Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Atee boldogot!:impreziar

Hotmaat Scnellnek igaza van, ha késik a vonat akkor tényleg nem tudunk átszállni. Viszont EC-vel megyünk és azok talán kevésbé késnek, meg a másik is gyakrabban járhat mivel személyvonat szerûség. Ja és nem mávval megyünk hanem öbb-vel.

Mehettek IC-vel,vagy EC-vel, CC-vel vagy XC-vel,akkor is nagy távolságrtól van szó,bármi közbejöhet.azt mondom hogy ha 30perc lenne átszállásra akkor oké,még belefér,de 9 perc...kibaszott rizikós!nerm éri meg szerintem.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Ha már a jó híreknél tartunk. Mától gépipari mérnökasszisztens vagyok.:D

wow gratula :) :) :) :)
holnap van az utcsó nap, és ezt egy könnyed melóval fogom megünnepelni... fél 2tõl este 10ig... fincsi...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Ha már a jó híreknél tartunk. Mától gépipari mérnökasszisztens vagyok.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nincs több kémia, biosz, ének és mozgókép és média ismeret.... :D :D :D
soha többett nem kell ezeket tanulnom, van isten :) :) :) :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
émmeg 18...
szólj hozzá, emlékszem arra, amikor kissrácként vártam a 10es buszra (azóta megszûnt, és 19esként jár tovább), meg emléxem arra, hogy a teám belefolyt a táskámba és eláztatta a könyveimet :D (azóta nem hordok :D)
öregszem.... :( :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nagyon szépen köszönöm skacok a jó kívánságaitokat,jól esik de azért jobb lenne ha 10 ével kevesebbet kellene ünnepelni.

Mindjárt 30 leszek.:scared:

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
aztakurva.
egésznap bicót pakoltam, meg bicófelszerelést (hogy azok mekkora szarok :D)
meg virágföldet...
most meg menni kellene aludni, holnap suli... :(
jah, gondolom az ec bécsbõl indul, így az ott ausztrián belül nem fog 9 perc késést összeszedni, kivéve ha ki nem siklik valami elõtte...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Atee boldogot!:impreziar

Hotmaat Scnellnek igaza van, ha késik a vonat akkor tényleg nem tudunk átszállni. Viszont EC-vel megyünk és azok talán kevésbé késnek, meg a másik is gyakrabban járhat mivel személyvonat szerûség. Ja és nem mávval megyünk hanem öbb-vel.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
osztrákoknál mûködik, hogy szólunk a kallernek, és Õ elõre szól, hogy fogják meg a vonatot, mert átszállnánk, volt már ilyenre példa...
az osztrák kallerek jobban ott vannak a szeren, mint a magyarok... 9 perc meg sztem elég... ;)
és honnan tudjuk, hogy késik a vonat?? vannak a kocsikban szórólapok elhelyezve, és ebben benne van, hogy mikor melyik állomáson kell lennie a vonatnak...
meg az az erlibniszug (sztem személy vonat) gyakrabban közlekedik, mint az ec/ic...
mentem melózni, szijasztok.
jah GT-ATee boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (myvipen láttam :))
sorry, hogy nem keresek szmájlit, csak sietek, 3ra megyek és még nem ebédeltem :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Skacok Schnell írta SMS-ben és van benne valami:
9 perc kicsit kevés az átszálásra, mert mi van, ha késik a vonat. Mondjuk megvalósítható, csak cuppanós lesz.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Igen

bármire.
Tök jó, hogy így szervezitek, mert nekem most nincs perc idõm se most értem csak haza.

Köszi srácok. Én mindenben alkalmazkodok.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jó én sem ma akartam ám, no meg Hotmaatnak kell még mondania egy igent...((nem mondhat mást, vagy nem megyek :D: :D :D))

ááááá holnap meló... du 3tól este 10ig....

