekem nem jelzett túrterheltséget. Meg is vagyok lepve.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
((a fórum éjjel kiürül, legalább nem lesz túlterhelt a szerver és tudsz olvasgatni :D))

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Atee!
holnap, ha látlak reggel, adok valamit :) ((nem mondom meg, hogy mit, meglepetés

Ne csináld már Szilárd nem fogok tudni aludni az izgalomtól.
GT-Atee

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nekem WCS markolat és B+ ezüstszínû kulacstartó :). (Küllõanyáig menõ részletességig nem sorolom fel részletesen enyémet csak ha kéri vki, a listából anyni látszik ami kell.)
Beállításokra inkább útra gondoltam, de akkor gondolom 115/115 (mert Reba asszem nem tud 130at) és maraton gépet építettél; tetszik, lehet 1× kipróbálnám, kiváncsi vagyok az a gép hogy dolgozza el a talajegyenetlenségeket (súlyban úgyis kb 1 kategória lehetünk, 75-80kg) :) .

Taghoz a tartály az mi célt is szolgál? Ill a hátsó sár/tagvédõ az gyári vagy házi? 1 ilyen nekem sem lenne rossz...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ja az is van!!!
A markolat aszem Bontrage amit imádok, mert baromi jó a következõ is tuti ilyen lesz egyetlen negatívuma, hogy kesztyû nélkül használva baromira kopik, de ha van rajtam kesztyû akkor nem. Mondjuk úgyis mindig kesztyûben cangázo.

A kulacstartó meg TREK a régi bringáról. Majd ha eltörik akkor veszek valami mást. Mondjuk olyat amin nincs hatalmas TREK felirat :D Mert ugye már nem az a bike

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Nekem hiányzik a markolat meg a kulacstartó.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Pite!
én még megúsztam esõ elõtt, csak a szele csapott meg, mikor kiértem egy ház mellõl, majdnem feldöntött, de jó volt :) ((tûzoltóságnál levõ lejtõre gondolok))
Atee!
holnap, ha látlak reggel, adok valamit :) ((nem mondom meg, hogy mit, meglepetés :D))
küllõk milyenek, hány kereszttel vannak fûzve??? :D