Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
igen es Szilard lesz a fo pias :cheers:

huhh nemtom mikor megyek haza legkozelebb. Tuti hogy karacsonykor otthon leszek de illene meg elotte is hazanezni de nemtom mikor...tuti nem nyaron
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Valamikor ha hazajössz összehozhatnánk valami Topick talit, de most nem bringázost, hanem egy kis bulizgatást.

Nekem a Sunset féle ötlet is tetszett. Nappal tekerünk, este iszunk. Legfeljebb te is itt alszol valahol a közelben velük.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Valamikor ha hazajössz összehozhatnánk valami Topick talit, de most nem bringázost, hanem egy kis bulizgatást.

Hiányzik a pulcsim :zab: a kedvenc GAS pulcsim volt, hogy lehetek ekkora hülye, hogy elhagyom:mybad: plusz még jól meg is fáztam miadta

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Nem nekem kéne.
De küldük egy privit.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Ahogy elnézem esni nem fog, de a szél elég erõsen fúj.

Atee eladó még a Revenge vázad?

Az még eladó sorban van de meg kellene nézned mert van egy kis bibije,hogy tetszik e úgyis.
GT-Atee

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Van egy jó idézetem erre az esetre:
Aki állatot csinál magából megszabadul az emberi lét összes fájdalmától.

Ez meg kifogasnak is brillians; megjegyzem magamnak.

Olvastam egy hasonlot, bar igaz az pfuj bagoval van osszefuggesben, szoval annyira nem vicces:
A dohanyzas szamomra a mentalis egeszseg megorzesehez szukseges...felre ne ertsetek en nem bagozok :)

Hotmaat mostanaban en is erdekeseket muvelek italozas kozben...olyanokat amiket korabban soha-soha, pl legutobb elhagytam a kontaklencsemet...szerintem a klimavaltozas az oka :D:D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Hotmaat ez szép történet.:)
A legjobb ébresztõ, ha a szoba több pontjára teszel lehetõleg hangos ébresztõórákat. Ha már egyszer felkelsz, hogy lenyomd az órát akkor valószínû, hogy nem fekszel vissza.

Régebben sose csináltam ilyet!!!! Mostanában kezdek megijedni magamtól, mert ez a második elalvásom buli után. Hallod az milyen, hogy bejött anyám vele még beszéltem is és nem emlékszek semmire se.

Szerintem ezt hívják Technikai KO-nak

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Hotmaat ez szép történet.:)
A legjobb ébresztõ, ha a szoba több pontjára teszel lehetõleg hangos ébresztõórákat. Ha már egyszer felkelsz, hogy lenyomd az órát akkor valószínû, hogy nem fekszel vissza.

Cintia mi volt veled ma? Vártunk rád a megbeszélt helyen, de nem jöttél.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na sikerült átélnem életem legszánalmasabb munkanapját!!!!!
Tegnap elmentünk bulizni a srácokkal, elõször Suszterban alapoztunk utána mivel jó idõ van irány a Csa-Csa-Csa a Margitszigeten. Sikerült elpusztítanom egy tetemesebb sörmennyiséget, aminek következtében kicsit elengedtem magam és hatalmasat bulzitam. Eddig rendben is volt csak ott kezdõdtek a bajok, hogy reggel 3-kor azon kaptam magam, hogy otthagytak a többiek :) wow telefon kiderült, hogy kerestek, de nem találtak, illetve az egyik srác megtalált, csak annyira táncoltam valami lánnyal hogy nem akartam menni sehova se. Elindultam a Kosztolányira, hogy az elsõ 72-esel hazajövök Törökbálintra. Útközben megismerkedtem pár tök jó emberrel, az egyetlen bajom az volt, hogy egy szál pólóban voltam, mert a pulcsim elhagytam valahol. :) Örülök neki nagyon a kedvenc pulcsim volt :(

5-re sikerült hazaérni amikor beájultam az ágyba. Felhúztam 2 ébresztést. Mert reggel 8-tól volt egy megbeszélés a munkahelyemen.

És reggel jött a meglepi:
Csörög a telefonom felébredek felveszem fõnököm(muttter) üvölt a vonal túloldalán, hogy mégis hol vagyok, meg mit képzelek magamról. Ránézek az órára 9.43. Kicsit megijedek gyors zuhany be a kocsiba padló a cégig azt magyarázkodás.
Késõbb kiderült, hogy mind a két ébresztésem lenyomtam, sõt 6.30-kor bejött édesanyám a szobámba akit megnyugtattam, hogy persze, hogy fel fogok kelni. Majd 7.30-kor nagymamám tett egy sikertelen kísérletet az ébresztésemre.

