HOtmaat!
milyen volt bükk?
Nagyon jó volt. Mondjuk volt egy defektem aminek annyira nem örültem, mert amig szereltem mindenki visszaelõzött akit addig leelõztem. Brrrrr meg a végén minimal eltévedtem, mondjuk ott max 1 percet dobtam el.

HOtmaat!
milyen volt bükk?
ma egy quad mögött mentem tatáig :
:D:D:D
tök zsír volt
24H nevezést elírták.Rg neve Kiss Marina, nem Marian
ilyenkor a rendörség tehetetlen.
esetleg nem lehet kölcsönözni õket?
Hát ha teljesen biztos lennék: Van pár szállítmányozós haverom akik 120kg körül vannak meg 2m magasak és kopaszok na velük felkeresném öket és megprobálnám "meggyözni", hogy nagyon szeretném visszakapni a bringámat.
Szerintem más megoldás nincs, hisz mindanyian tudjuk, hogy ilyenkor a rendörség tehetetlen.
Sok sikert
rajta van a listán.....Hát köszi Szláj!!! Most pakoltam be a kocsit, 1 körül indulok.
A térdem nagyon szar szerdán már jól volt, csak szabin voltam és rátekertem egy 100-ast, na azóta megint szétvan. MOst éppen jeges borogatás van rajtuk.
Remélem bírni fogom a közép távot. Mondjuk írtam a Bükk marci topickjába, hogy ha valakit érdekel szívesen elcserélem rövidtávra. Még ebben bízok.
Hát valamivel növeszteni kell azt a szöllõt:D Vajon a tecsós szöllõ doppingnak minösül? HEHE Ja meg az jutott eszembe dopping ügyben, hogy akkor mi van, hogy ha mondjuk a bringás elszív egy füves cigit és azt mutatják ki? Az is dopping, vagy olyankor csak szimplán elvisznek a rendörök?
Tomy bükkön ügyesen ám!
térded megvan??
az milyen már, hogy a teszkós szõlõre csupa nagy betûvel rá van írva, hogy epo???:D:D:D
sziasztok
meg tudtam, ki lopta el a bicajt.tudom azt is hol lakik, de a zsaruk házkutatása nem járt eredménnyel.
ti mit tennétek a helyembe?
kösz asszem nemTigger te esetleg erre a túrára?