Turul felé, 16:00-kor a Turul aljában. Most legyen bukó!ja:Dés amugy már 1x/2x volt rajtam bukó, amikor LooRral voltunk, de azóta se.há egyedül minek?szóval a turul felé mennénk?!mondjuk 3, 4 felé??
Valaki még?
Turul felé, 16:00-kor a Turul aljában. Most legyen bukó!ja:Dés amugy már 1x/2x volt rajtam bukó, amikor LooRral voltunk, de azóta se.há egyedül minek?szóval a turul felé mennénk?!mondjuk 3, 4 felé??
Ezért kell montival országúton döngetnünk.azért Szilárd, arrafelé az országutak is kissé jobb minõségûek ám....
mondjuk itthon is ismerek jó minõségû utakat...
Külsõt lehet kapni, belsõt még nem láttam. De gondolom az is van. Igaz külsõböl is van 2-3 féle aztán kész. Nem egy gyakori méret.én aszfalton
Mx!
a városi rombolódba való kerékhez lehet még kapni gumit és belsõt, vagy már azt sem gyártanak???
azért Szilárd, arrafelé az országutak is kissé jobb minõségûek ám....én aszfalton
Mx!
a városi rombolódba való kerékhez lehet még kapni gumit és belsõt, vagy már azt sem gyártanak???
Cintia! télen irigyellek, nyáron nem annyira...
jó mert nyáron halálra bringázom magam,sokféle stílust kipóbálva,sokféle utat kipróbálva.télen pedig hódólhatok a másik szenvedélyemnek a snowboardozásnak!
Ha velem jössz akkor többek között velem. Hogy mikor azt még nem tudom. Én egész nap ráérek.holnap akkor most hova mikor kikkel megyünk??