Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
:):):)
én a bokámmal, térdemmel és tenyereimmel "védtem" és én kaptam helyette (:D) tetanuszt:icon_sad:

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
úgy látszik egyformák vagyunk mindannyian. Tõlem mindenki azt kérdezte hogy jól vagyok-e, de engem csak a bringa érdekelt hogy neki nem lett-e semmi baja. :) A két csuklómmal védtem meg a fejemmel. :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
ááá...én csak szimplán egyensúlyvesztettem.sehol semmi nem volt, mentem vagy köbgyök kettõvel oszt puff.a Bringa megúszta sérülés nélkül(csak mert a testemmel védtem:p)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

gond: tegnap sikerült eltaknyolnom:(...
mondjátok hogy béna vagyok!:ode nagyon
szerdára Duna-kört terveztünk Szilárddal és Atee-val

mi történt? Te is utólértél valamit vagy valakit? Jobbulást neked is!!

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
gond: tegnap sikerült eltaknyolnom:(...
mondjátok hogy béna vagyok!:ode nagyon
szerdára Duna-kört terveztünk Szilárddal és Atee-val

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Toxictom:
hamarkodva ítélsz, ítélkeztek és ez a baj bennünk. ahelyett, hogy össze fognánk és védenénk egymás értékét, ahelyett besaktulyázzuk,

Ne ítélkezz mások felett és feletted sem ítélkeznek (ez ismerõs lehet valahonnan). Az ítélkezést nem mi kezdtük: Az is bûnõs aki hallgat!!!!!!!!?????
Ha pedig ismertek olyan embereket név szerint akik bejárnak Komáromba Ácsról lopni akkor azt nyilvánosságra kell hozni (mert igy ti hallgattok nem?). Azt meg továbbra se értem miért nem lehet összerakni egy városi futkosógépet a félmillás helyett?!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

jajj:(asszem le kellene mondanom a szerdát...:(valaki tud kölcsön adni egy mankót?=D

Mi a gond? Egyébként mi lesz szerdán?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
jajj:(asszem le kellene mondanom a szerdát...:(valaki tud kölcsön adni egy mankót?=D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Na akkor mindenkinek szép hetet,holnaptól megint király hetem lesz.várnak rám a budapesti -vagy ép vidéki- km-ek! :D
Ismét egy 500asba belevágok.Bringázzatok ti is sokat,amikor csak tehetitek!
RG hordjon bukót! Szeretnék még sok közös bringázást többek közt vele is!

Hátszelet!

Schnell voltam...

toxictom

toxictom

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás

Gratula,szerencséje van.
Alábbiakban sem azt akartam kifejteni hogy úgyse lesz meg ezért hagyjuk a picsába,csak szerintem kicsit nagyra lett fúja a léggömb és túlságosan ki lett hangsúlyozva hogy KINEK a bringáját vitték el.Ha meglesz az a bringa meglesz,ha nem nem.
és nemutolsó sórban megjegyezném hogy nekem is MINDENEM a bringa!Lásd 3 is van és készül a 4. is lassacskán ami egy fixi lesz tatabányán mászkálósnak.

az remélem nem árt a keresésnek, hogy ön híbámon kívûl lett hangsúlyozva, hogy KINEK a bringája lett ellopva?!

vannak jó oldalai is és vannak rosszak is. de az jóérzéssel töltött el, hogy sok sok bringás índult a keresésére.
Én nem kívánok vissza élni azzal, hogy KI is vagyok. Elõnyt nem élvezek vele.

toxictom

toxictom

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás

Hogy egy kis lelkesítést is írjak:

Tudjátok Edit öccsének nyár végén ellopták a bringáját egy Hardy volt. Na most, már mindenki letett róla, és ekkor pár napja hívták a srácot a rendõrségtõl, hogy meglett a cangája!!!! Hoppá !!! Egy razzia alkalmával találták meg és teljesen sértetlenül visszakapta.

Na az milyen? Ilyenkor elhiszi az ember, hogy vannak még csodák. :)

ezúton is kívánunk neki sok sok szép élményt a bringával...nem írom azt hogy remélem vigyázz rá, mert gondolom megtette akkor is, ahogy én, megtettem mindent amit egy kerékpár tulajdonos megtehet.
bevallom, hogy felnõtt létemre én elbõgném magam ha viszont láthattnám a bringám, sértettlenûl

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Gratula,szerencséje van.
Alábbiakban sem azt akartam kifejteni hogy úgyse lesz meg ezért hagyjuk a picsába,csak szerintem kicsit nagyra lett fúja a léggömb és túlságosan ki lett hangsúlyozva hogy KINEK a bringáját vitték el.Ha meglesz az a bringa meglesz,ha nem nem.
és nemutolsó sórban megjegyezném hogy nekem is MINDENEM a bringa!Lásd 3 is van és készül a 4. is lassacskán ami egy fixi lesz tatabányán mászkálósnak.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hogy egy kis lelkesítést is írjak:

Tudjátok Edit öccsének nyár végén ellopták a bringáját egy Hardy volt. Na most, már mindenki letett róla, és ekkor pár napja hívták a srácot a rendõrségtõl, hogy meglett a cangája!!!! Hoppá !!! Egy razzia alkalmával találták meg és teljesen sértetlenül visszakapta.

