Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

MÁR 3 NAPJA..
az is bûnös aki hallgat...kapcsolatotokat kérjük, hajléktalanok közül ísmert sheftesek közül, segítsetek

06-70-258-73-19 éjjel-nappal

Elöszõr a segítségünket kéri aztán meggyanúsít?!
Honnan kéne ismernem hajléktalant seftest?????
Érdekes dolgok ezek. :(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
úristen de nagy az üzenõfal, vagyis most más a neve, de akkor is... :D
annyira várom már a vasárnapot, elsõ hosszútávú tekerésem országúton túrazsák nélkül.... :)
Gázlóhoz meg hajrá mindenkinek!! :)

ez a gyûjtés sztem elég meredek :o
ha az enyémet ellopják, akkor nekem ki gyûjt újra??? senki... ja nem én gürcölök érte a tescoban. no meg egy fél millás gépet nem teszek le akárhol...
lehet kicsit kemény lett a véleményem, sorry.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
ezt olvastam.nekem is a Bringám a mindenem, épp ezért még ha boltba ugrok el, akkor is a másikkal megyek(küllõgyöngyök, no fék..stb), nem hagyom ott sehol, sõt a garázsban is le van zárva! (pedíg nem egy félmillás gép)
nekem meg jobb bájkra szervezhetnétek gyûjtést...
a bácsit nem ismerem, de ha tényleg olyan jó ember, akkor részvétem.
azért egy ilyen bringát magára hagyni...

toxictom

toxictom

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Bicó nélkül a bicós elnök

A napokban a komáromi kerékpáros szakosztály elnöke bicikli nélkül maradt. Ellopták 550 ezer forintos kerékpárját.

Komárom A Komáromi Kassák Sportegyesület számos sportágat magába foglal. A kerékpáros szakosztály két éve mûködik aktívabban, élükön Buzás Tamással. Elõször csak páran járták az országot, de idõvel egyre többen csatlakoztak a csapathoz. Ahogy duzzadt a szakosztály, a nevük is megváltozott: Tekerõcsigák néven járják az országot. Azaz, járnák. A napokban ugyanis az elnök félmillió forintot érõ bicóját ellopták. - Délben érkeztem a munkahelyemre, lezártam a jármûvet. Fél kettõre már nem volt meg - meséli Buzás Tamás, majd beszámol a fejleményekrõl is: - Azonnal megtettem a szükséges lépéseket a rendõrségnél: feljelentést tettem, nem csak a városban, hanem az egész országban, sõt még Szlovákiában is. Bringám országos körözés alatt áll. Fogalma sincs a tolvajnak, hogy mit tett: az anyagi káron kívül, kerékpárom nélkül, veszélybe került a szakosztály munkája is. Pedig a közelmúltban a Freesty extrém sport kedvelõinek is segített az egyesület. Összefogtak a város lakói és a Kassák Sportegyesület tagjai, és szereztek a célnak megfelelõ területet. Itt most már nem zavarják a lakókat, az utcán sétáló embereket. Összefogásra szólít a szülõ Az eset után szerkesztõségünkbe egy szülõtõl érkezett levél. Ismeri Tamás a szakosztályért végzett munkáját, és úgy vélte, muszáj tollat ragadnia. Idézet a levélbõl:....Sok mindenkin segített az elnök úr csendben, névtelenül... Fogjunk össze, fogjon össze a bringás világ... De szervezhetünk gyûjtõ akciót is, hogy új bringára tegyen szert.... A kerékpár szakosztály elnöke bicikli nélkül elég fura látványt nyújt... Rendõrségi felhívás Az eltûnt, lakkfekete kerékpár egy összteleszkópos Kelly''''s Toxic típusú MTB, alvázszáma: UV5240681. A Kelly''''s név a váz alsó csövére, a Toxic a felsõre van felfestve. Elõl és hátul tárcsafékkel volt felszerelve, sárvédõ és csomagtartó nem volt rajta. Hátul, a nyereg alatt ún. ledes lámpa, elõl és hátul a kerékagyon villogók, a kormány jobb oldalán króm csengõ volt. Információt a Komáromi Rendõrkapitányságon, a 34/541-020 vagy a 107, 112-es segélyhívón várnak. A bejelentõ személyét bizalmasan kezelik.

Vizer Helga
24 óra

toxictom

toxictom

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
http://www.24ora.hu/...r=1076&c=613313

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

én sem szoktam bikkmakkot venni, szóval hogy is volt az a karika?? :o

Ha kell a múlt havi szám akkor én kölcsön tudom adni.

Hotmaat!
Ha addig olvasod a fórumot, akkor holnap elhozhatnád a gumipókot, meg a hiányzó dvd-met.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én sem szoktam bikkmakkot venni, szóval hogy is volt az a karika?? :o

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Fehérvár oda-vissza helyett miért nem próbáljátok ki inkább a múlt havi Bike Mag-ben szereplõ edzõkört?

azaz?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na ide írok, mert ma már nem leszek gépközelben MX meg nincs MSN-en.

Szóval akkor holnap 06.14-re megyek eléd a vasútállomásra azt onnan davaj Veszprém.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
boldog péntek 13át :D:D:D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Fehérvár oda-vissza helyett miért nem próbáljátok ki inkább a múlt havi Bike Mag-ben szereplõ edzõkört?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Zabel megint zooooodben :):):)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
na ez ott volt nagyon...
tetszett.... :)
megérte fent maradni :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
én csak a végét láttam.
jó volt

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
úúúúúúúúú de izgi tour összefoglaló...
délután nem láttam a végét...
reklám, nem hiszem el

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
na jó.szóval megyek:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
szélárnyékban elutaztok :D:D:D:D:D
na jó befejeztem.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Ne viccelj 30-as átlag nem olyan vészes, pláne ha 3-an lennénk. én is terep gumival megyek.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
felõlem jöhetsz, biztos jó móka lesz :)
90km-n lehet menni 25ös átlagot, sztem és az nem olyan durva, mégis hazaérünk idõben :)
Atee jössz??
akkor eddig 3an vagyunk? zsíír :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
ja igen.mint kiderült.=)
nekem is lenne kedvem oda letekerni, mondjuk nem hinném hogy az nekem is olyan "túra tempó" lenne.de!most nem szeressük a köcsögkocsikat, meg a külsõim is felhíztak 2.2re:)és nem akarom lerontani az átlagotokat sem.