Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
hú halljátok tegnap újfajta bringás stílussal ismerkedtem meg.egyik osztálytásrammal 20km-t tekertünk1.40 alatt:oés totál leszívta az agyam(a tempó is, meg hogy be nem állt a szája...)
so muszáj volt levezetni egy turullal.lefelé meg csak vitt és vitt a lendület, aztán 2 csávó meg rámüvölt, hogy nem zavar, hogy piros a lámpa?egyébként kicsit zavart, de most mit tegyek?
Mx! a porfestés most tervezési fázisban van;)
mehetek szombaton?:icon_mrgr

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Hotmaat!

Vasárnap nem mész Szilvás marcira? Én sajna Kõszegre megyek túrázni a párommal és a fent maradó idõmben pedig a matek füzet felett fogok hûsölni. Mióta voltunk az utolsó túrán veletek én azóta jóformán bringán se ültem. Na jó volt két bejövetelem pestre és vissza, de azon kívül semmi.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
akkor szombat???
mondjuk 10:14kor a törökbálinti vasútállomáson??
távban mennyi lenne?? ((100-110ig jó vagyok))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Tényleg hosszúhétvége :) el is felejtettem :) Így mégjobb.

Merre menjünk???? Velencei hegység körbetekerése esetleg?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
részemrõl okés, hosszúhétvége lesz úgyis.
Jelentkezem! :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na ma megint egész nap tanultam :( és most kicsit pihizek és utánna folytatom szerintem megint éjszakába nyúló tanulás lesz. Holnap vizsga. Utálom a pénzügyet!!!

Hétvégére mondjuk szombatra nem szervezünk valamiféle tekergõzést????

Nagyon rámférne. Idejét se tudom mikor tudtam elszabadulni hosszabb útra.Mondjuk tegnap is voltunk éjszaka egy 13km-et Baluval, de ezek nem elégítik ki a tekerés utánni vágyam.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
jót tekertem, befigyelt egy 1órás észnélküli száguldozás.
Gt-Ateetól elmentem a kertvárosi körforgalomig, majd onnan fel az OMVhez a fõúton, mivel ott piros volt a lámoa dobtam egy jobbost és az ASG felé felmentem a temetõ mögé, elmentem a Grabofloornál, el a bányászkörtér mögött és utána el balra, majd megint és utána visszamentem a temetõ felé, majd el a népház elõtt, majd a felsõúton (asszem Táncsics) el egészen a turul moziig, majd az interspárnál ki a fõútra és fõúton fel a focipályáig/sporthotelig , a dombtetõn le balra és hazagurultam. 55percet mértem Ateetól és ez úgy 20-24 kmre saccolom a távot. ha tévednék jelezzétek légyszi :)
és tényleg megmelegedett a vizem :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
szóval Ateen kívül senki.
ok.
meleg van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
((meg fog melegedni a vizem :( :D))

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ha valaki jönne, írja fel du. 4ig, hogy hol találkozzunk/honnan menjünk GT-Ateehoz :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

5kor a házatok elõtt??

Aha,nekem így jó ha nekedis,többiek senki.?
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
5kor a házatok elõtt??

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
MX-No Problem.

Szilárd-holnap csapatás,vagy aki még akar aszfaltot gyürni?

GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Atee bocs, de mégsem kell a váz.

RG egy idõben én is jobban szerettem a Vértest mint a Gerecsét, de ma már nem tudok különbséget tenni. Mindkettõben van valami jó. Hogy alakul a vázfestés projekt?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
áááááááh de fáradt vagyok.... :(
nem jó ez így, hogy most suliba kell menni, inkább aludni akarok még...
mindegy ez van, úgyis csak fél 4ig vagyok... :D
egyik osztálytársam beállt, de nagyon, rá úgy hatott az alkohol, hogy beindult minden fiúra és lányra... mondták neki, hogy jön ofö kussoljon, és erre csak annyit mondott, hogy Õ is jó lesz :D
a másik osztálytársam meg állítólag 8 olasz csávóval tengett lengett Pécsen, szóval jó volt, jó sok szaftos pletykát csináltak :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
na itthon vagyok...
jó móka volt. :)
képeket majd felteszem kép.tár.hura, mert lettek jó képek is :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

no megjártam a Vértest =D voltam Mátyás kútnál, szép volt, meg minden. láttam furi dolgokat...hát igen.a Vértes sokkal izgalmasabb mint a Gerecse.ezért fogom jobban szeretni:)szeressétek Ti is!:D

Én szeretem is,ma délelött is tekertünk a bratyómmal egy kört benne amit szinte minden hétvégén megismétlünk.
GT-Atee

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
no megjártam a Vértest =D voltam Mátyás kútnál, szép volt, meg minden. láttam furi dolgokat...hát igen.a Vértes sokkal izgalmasabb mint a Gerecse.ezért fogom jobban szeretni:)szeressétek Ti is!:D

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Kaptam szüleimtõl Passau-Bécs utvonalról bringatérképet :) Remélem bírtok németül, mert én nem :D

Teljes mpértékben lefordíthatom. nem vagyok belõle penge, de letudom a lényeget fordítani, ami nektek lényeges!!!!!

Tegnapi nap itt a faluba nagyon király volt.Idén volt az elsõ,hogy nem engedték be a kocsikat és nagyon jó lehetett ígx közlekedni. Voltak azért meglepõ dolgok, mikor dugó alakult ki a gyalogosok között is. Kb 3-tól vettük célba a falut és felmértük a terepen 9-ed magunkkal. Nagyon sokan voltak és iszonyatosan jó idõ volt. Én már kétszer leégtem idén,de a tegnapi napsûtést érzem a kezemen. A ténylegeslétszámot nem tudom,hogy mennien voltak,de ami a legdurvább volt, hogy egyszerre 4 csuklósbusz érkezett egymás után, mert az Etelén nem fértek fel az amúgy 1 expressz buszra. Ismmerõsünk jött ezzel és õ mondta,hogy a szemem kikerekedett mikor meglátta, hogy az Etyeki megállóba kb 300-an tömörülnek az 1 buszra. De hála a kedves Volánbusznak indított mentesítõjáratot és így mindenki el tudott jönni.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Új vázad van vagy valami?

Nincs új vázam, csak RG-nek tetszik a színe.:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Új vázad van vagy valami?