Na az milyen? Ilyenkor elhiszi az ember, hogy vannak még csodák. :)

toxictom

toxictom

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás

Egyszerû a megoldás mindenki hordjon a derekán 3kg-s Kryptonite láncot és ne hagyja sehol se lezáratlanul!Akkor összedobunk egy gépet az Elnökúrnak?Van egy 24küllõs hátsó kerekem! ;)

:)

köszönöm..az ötlet nem rossz, de mi egészen máson gondolkodunk, és nagyon komolyan. mi valaki "másnak" szeretnénk egy bringát összedobni, az az felajánlani...:) többit csak személyessen.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Egyszerû a megoldás mindenki hordjon a derekán 3kg-s Kryptonite láncot és ne hagyja sehol se lezáratlanul!Akkor összedobunk egy gépet az Elnökúrnak?Van egy 24küllõs hátsó kerekem! ;)

toxictom

toxictom

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás

úristen de nagy az üzenõfal, vagyis most más a neve, de akkor is... :D
annyira várom már a vasárnapot, elsõ hosszútávú tekerésem országúton túrazsák nélkül.... :)
Gázlóhoz meg hajrá mindenkinek!! :)

ez a gyûjtés sztem elég meredek :o
ha az enyémet ellopják, akkor nekem ki gyûjt újra??? senki... ja nem én gürcölök érte a tescoban. no meg egy fél millás gépet nem teszek le akárhol...
lehet kicsit kemény lett a véleményem, sorry.

erre is válaszólnénk..

az újságcikk megjelenése és maga a ríport elkészülése, egy, a városba lakó családapának köszönhetõ.
valóba hozzájutattam a srácokat egy 2 hektárnyi területhez, ahol már lázas munka folyik és szeretettel látnak. látunk mindenkit.
valóba szép túrára viszem el a szakosztály tagjainkat órszágszerte.
de azt példáúl nem tudjátok, hogy ha nincs ez a cikk, sose kerûlt volna be a rendõrségi hírekbe.
minden más megjelent...eutó lopás, gázolás még mobílteló eltûnés is..de az, hogy nekem ellopták a bringám, csak a cikknek köszönhetõen kerûlt be az újságba..hogy miért nem adtta ki a rendõrség??..ezen mindenki maga gondolkodjon el.

Gyûjtés:nehogy ti is bele essetek abba a csapdába, hogy aki ilyen drága biciklit vesz, az megteheti...és vegyen másikat... nem!!!
Nem teheti meg, hanem ez az élete. Én 7 hónapot túlóráztam érte, hogy megvehessem..és ne ítéljetek azért el másokat, mert hódol valaminek és azt komolyabban gondolja mint esetleg más.
Valóba jól jönne egy kis segítség, de nefeledjétek, nem én kértem...amúgy az egész levél fent van a komárom honlapján, úgy már érthetõbb a szülõ megnyívánulása. ezúton is köszönöm neki.

ha az enyémet ellopják, akkor nekem ki gyûjt újra??? senki... ja nem én gürcölök érte a tescoban.

a levélíró arra gondolt, hogy én már letettem valmit az asztalra és azzokkal a város járt jól..így gondolom én viszonzásra gondolt. mi tavaly a munkásságunk eredményeképp megkaptuk azt a megtíszteltetést, hogy a város zászlajának lehetünk a hívatalos hordozója, tehát Komáromot ugy mondd reklámozzuk. És visszük a jóhírét. ez lehet a dologba

no meg egy fél millás gépet nem teszek le akárhol... ez igaz, de te ha nem rendelkezel egy rosszabb bringával és nem szeretnél napi több száz Ft-ot utazásra költeni, hogy a munkahelyedre beérj, és nincs autód se mit választanál? azt hogy a félmillás bicóval mész..

de ha te rendelkezel egy rosszabb bringával, akkor vállalod azt, hogy korán reggel rá ûlj, ledolgozod a napi 10-12 órád majd utánna fáradttan rápattanj és haza tekerj vele..odavissza 30 km-ert?

és miután te mondjuk a szakosztály elnöke vagy, akire még vár némi szakosztály munka a meló után, mivel mennél le a város másik oldalára a fentieket is figyelembe véve?

na meg egy kerékpáros egyesület elnöke mivel is közlekedjen?

hamarkodva ítélsz, ítélkeztek és ez a baj bennünk. ahelyett, hogy össze fognánk és védenénk egymás értékét, ahelyett besaktulyázzuk, ígyjártál kijelentéssel illetjük nameg elíntézzük, hogy minek vesz ilyen drága bringát dumával.

ne tegyük srácok mert csak magunknak ártunk. a hatóság tehettetlensége épp elég baj a bringásoknak.
de például szívessen találkozom veletek személyessen is, hogy megvítassuk, vagy kitaláljunk valamit az ilyenek elkerûlésére.