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

jegyeket mikor foglalunk le, gondolom hamar kellene, hogy egymás mellé szóljanak a helyek, ne 3 külön vagonban üljünk :D

Nem hiszem hogy ma kéne rögtön. Gondolom jövõ héten is ráér. De csak Bécsig van helyjegy. Utána oda ülsz ahova akarsz.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jegyeket mikor foglalunk le, gondolom hamar kellene, hogy egymás mellé szóljanak a helyek, ne 3 külön vagonban üljünk :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
akkor személlyel megyünk asszem, vagyis én igen, mert szüleim nem hajlandóak hajnalban kelni (fõleg szombaton :D), hogy levigyenek gyõrbe... :)

Edit!
Mx hülye vagy :D :D :D :D :D
minnyá kiesek a székbõl a röhögéstõl :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

néztem vonatot gyõrig, 267 forint a bicaj és egy 500 ft a diák (tatabánya-gyõr viszonylatban), sajna személlyel kell mennünk, mert gyors 20 perccel az ic után ér be... :(
ez van, de egyszer kibírjuk talán....

báár Hotmaat Pesten is felszállhat arra az ic-re, amire mi gyõrben....
vagy tbányán nem áll meg???
és gyõrig mennénk mávos jeggyel, majd gyõrtõl gysevessel...
vagy ez hülyeség?? :o

Hotmaat jobban teszi ha Pesten száll fel az ic-re. Sokkal egyszerûbb. Egyébként nem áll meg Tbányán.

Aha meg ahogy azt Móricka elképzeli.

Tomi nem beszél német!!!

Akkor Tomi nagy szarban lesz a sógoroknál.:D Tudtommal ott ezt a nyelvet mûvelik nagyrészt.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
néztem vonatot gyõrig, 267 forint a bicaj és egy 500 ft a diák (tatabánya-gyõr viszonylatban), sajna személlyel kell mennünk, mert gyors 20 perccel az ic után ér be... :(
ez van, de egyszer kibírjuk talán....

báár Hotmaat Pesten is felszállhat arra az ic-re, amire mi gyõrben....
vagy tbányán nem áll meg???
és gyõrig mennénk mávos jeggyel, majd gyõrtõl gysevessel...
vagy ez hülyeség?? :o

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
beszéltem a mávval.
mondott egy olyan lehetõséget, hogy 17:38kor indulunk, 1 átszállással 23:03kor érne oda, mondtam, hogy ez nem az igazi...
aztán mondta azt, ami 7:22kor indul gyõrbõl, 8:57kor van bécsben, 9:30kor Welsbe indul és 11:26kor Welsbõl...
12000 körül van a személyjegy, 3x10Euro a bicójegy (ugye 3 vonaton ülünk majd.) és 2x 770 valahány forint a helyjegy.
Hotmaat szemszögébõl necces ez a gyõri indulás, neki valamivel drágább lesz, igaz nekünk is, de nem annyival.
én a gyseves megoldásra szavazok, az egy kicsit kedvezõbb...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Na felhívtam a gysev-et. 7:22-kor indul a vonat Gyõrbõl Bécsig Dacia IC.(helyjegy kell) Bécsben átszállás 9:30-kor tovább Welsbe EC-vel.(40 prc várakozás EC-re már nem kell helyjegy) Welsben átszállás 11:35-kor tovább Passauba Erlebniszuggal ami 12:53-kor van Passauban.(átszállásra 9 perc van) Az egész út 63.5 Eur lenne. Ebben benne van a helyjegy a bringa meg a mi jegyünk is. Ez kb 16000 Ft.

Szilárd rajtad a sor, tájékozódj a máv-nál.

Ja lenne egy kövvetlen vonat Gyõrbõl Passauba, 4,5 órás út lenne de azon nincs bringaszállítás.:(

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Aha meg ahogy azt Móricka elképzeli.

Tomi nem beszél német!!!

Nem baj. Majd próbálkozol az angollal. Vagy mutogatsz.:D