és örökké itt ülök, és pötyögök mindenféle baromságot?

Nincs mit,ez tényleg téged illetett a legjobban.köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
állati rendesek vagytok, köszönöm Nektek és örülök, hogy ilyen jó társaság jött itt össze![]()
mindenki igyon most egy pohár pezsgõt, én nem, mert holnap megyek dógozni:mmraise:
20000. kié legyen?
én lemondok róla
A 20kilóhoz van még idõnk kiokoskodni.:cool2:
Szeva Szilárd,ha vasárnap megyek szólok valamilyen formában ok.egyenlõre egy rs judi tt, de gyûjtök valami komolyabb lockolható villára...
a váz nekem nagyon tetszik, szép darab, és könnyebb, mint a merida tfs jó 200 grammal...
Végre Atee is jelentkezett, jó rég hallottam rólad már, vasárnap jó idõ esetén bicó aszfalton?
Tomy!
elment a pénz, a kivonat ott hever az ágyamon, számla tulajdonosnak biciklis társ lett megnevezve, mert nem tudta anyukám a nevedet
A mai tekerésböl ismét itthon ülés lett,bízom a holnapban.
Már tényleg rég nem írtam semmit,kicsit szégyenlem is magam,hogy megfeledkezek rólatok,csak sok a dolog.
Tekerni azért járok amikor csak tehetem,ma jól meg is tréfált az idõ mert jól beborult 17ó felé azt nem is esett,én meg jótt bosszankottam itthon.
magellan pyxis...
jövõhéten kedd szerda körül hozom haza....![]()
![]()
és nagyon szép ám
i
tehát szerintem nem lenne ártalmas pl heti egyszer eltekerni erre-arra...
hm?
Rg! nem tudom feltûnt-e néhány hete már egyedül írogatok, egymás után 3-4 hsz is az enyém....
de legalább jó társaságod vanRg! nem tudom feltûnt-e néhány hete már egyedül írogatok, egymás után 3-4 hsz is az enyém....