Köszönöm, hogy elolvastátok és keressetek bátran, mi bringások tartsunk össze. szívessen fogadunk kültagokat is egy egy túránkra, bár most bringa hiánya miatt valóba veszélybe kerûlt ez a munkánk, amit saját erõbõl csinálunk.

képek az idén megrendezésre kerülõ almásfüzítöi napról, ahol nagy síkerû akadály versenyt rendezett a szakosztályunk: http://kkgaleria.ebo.hu/ a sárgák vagyunk mi

kép az ellopott bringárol: http://www.kellys-bi...9_191&pID=11671

minden eggyezik vele..kérlek segítsetek..köszönöm

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hát nem tudom ki mit gondol,de csak annyit tudok hozzáfûzni,hogy õ is ember.Ember ki kerékpáros társadalom része.Szerintem nem Isten.Elvitték a bringáját...ez van.
1.Drága bringát nem kell magára hagyni egy másodpercre sem.(kivéve ha az egy méregdrága pályabringa,mert ezesetben az eslõ fél pedálfordulat után a tolvajt lebassza a bringa magáról)
2. sok esetben nem kerülnek elõ,mert vagy vidéken vagy külföldön,egyben vagy külön,de eladják.
3.Addig fog ez menni amíg pár bringás nem dob össze fél millát és vesz egy másikat neki?

Lehet OFF volt,én véleményem.
Vegyen másikat,vagy ne vegyen.De évekig ne basztassanak már!!!

És persze most lehet mondani hogy bezzeg ha velem történt volna én sem hagynám annyiban...stb.

toxictom

toxictom

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás

mondjuk a tálalás is érdekes, lehet ezért lesz bennem fura érzés, amikor toxictom hszét látom... :(
meg aki hallgat az is bûnös??
eddig hallgattam a témában, lehet itt van az ágyam mellett a vas, úgyis törött a vázam...
na jó ilyennel nem viccelek.
bocsesz

Edit!
a vasat szerintem szétkapták, a vázat átfestették és hadmenjen, lett valakinek olcsón két bicója(az alkatrészek átvándoroltak egy másikra), mert valljuk be felirat nélkül nem ismerek fel egy bicót, alvázszámot meg nem nézegetek....

sziasztok!

eddig azok a srácok írtak a nevembe, akik segíteni próbáltak.
ha bárkit is megbántottak volna ellnézést, de a kétségbeesés rajtuk is eluralkodott.

válaszolok:
- ha szétszedik és átfestik, nem nyernek vele sokat. A villának is van száma, a kormánycsõ így mutat, és a váz pedig egyedi és nincs mégegy olyan bringa, amelyiknek iylen vázszerkezete lenne, gondolok a hátsó rugóstag felfüggesztésére szolgáló hídra.és ha kékbe, vagy zöldbe pompázna egy ilyen váz az is bukta, mert csak egy színbe gyártják.
nem egy tömegcikk, nem jön velünk minden nap az utcán szembe ilyen.2-3 db van az országba

a komáromiak tudják jól kié volt a bringa és azt is hogy hogy nézett ki..

senkit se gyanusítunk, de az utóbbi napokba, az álltalunk kiragasztott plakátokat letépik, vagy a telefonszámot szakítják le, mintha érdeke lenne valakiknek az, hogy ne kerüljön elõ. Arra nem gondolhatunk, hogy tetszik a kép és poszternek viszik el..sima fekete-fehér fénymásolat.

Egy ilyen bringa nem tünhet el csak úgy, még akkor se ha pihentetik.

Újra bocsánat a stílusért, kértem a segítõ szándékú társamat, hogy mellõze az ilyet.

Talán tudjátok, hogy komáromba összefüggés van a hajléktalanok és a sheftesek között.
a hejléktalanok képesek 5-6 ezer Ft-ért tippeket adni, hogy hol állnak többször jóvágásu montik.
Õk kukázni járnak és igy képesek ezt kifigyelni, amit leadnak azoknak, akik erre szakosodttak. Ezt a rendõrök is és bringa tulajdonosok is tudják...ezért kért arra, hogy ha van ismerettségetek esetleg utánna tudttok érdeklõdni.

De talán az is fontos ínfo lehet számotokra, hogy van egy két olyan srác, aki ácsról jár át bringanézõ körútra, hogy aztán a használt kereskedõk kusza vonalán eladja...nem vélettlenûl nem írok neve, neveket.

Nos remélem azért ezek után is számíthatok segítségetekre...és számotokra is szolgálltam egy két új infóval.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a tekergõzés után 3 órával elkezdtem hámlani...
megéri égetni magam a napon :D:D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

ezért kell szakadt, de mûködõképes mobillal járni.

az enyém kicsit szakadt(nem én tettem!)meg kicsit mûködésképtelen.bár csak az nem mûködik benne, ami alapból se mûködött...no de nem bántom.ingyé vót:D