Basszus ennyire nem tudom mikor ütöttem ki magam utoljára, de legalább most kitomboltam magamból minden felgyülemlett feszültséget.

Van egy jó idézetem erre az esetre:
Aki állatot csinál magából megszabadul az emberi lét összes fájdalmától.

A
szem fogok venni valami brutál hangos ébresztõórát, amire minden esetben felkelek, mert többet nem akarok így járni. Mondjuk az is megoldás lehet, hogy kicsit jobban odafigyelek, hogy mennyit iszok ;)

Mostmár csak arra leszek kiváncsi, amit haverjaim mesélni fognak a buliról, mert nekem van egy-két homályos folt:)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Holnaptól Pincefesztivál itt nálunk a faluba. Két napig teljes a hepaj és elég jó a hangulat.
Ha valaki rászánná magát akkor ajánlatos valamilyen tömegközlekedési eszközzel megközelíteni a falut, mert nem engednek be senkit kocsival a korábbi évek botrányai és tapasztalatai miatt.
A falu három bejáratánál kialakítottak egy nagyobb parkolot és onnan kisbuszokkal fogják majd a centrumba behordani a jó népet!

www.pincefesztival.hu
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Szióka!nekem jó az idöpont,csak remélem nem fog esni az esõ!mert eléggé vacak az idõ.talán addigra jobbra fordúl....

Ahogy elnézem esni nem fog, de a szél elég erõsen fúj.

Atee eladó még a Revenge vázad?

cintia

cintia

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

Akkor jó neked holnap Alsógallán a Turul feljárattal szembeni pékségnél 15:00-kor?

Szióka!nekem jó az idöpont,csak remélem nem fog esni az esõ!mert eléggé vacak az idõ.talán addigra jobbra fordúl....

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
bakker persze hogy nincs itthon fogkrém..................... :(
bemegyek Pécsre és az lesz az elsõ dolgom, hogy fogkrémet veszek... :D
hurrá..
meg sasolok ezerrel, hátha látom Leslie-t a konájával... (bár ennek baromi pici az esélye)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Pite!
ha arra gondolsz, ahol minden eséses történet után leírják, hogy még jó, hogy volt rajta bukó, akkor azt 60x linkeltük eddig... :)
Jók legyetek a hétvégén, szép idõ lesz, tekerjetek helyettem is :)
én elmentem Pécsre, majd vasárnap éjjel írok megint :)

((igen fórumfüggõ vagyok :D))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

de igen:Dpont azért:Dhát nem tudom el fogok-e jutni valamikor oda, hogy magamtól felvegyem:Dde még az sem kizárt:p

ja igen! JÓÓ

Elfogsz jutni; az elsõ (komolyabb) esésed után.
Csak nem mindegy hogy karcolásokkal úszod meg vagy komolyabb károsodással, ill szinte garantált koponyarepedássel. Nem fáradok a bukós oldal megkeresésével; pedig van egy jó oldal; vagy belátod, vagy nem :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

RG nagyon csini a bukód remélem mindig ebben látlak és nem csak azért hordod mert mi noszogatunk.

de igen:Dpont azért:Dhát nem tudom el fogok-e jutni valamikor oda, hogy magamtól felvegyem:Dde még az sem kizárt:p

ja igen! JÓÓ

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Akkor jó neked holnap Alsógallán a Turul feljárattal szembeni pékségnél 15:00-kor?

cintia

cintia

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
sziasztok!holnap nekem végülis mindegy mikor megyünk mert én ráérek!holnap plyan 9 körül leszek megint fent a fórumon,de most még egy kicsit fent vagyok...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

holnap is mehetünk Cintiával!:), csak nekem úgy 6ra itthon kéne lennem.

Én benne vagyok. Akkor induljunk 3-kor. De most a pékség elõl Alsógallán. Legfeljebb nem megyünk el Tatáig csak Szöllõsig.

Cintia te jösszholnap? Vagy mégvalaki?

RG nagyon csini a bukód remélem mindig ebben látlak és nem csak azért hordod mert mi noszogatunk.

Nem baj ha azért hordja mert mi noszogatjuk. Majd egy idõ után rászokik a használatára aztán már nem kell noszogatni.;)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
GT-Atee