Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2007. May 18. - 21:32

huhh nemtom mikor megyek haza legkozelebb. Tuti hogy karacsonykor otthon leszek de illene meg elotte is hazanezni de nemtom mikor...tuti nem nyaron
Posted 2007. May 18. - 20:34

Nekem a Sunset féle ötlet is tetszett. Nappal tekerünk, este iszunk. Legfeljebb te is itt alszol valahol a közelben velük.Valamikor ha hazajössz összehozhatnánk valami Topick talit, de most nem bringázost, hanem egy kis bulizgatást.
Posted 2007. May 18. - 20:30

Hiányzik a pulcsim :zab: a kedvenc GAS pulcsim volt, hogy lehetek ekkora hülye, hogy elhagyom:mybad: plusz még jól meg is fáztam miadta
Posted 2007. May 18. - 20:29

Posted 2007. May 18. - 20:28

Az még eladó sorban van de meg kellene nézned mert van egy kis bibije,hogy tetszik e úgyis.Ahogy elnézem esni nem fog, de a szél elég erõsen fúj.
Atee eladó még a Revenge vázad?
Posted 2007. May 18. - 20:28

Van egy jó idézetem erre az esetre:
Aki állatot csinál magából megszabadul az emberi lét összes fájdalmától.
Ez meg kifogasnak is brillians; megjegyzem magamnak.
Olvastam egy hasonlot, bar igaz az pfuj bagoval van osszefuggesben, szoval annyira nem vicces:
A dohanyzas szamomra a mentalis egeszseg megorzesehez szukseges...felre ne ertsetek en nem bagozok

Hotmaat mostanaban en is erdekeseket muvelek italozas kozben...olyanokat amiket korabban soha-soha, pl legutobb elhagytam a kontaklencsemet...szerintem a klimavaltozas az oka

Posted 2007. May 18. - 20:11

Hotmaat ez szép történet.
A legjobb ébresztõ, ha a szoba több pontjára teszel lehetõleg hangos ébresztõórákat. Ha már egyszer felkelsz, hogy lenyomd az órát akkor valószínû, hogy nem fekszel vissza.
Régebben sose csináltam ilyet!!!! Mostanában kezdek megijedni magamtól, mert ez a második elalvásom buli után. Hallod az milyen, hogy bejött anyám vele még beszéltem is és nem emlékszek semmire se.
Szerintem ezt hívják Technikai KO-nak
Posted 2007. May 18. - 19:52

A legjobb ébresztõ, ha a szoba több pontjára teszel lehetõleg hangos ébresztõórákat. Ha már egyszer felkelsz, hogy lenyomd az órát akkor valószínû, hogy nem fekszel vissza.
Cintia mi volt veled ma? Vártunk rád a megbeszélt helyen, de nem jöttél.
Posted 2007. May 18. - 19:35

Tegnap elmentünk bulizni a srácokkal, elõször Suszterban alapoztunk utána mivel jó idõ van irány a Csa-Csa-Csa a Margitszigeten. Sikerült elpusztítanom egy tetemesebb sörmennyiséget, aminek következtében kicsit elengedtem magam és hatalmasat bulzitam. Eddig rendben is volt csak ott kezdõdtek a bajok, hogy reggel 3-kor azon kaptam magam, hogy otthagytak a többiek

5-re sikerült hazaérni amikor beájultam az ágyba. Felhúztam 2 ébresztést. Mert reggel 8-tól volt egy megbeszélés a munkahelyemen.
És reggel jött a meglepi:
Csörög a telefonom felébredek felveszem fõnököm(muttter) üvölt a vonal túloldalán, hogy mégis hol vagyok, meg mit képzelek magamról. Ránézek az órára 9.43. Kicsit megijedek gyors zuhany be a kocsiba padló a cégig azt magyarázkodás.
Késõbb kiderült, hogy mind a két ébresztésem lenyomtam, sõt 6.30-kor bejött édesanyám a szobámba akit megnyugtattam, hogy persze, hogy fel fogok kelni. Majd 7.30-kor nagymamám tett egy sikertelen kísérletet az ébresztésemre.
Basszus ennyire nem tudom mikor ütöttem ki magam utoljára, de legalább most kitomboltam magamból minden felgyülemlett feszültséget.
Van egy jó idézetem erre az esetre:
Aki állatot csinál magából megszabadul az emberi lét összes fájdalmától.
Aszem fogok venni valami brutál hangos ébresztõórát, amire minden esetben felkelek, mert többet nem akarok így járni. Mondjuk az is megoldás lehet, hogy kicsit jobban odafigyelek, hogy mennyit iszok

