Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Üdvözöllek Szilárd a felnöttek korszokában,most már vége a játszadozásnak,most már alázhatunk nyugodt szívvel,nem lesz kec-mec.

Boldog Születésnapot!!!:birth:

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Vasárnap ugye voltunk Tardoson és vissza lettünk fordítva, mert rally verseny volt. anyukám mesélte, hogy egy versenyautó feltekeredett egy oszlopra/fára, a sofõrnek semmi baja nem lett, a navigátort ki kellett vágni az autóból, élõhullaként vitték be, állítólag semmi reflexe nincsen... kellemetlen. (bár várható volt, amilyen állatok voltak már tardoson is, bent a faluban.)

köszi Mx! :)
wáze felnõtt vagyok...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Szilárdnak boldog 18-at!!!:impreziar:impra::birth:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
http://www.velo.hu/bringatv/#videok

Gázló videó. Nagyon hangulatos. Aki lemaradt legalább megnézheti,hogy milyen volt :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

nem sok sört ittam még életemben, de rájöttem, hogy nem finom.... :o

Majd egyszer rájössz arra is hogy finom.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
holnap megyek pestre cipõt venni/rendelni, annyira várom már! :)
tök jó lesz (remélem :o)
nem sok sört ittam még életemben, de rájöttem, hogy nem finom.... :o

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 posts

Köszi:)igyekszem gyógyulgatni, remélem nem fog elüszkösödni a lábam:D(ez nem is vicces)na de elég unalmas így az élet...ja, és még el is fogok hízni:mad: és holnap hajnalban(7re)mehetek vissza dokihoz.vááá
és a nõvérem meg most mondja, hogy õ holnap reggel megy usziba:zly:
ja, tekerjetek helyettem is!;)holnapra egy laza 50est terveztem:D

Jöjj rendbe hamar !

Ha még se menne, a kulacstartó mellé tudok adni egy színben hozzá illõ mankót.
/titán szürke az is/.

A sisakoddal mi lett???
Megvédte a fejed?

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 posts

miért nem lehet használni??
Balu ismét ott dolgozik???
volt egy idõszak, amikor egy fiatal srác volt ott, meg a csajszi, aki tegnap is...

jó volt ez a mai tekerés, valahol 70körül tettem le a vasat, és a felemésztett idõ, kisebb pihenõkkel 2 óra 20 perc volt... :)
kár, hogy autóverseny volt és riogattak minket a szakadt 2107es ladákkal és így nem tudtunk lemeni süttõre, de így is jó volt :)

"Balu ismét ott dolgozik ?" : most külföldön van, de ott dolgozik, akiket te láttál az a szerelõ srác és a párja.
"Miért nem lehet használni?" :
Nem az XTR ment tönkre rajta, hanem a derekammal van baj, kikopott a keresztcsonti csigolyám, 12 év CC után szögre kellett akasztanom a gépet, az alu-magnézium vázas Kona oútimnak is búcsút inthettem, borzalmasan fájt
rajta a derekam.
Így lett hosszas várakozás után Colnago-m, ez legalább kényelmes, ha annak idején a Mapei-nek jó volt a Paris-Roubaix-on, akkor talán elviseli a jó kis Tb-i utakat is anélkül, hogy szétverné a derekam.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Jó nektek hogy tekerhettek (kivéve RG). Remélem csütörtökön már fel tudok ülni én is a bringára. ( a bal csuklóm már egész jól van :))

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Hát a mai 106km két részletben jött össze,délelött bátyámmal tekertem úgy:54km-t,aztán még ebéd után úgy gondoltam egy gorba kör még belefér.

Meleg?Az volt rendesen fõleg ebéd utáni tekerésnél,amúgy nem számoltam mennyit ittam de 4 7.5decis kulaccsal megvolt az biztos.Én mindig málnaszörpel ízesített vizet viszek magammal,nekem nagyon bejön,ha elfogy valahol vízbeszerzés.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
kb napi 30 km-t tekerek a maradék alkatrészekbõl és egy 9000 Ft-os Caprine vázból összerakott bringámmal teló nélkül slick gumikkal. Majd hazérve a melóból átülõk a Magellánra. Mindegy nem szeretnék ezen vitázni. Kinek a pap kinek a papné.
Egyébként én tatabányai vagyok igy nem tudok nyilatkozni a komáromi közbiztonásgról, de ha Tatabányán feltûnik a gép és felismerem szólni fogok.
Akik meg lopnak és van róluk fényképetek is tegyétek fel ide.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
honnan mész be komáromba??
országúton vagy erdõben?
országúton sztem kibírható, talán még hatékonyabb is lenne, mint egy összetelóssal :o

toxictom

toxictom

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Ha pedig ismertek olyan embereket név szerint akik bejárnak Komáromba Ácsról lopni akkor azt nyilvánosságra kell hozni (mert igy ti hallgattok nem?). Azt meg továbbra se értem miért nem lehet összerakni egy városi futkosógépet a félmillás helyett?![/QUOTE]

ezt tettük..szóltunk. név szerínt és arc szerint nekünk se adttak leírást, adatokat...próbáltuk, de nem. nem hallgatunk, hanem a számunkra is nehezen hozzá jutott dolgokat közöltük, de amint megtudjuk megírjuk...

városi futkozós...nem rossz, de én nem a várpsba lakom, és egy futkozóval napi 30 km-ert letekerni nem íbztos hogy kényelmes dolog lenne. amint írtam szóvá tettem annak is aki kezdte ezt az ítélkezést..meg is írtam.

Továbbra is azt mondom, fejlõdõ város Komárom, de két dologba alul marad még..KÖZBÍZTONSÁG SEGÍTÕKÉZSÉG

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Szoktatok használni energiaitalt, zselét?
Milyet érdemes venni? Egyáltalán van érezhetõ hatásuk?

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts

Ennyire kifárasztottunk tegnap RG,hogy eldobod a vasat?

Gyógyuljatok mind a ketten mihamarabb.

Ma idén elõször átléptem a napi 100km fölé és még nincs vége napnak.

100 km a mai napra?? nem volt egy egész picit meleg? :)
Mennyi vizet ittál 10-20 litert?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
Köszi:)igyekszem gyógyulgatni, remélem nem fog elüszkösödni a lábam:D(ez nem is vicces)na de elég unalmas így az élet...ja, és még el is fogok hízni:mad: és holnap hajnalban(7re)mehetek vissza dokihoz.vááá
és a nõvérem meg most mondja, hogy õ holnap reggel megy usziba:zly:
ja, tekerjetek helyettem is!;)holnapra egy laza 50est terveztem:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Wiloz jól mondta...
városi rohangálóst nem lopnak olyan könnyen...
Merre voltál Atee???
mikor ismétled meg?? (ugye nem kedden, mert az nekem nem jó :o)
Rg én is így estem tavaly mentem 5tel és elsüllyedt a murvában a kerekem :D (v.kozma és gesztes között), még a mobilom is kiesett a hátamból, jó, hogy észrevettem... :)
Gyógyuljatok meg hamar és menjünk Fehérvárra :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ennyire kifárasztottunk tegnap RG,hogy eldobod a vasat?

Gyógyuljatok mind a ketten mihamarabb.

Ma idén elõször átléptem a napi 100km fölé és még nincs vége napnak.

GT-Atee

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
hát ilyennel sajnos nem büszkélkedhetek:Daz széép

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
akkor nincs ilyen szép véraláfutásod a csipõdõn igaz? (Lásd logom) :)
Nem tudom mi csinálta?