Mostmár csak arra leszek kiváncsi, amit haverjaim mesélni fognak a buliról, mert nekem van egy-két homályos folt:)
Posted 2007. May 18. - 17:13

Ha valaki rászánná magát akkor ajánlatos valamilyen tömegközlekedési eszközzel megközelíteni a falut, mert nem engednek be senkit kocsival a korábbi évek botrányai és tapasztalatai miatt.
A falu három bejáratánál kialakítottak egy nagyobb parkolot és onnan kisbuszokkal fogják majd a centrumba behordani a jó népet!
www.pincefesztival.hu
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2007. May 18. - 11:21

Ahogy elnézem esni nem fog, de a szél elég erõsen fúj.Szióka!nekem jó az idöpont,csak remélem nem fog esni az esõ!mert eléggé vacak az idõ.talán addigra jobbra fordúl....
Atee eladó még a Revenge vázad?
Posted 2007. May 18. - 08:42

Akkor jó neked holnap Alsógallán a Turul feljárattal szembeni pékségnél 15:00-kor?
Szióka!nekem jó az idöpont,csak remélem nem fog esni az esõ!mert eléggé vacak az idõ.talán addigra jobbra fordúl....
Posted 2007. May 18. - 05:55

bemegyek Pécsre és az lesz az elsõ dolgom, hogy fogkrémet veszek...

hurrá..
meg sasolok ezerrel, hátha látom Leslie-t a konájával... (bár ennek baromi pici az esélye)

Posted 2007. May 18. - 05:28

ha arra gondolsz, ahol minden eséses történet után leírják, hogy még jó, hogy volt rajta bukó, akkor azt 60x linkeltük eddig...

Jók legyetek a hétvégén, szép idõ lesz, tekerjetek helyettem is

én elmentem Pécsre, majd vasárnap éjjel írok megint

((igen fórumfüggõ vagyok

Posted 2007. May 17. - 22:02

de igen:Dpont azért:Dhát nem tudom el fogok-e jutni valamikor oda, hogy magamtól felvegyem:Dde még az sem kizárt:p
ja igen! JÓÓ
Elfogsz jutni; az elsõ (komolyabb) esésed után.
Csak nem mindegy hogy karcolásokkal úszod meg vagy komolyabb károsodással, ill szinte garantált koponyarepedássel. Nem fáradok a bukós oldal megkeresésével; pedig van egy jó oldal; vagy belátod, vagy nem :prosze:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. May 17. - 21:53

RG nagyon csini a bukód remélem mindig ebben látlak és nem csak azért hordod mert mi noszogatunk.
de igen:Dpont azért:Dhát nem tudom el fogok-e jutni valamikor oda, hogy magamtól felvegyem:Dde még az sem kizárt:p
ja igen! JÓÓ
Posted 2007. May 17. - 21:46

Posted 2007. May 17. - 21:44

Posted 2007. May 17. - 21:37

Én benne vagyok. Akkor induljunk 3-kor. De most a pékség elõl Alsógallán. Legfeljebb nem megyünk el Tatáig csak Szöllõsig.holnap is mehetünk Cintiával!
, csak nekem úgy 6ra itthon kéne lennem.
Cintia te jösszholnap? Vagy mégvalaki?
Nem baj ha azért hordja mert mi noszogatjuk. Majd egy idõ után rászokik a használatára aztán már nem kell noszogatni.RG nagyon csini a bukód remélem mindig ebben látlak és nem csak azért hordod mert mi noszogatunk.

Posted 2007. May 17. - 21:37